Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Nieuws
Donderdag 29 April 2021

Natasja wint één hele Bitcoin met Het Wachtwoord!

Na vier gekraakte wachtwoorden op de radio en één online was vanavond de finale van Het Wachtwoord in Het Avondcircus. Uiteindelijk wist Natasja, die het eerste wachtwoord 'ALIBOUALI' wist te raden, de kluis te openen en wint zij daarmee één hele bitcoin!

 

Bitcoin Meester
Bitcoin Meester is een platform waarop je meer dan 200 verschillende crypto munten kunt kopen, verkopen en veilig bewaren. Bitcoin Meester is een in Nederland gevestigd bedrijf en heeft een registratie bij De Nederlandsche Bank N.V. (DNB) als aanbieder van cryptodiensten. Wij maken het mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen per week, cryptovaluta te kopen en te verkopen en zijn altijd telefonisch, per e-mail of chat bereikbaar. Jouw cryptovaluta is na aankoop direct zichtbaar in je account, zonder vertraging. Wil jij je cryptovaluta verkopen en laten uitbetalen op je bankrekening? Wij betalen dezelfde dag uit!

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL