Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
Nieuws
Zondag 29 Maart 2020

Netflix tips van de SLAM! DJ's!

Veel mensen zitten in deze moeilijke periode thuis en slaat de verveling al snel toe. Heb jij al je Netflix series uitgekeken en ben je toe aan iets nieuws? Dan hebben de SLAM! DJ's wat tips voor je om deze dagen zo leuk mogelijk door te komen!

Tom van der Weerd
Helaas voor alle Formule 1 fans, ligt ook dat stil. Daarom raadt Tom de serie Drive To Survive aan, om zo toch nog een beetje van de Formule 1 te kunnen genieten! Deze serie staat helemaal in teken van Formule 1 races, coureurs, managers en teameigenaars. Een serie met veel snelheid dus!

Joost Burger
Drive to Survive is ook een favoriet van Joost, maar hij heeft nog een tip voor je. De film Uncut Gems vindt Joost ook echt een aanrader. De film gaat over een charismatische juwelier uit New York, die altijd opzoek is naar veel winst. Elke cent die hij heeft zet hij steeds in op een reeks sportweddenschappen in de hoop om zo van zijn schulden af te zijn. 

Bram Krikke
Bram spendeert zijn thuisuren met het kijken naar de serie Evil Genius. De serie gaat over een bankoverval, maar niet één die we allemaal wel kennen. Dit waargebeurde misdaadverhaal begint met de dood van een pizzabezorger die een bank berooft met een bom om zijn nek. Benieuwd naar de serie? Bekijk de trailer hieronder! Heb je deze al gezien? Bram raadt ook de series Sherlock en Don't Fuck Witch Cats aan. 

Michiel Jurrjens
Ook Michiel heeft zo zijn favorieten op Netflix en één daarvan is de Deense serie Below The Surface. De serie gaat over een groep terroristen die een metro gijzelt en een stoere agent die iedereen moet gaan redden. Verder heeft Michiel nog meer aanraders zoals de series Pandemic en Family Guy! 

Dimitris Kops
Dimitris raadt de Nederlandse serie Undercover aan. De serie gaat over een gewetenloze drugscrimineel die uit handen van de politie weet te blijven. De politie stuurt een undercover stel naar de camping waar de drugscrimineel verblijft in de hoop bewijs tegen hem te vinden. Voor wie de serie al kent: binnenkort komt seizoen 2 online! 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error