Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM!
SLAM! 40
SLAM! Dance 1000
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Nieuws
Vrijdag 24 Mei 2019

Win een trip naar de GP van Oostenrijk!

De Formule 1 volg je bij SLAM!. Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo en natuurlijk onze eigen Max Verstappen… dit wordt hét Formule 1 seizoen waar je bij moet zijn!

Ruik het rubber, hoor de pk’s, voel de adrenaline en zie met je eigen ogen wie dit jaar de Grand Prix van Oostenrijk wint. Samen met SportStadion hebben we het perfecte Formule 1 VIP pakket samengesteld die jij kunt winnen! Dit VIP pakket bestaat uit een busreis vanuit Nederland, tickets voor de Red Bull LMN tribune voor vrijdag, zaterdag en zondag en overnachtingen in The Paddock op de Motorsport Fan Village. The Paddock is ook wel een flexhotel genoemd en is een luxe accommodatie op de camping. Daarnaast kan je ook drie avonden losgaan bij de SLAM! stage waar o.a onze eigen Tom van der Weerd de boel tot in de late avond nog even op zijn kop zet. Dat wil je winnen!  

Ik wil naar de Grand Prix van Oostenrijk, wat moet ik doen?
Luister naar Club Ondersteboven en stuur met de gratis SLAM! App je naam + leeftijd naar de studio. Kom je in de uitzending? Dan doe je mee aan het snelste spel! Ben je aan het eind van de week de snelste? Dan ga jij naar de Grand Prix van Oostenrijk

Wie is SportStadion?
Bij SportStadion boek jij jouw tickets voor de populairste races van over de hele wereld. De grootste Formule 1-aanbieder van Nederland heeft al ruim tien jaar ervaring en zorgt dat jij comfortabel klaar zit voor een knallende start. Je kunt kiezen uit losse F1 tickets, luxe verzorgde Formule 1-reizen of misschien ga jij dit jaar wel voor één van de specials. Ga je bijvoorbeeld voor de Motorsport Fan Village in Oostenrijk, de Spa Speed Package in België, of misschien toch de Silver Corner in het zonnige Hongarije. Alleen bij SportStadion bekijk je de race vanaf exclusieve tribunes en overnacht je op de mooiste plekken. Ben jij een echte Oranjefan? Ga dan voor de Orange Experiences in Duitsland, Italië of geniet van de unieke cruise naar Silverstone.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen, de aanvullende actievoorwaarden en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error