Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Juize
Nieuws
Maandag 28 November 2022

Win het SLAM! spellenpakket voor de feestdagen!

Ben jij tijdens de feestdagen altijd de grote speler van de familie? Zit winnen in je bloed? Dan is dit jouw moment! Van 28 november tot en met 12 december dopen we Het Avondcircus weer om tot de Super Serieuze Spellenshow!

Luister naar Het Avondcircus en speel mee met de spellen. Hoor jij het Super Serieuze Spellenshow-alarm afgaan, bel dan naar de studio. Kom jij in de uitzending? Dan mag je aan het Super Serieuze Spellenshow-rad draaien, zo wordt bepaald welk spel je gaat spelen. Win jij het spel? Dan ga jij naar huis met het SLAM! Super Serieuze Spellenpakket met 10 spellen - met onder meer Exploding Kittens - om tijdens de feestdagen te spelen met familie en vrienden!

Exploding Kittens
Exploding Kittens is een fantastisch kaartspel voor mensen die van katten, explosies, laserstralen en soms ook van geiten houden. Dit tactische spel is een variant van Russisch roulette, maar dan met exploderende kittens. Je neemt kaarten van de stapel totdat je één van de gevreesde exploderende kittens trekt. Dan heb je meteen verloren. Met alle andere kaarten kun je jezelf verdedigen, aanvallen, een beurt overslaan of de katten afleiden.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error