Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
Nieuws
Dinsdag 25 Juni 2019

Zet de zomer aan op je werk!

Het lijkt er op dat de zomer nu echt is begonnen, en dat vier je natuurlijk met SLAM!. De weermodellen laten interessante dingen zien en dat betekent: tijd voor zomerse tracks!

Housuh in de Pauzuh
SLAM! zorgt ervoor dat de vitamine D uit je speakers spat tijdens de lunchpauze deze week. In verband met het mooie weer staat Housuh in de Pauzuh helemaal in het teken van de zomer. 

Mix @ Six 
Deze hele week hoor je  een extra zomerse Mix @ Six, live bij Michiel! Vraag jouw favoriete zomerse tracks aan, die dan vanaf 18:00 uur live voor je aan elkaar gemixt worden.  Heerlijk voor op je werk of voor onderweg naar huis!

De SLAM! Festivalzomer: Decibel outdoor!
Door het zomerse weer zou je bijna vergeten dat er ook nog iets te winnen valt... Deze week maak je namelijk kans op tickets voor Decibel outdoor. Dat houdt in: lekker gaan op onder andere Sound Rush, Mad Dog, Dr. Peacock en  Tha Playah.

Het principe blijft ongewijzigd: luister de hele zomer naar SLAM!. Hoor je de MC,  bel naar de studio via 0909 300 6363 (0,45 cent per gesprek). Kom je in de uitzending? Dan win je tickets voor Decibel outdoor!

Kortom: tune in op SLAM!, zet de zomer aan op je werk, en dan komt het helemaal goed!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error