App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Sam Feldt dropt tweede deel debuutalbum

Sam Feldt heeft een verrassing! Vorige maand bracht hij zijn debuutalbum Sunrise uit die vol met heerlijke zonnige dance tracks stond, maar dit bleek nog niet alles te zijn! Het was slechtst de eerste helft van een compleet dubbelalbum.

Vandaag is de dj namelijk opnieuw met een release gekomen: Sunset. Sunrise & Sunset maken samen het album compleet! Op beide albums staan 12 tracks waardoor we nu maar liefst 24 heerlijke tracks van Sam erbij hebben!

‘Het idee achter Sunrise to Sunset is dat de 24 platen op het album de 24 uur in een dag vertegenwoordigen. Dit symboliseert het feit dat Sam Feldt muziek in mijn ogen voor elk moment van de dag is (of kan zijn). Elke plaat op het album is specifiek gemaakt en geschreven om het gevoel van een bepaalde tijd van de dag te vertegenwoordigen. Dit hoor je ook duidelijk terug in de verdeling tussen de Sunrise-cd: zomerse en uplifting nummers, en Sunset, waarin zowel de betekenis van de nummers als de sound dieper van aard is. Vergelijk het met nummers die je bij het zwembad wil horen ten opzichte van de muziek die je associeert met een zwoele nacht.’ liet Sam weten aan Partyscene. Daarnaast is hij in augustus ook nog eens 24 jaar oud geworden!

Toch een leuke verrassing voor op de vrijdag! Check het filmpje hieronder, waarin Sam je zelf over Sunrise to Sunset vertelt!