App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Sidney Samson wil jongensdroom laten uitkomen

DJ Sidney Samson droomde als kleine jongen van een glanzende carrière als gitarist van een rockband: “Het dj’en is eigenlijk op mijn pad gekomen en dat is ook supertof, maar ik droomde vroeger van een band als Metallica”.

Met zijn nieuwe muzikale project Deadly Zoo hoopt Sidney alsnog als gitarist op een groot podium zoals Pinkpop te belanden en daar een ‘dikke show’ neer te zetten. Op dit moment maakt Deadly Zoo de overgang van een act met dj naar een live act, waar Sidney als gitarist op het podium wil laten zien dat hij ook écht artiest is.

Dat Sidney met Deadly Zoo alsnog zijn jongensdroom achterna gaat heeft mogelijk te maken met zijn scheiding van Eva Simons. Het twee jaar durende huwelijk liep vorig jaar op de klippen. “Tijdens ons huwelijk cijferde ik mezelf eigenlijk een beetje weg en was ik veel bezig met haar carrière. Toen we uit elkaar gingen, had ik weer de tijd om op mezelf te focussen”, vertelt Sidney.

Afscheid nemen van de dj Sidney Samson doet hij voorlopig nog niet. “Het hang natuurlijk af van hoe de dingen gaan lopen, maar voorlopig bestaat Deadly Zoo naast de dj Sidney Samson. Als ik straks vijf gigs in de week heb met Deadly Zoo, dan zal het dj’en wat meer naar de achtergrond verdwijnen”, aldus Sidney.