App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

SLAM! Dance 1000 Top 3 | Harm & Kees

3 september is het zover, dan gaat de SLAM! Dance 1000 van start! Een hele week lang, de 1000 beste dance tracks, in de mix! Om alvast in de stemming te komen zetten we de top 3 beste dance tracks ooit gemaakt van onze jocks voor je op een rijtje. Vandaag check je die van Harm & Kees!

Harm

1: Dirtcaps & The Million Plan – Money On My Mind

Ik ken weinig tracks met zo’n hoog energielevel als Money On My Mind. Vooral ook lekker omdat iedereen het mee kan schreeuwen. En als je oplet, hoor je in de drop op de achtergrond een hele leipe zaagtand. Een moddervette bas die los heel raar klinkt, maar het geheime wapen is van deze track!

2: Fatima Yamaha – What’s a Girl To Do

Ooit op een afterparty hoorde ik dit nummer, en ik wist niet wat ik hoorde. Zo goed. Zo chill. Hij duurt 07.21 minuten en dat lijkt lang, maar bij deze track vliegt dat om! De subtiele geluiden, het lage tempo en de minimale vocals maken het tot een top track!

3: Sigala – Nobody To Love

Dit is een track die mij de winter door helpt. Ik heb Sigala ooit live gezien op Mysteryland. Dat was in een tent waar het gemiddeld zo’n 40 graden was… Wanneer het echt een depressieve herfstdag is, dan zet ik deze track zeker op. Dan krijg ik het vanzelf weer warm en krijg ik meteen zin in de zomer!

 

Kees

1: Avicii – Levels

Avicii is zo’n fantastische producer die in zijn – helaas – korte leven zo veel mooie muziek heeft gemaakt. Levels vind ik het ultieme dancenummer waar ik nog steeds heel vrolijk van word als ik het hoor. Avicii verdient het hoogste podium!

2: Daft Punk – One More Time

Ik hoopt ooit nog een live optreden van deze gasten te zien, want die zijn heel zeldzaam. One More Time is een klassieker waar iedereen op een festival of in de club nog steeds hard op gaat. Deze gasten dragen niet voor niets helmen omdat het voor hen draait om de muziek, wat ze ook telkens weer bewijzen met goede tracks.

3: David Guetta & Sia – Titanium

Deze man heeft zó veel goede muziek gemaakt, het is gewoon lastig om zijn beste te kiezen. Guetta is een held omdat hij nog steeds meedoet met de top-dj’s van de wereld. Hij is al 50 jaar oud, maar ziet er zo fit uit dat we vast nog wel 50 jaar muziek van hem kunnen verwachten.