App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

SLAM! Dance 1000 Top 3 | Jordi Warners

Nog één week, dan is het zover! Dan gaat de SLAM! Dance 1000 van start en hoor je de hele week lang de 1000 beste dance tracks ooit gemaakt, in de mix! Om alvast in de stemming te komen zetten we de top 3 van onze jocks voor je op een rijtje. Vandaag check je die van Jordi!

1. Deadmau5 – The Veldt
Dit is mijn absolute nummer 1! Deadmau5 plaatste de originele instrumentale versie van The Veldt op Soundcloud zodat iedereen ‘m gratis en voor niets kon downloaden. Dat liet singer-songwriter Chris James zich geen twee keer zeggen. Hij vond het nummer zo vet, dat hij er zijn eigen vocals en tekst aan toevoegde. Deadmau5 is nooit echt gediend van fans die hun eigen remixen opsturen maar Chris liet zich hierdoor niet tegenhouden en stuurde zijn versie toch op. Tijdens een livestream opende Deadmau5 dan toch voor het eerst het bestand van Chris. “Holy shit, I’m fucking impressed right here!”, riep hij gelijk naar zijn vriendin, die van hem moest komen luisteren. Een paar weken later bracht hij deze versie uit, hoe vet is dat!

2. Eric Prydz – Call On Me
Deze track doet me denken aan een moment een aantal jaar terug. Ik kreeg als kind een DVD met daarop videoclips. Call On Me stond daar ook op… Dat zorgde voor rooie oortjes én mijn eerste aanraking met dance muziek.

3. Zedd – The Middle
Dit is een vrij nieuwe track. Ik vind hierin de vocode zo onwijs gaaf gedaan! Überhaupt een hele toffe productie van Zedd, die zeker de 3e plek in mijn top 3 verdient!

Heb je de top 3 van Tom en Harm & Kees al gezien?