App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

SLAM! MixMarathon Preview: Oliver Heldens

Op 20 oktober geven wij het meest gezellige en chaotische feestje van ADE: de SLAM! MixMarathon! De MixMarathon is elke vrijdag te horen op SLAM! maar nu heb je de kans om dit LIVE mee te maken in de Ziggo Dome! We hebben een line-up voor je samengesteld met allerlei vette artiesten. Één van de artiesten die er bij is, is Oliver Heldens.

Pas 22 jaar oud en nu al tot de absolute wereldtop behoren, dat geldt voor de Rotterdamse future- en deephouse dj Oliver Heldens!

In oktober 2013 stuurde Oliver een promo van de track Gecko naar de bekende Tiësto. Deze dj ontvangt natuurlijk tientallen promo’s per dag, maar voor deze nam hij even de tijd om naar te luisteren, en met goed resultaat! Binnen een kwartier kreeg Oliver een belletje van de dj. Hij was enthousiast over de nieuwkomer en nog geen week later spraken ze samen af op het Amsterdam Dance Event. Hier tekende Tiësto diezelfde middag nog het nummer Gecko van Oliver op zijn label. Hij sloot de ontmoeting af met de woorden “Het zal mij niet verbazen als jij volgend jaar de DJ Mag Top 100 bestormt”.

Deze voorspelling van Tiësto kwam uit. Sterker nog, Oliver kwam in 2014 al de DJ Mag Top 100 binnen op de 34e plek en leefde toen al het leven van een top dj. De toen 18 jarige Oliver haalde zijn havo diploma, zijn moeder hielp hem met de financiën en zijn broer met het uitzoeken van nieuwe muziek.

In 2015 richtte Oliver zijn eigen platenlabel op genaamd Heldeep Records. De bekende track Renegade Mastah was de eerste uitgave hiervan. Met dit label brengt hij ook elke week een podcast uit met de naam Heldeep Radio.

Nadat hij in 2014 op nummer 34 in de DJ Mag Top 100 stond, was hij in 2015 al naar nummer 12 verschoven. In 2016 eindigde hij op nummer 8 en behoort hij daarmee binnen 3 jaar tot de absolute wereldtop!

Oliver Heldens was er bij op SLAM! Koningsdag 2017 en bouwde een ongelofelijk groot feest daar, check het in de video hieronder! Daarnaast hoor je hem ook elke vrijdag van 20:00 tot 21:00 uur in de MixMarathon op SLAM! maar nu heb jij de kans om hem ook LIVE te zien draaien in de Ziggo Dome! Dat kan je natuurlijk niet missen! Wil je tickets kopen? Klik op de button hieronder!