App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

SLAM! Watchlist: Martin Jensen

Het nieuwe jaar is begonnen en daarom kijken we bij Joost = Wakker vooruit. Op welke artiesten moeten we letten in 2017 en van wie gaan we veel horen? Je leest ’t in de SLAM! Watchlist!

Martin Jensen is een 25 jarige Deen en ging door het leven als een verkoper in het bedrijf van zijn vader. In de zomer verdiende hij extra geld door plaatjes te draaien in de badplaats Sunny Beach in Bulgarije. Naast zijn dagelijkse werk en draaiklusjes was hij in zijn vrije tijd ook bezig met het produceren van muziek. In 2015 maakte hij voor de grap een remix van een speech van Cristiano Ronaldo, die wereldwijd viral ging en waardoor er miljoenen mensen op zijn soundcloud terecht kwamen. Op deze manier werd ook de rest van zijn muziek beluisterd.

Jensen kon mede hierdoor ditzelfde jaar nog tekenen bij een label waar hij een aantal singles uitbracht. Deze zijn allemaal niet echt aangeslagen en een muzikale doorbraak zat er nog niet voor hem in, maar hier lijkt met de komst van Solo Dance verandering in te zijn gekomen!

Check de complete SLAM! Watchlist van 2017 hier!

Benieuwd naar de SLAM! Watchlist van 2016? Check ‘m hier!