App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

(Afgelopen) De SLAM! Zomerweek: Win een vakantie naar de zon!

De zomervakantie staat op het punt van beginnen maar heb jij je vakantie eigenlijk al geregeld? Niet? Dan helpen wij je toch gewoon! Deze week maak je bij SLAM! namelijk kans op een GOGO vakantie naar één van de onderstaande bestemmingen, het enige dat jij nog moet doen is je koffer inpakken!

Kos-stad, Kos
Kos is de ideale Griekse bestemming voor een combinatie van feest en strand.  Overdag kun je lekker chillen op Lambi Beach en in de avond rol je zo vanaf het strand de gezellige Bar Street in om een feestje te vieren!

Chersonissos, Kreta
Chersonissos kennen we natuurlijk allemaal van Oh Oh Cherso  en is een bestemming voor de diehard feestbeesten. Starbeach is dé plek voor de poolparty’s en in de avond kun je lekker doorgaan met feesten in een gezellige kroeg!

El Arenal, Mallorca
Feesten, zonnen, cruisen en socializen, Mallorca lijkt ervoor gemaakt! Overdag is El Arenal de place to be voor zonaanbidders en shopaholics en later op de dag kun je kiezen uit vele terrasjes, restaurantjes en cocktails!

Albufeira, Portugal
Vroeger was Albufeira een klein vissersdorpje maar nu is het uitgegroeid tot dé feestbestemming in Portugal. ’s Avonds kun je feesten in de oude stad of op de strip en de volgende ochtend kun je lekker uitbrakken op het strand, wat wil je nog meer?

Lloret de Mar, Spanje
Llloret is zonder twijfel de populairste feestvakantie aan de Spaanse Costa Brava. Het is de ultieme bestemming als de zomer voor jou één groot feest is. Zon, zee, strand, oneindig veel uitgaansgelegenheden en de vetste feesten, de hele zomer lang!

Sunnybeach, Bulgarije
Heb je Zuid-Europa als vakantiebestemming nu wel gezien? Dan is Sunnybeach in Bulgarije de perfecte bestemming voor jou dit jaar! In de Flowerstreet kun je terecht bij vette clubs of je springt overdag gewoon op een partyboot, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

Salou, Spanje
Viva España!  Salou heeft alles in huis voor de ultieme jongerenvakantie. Zon, zee, strand en je kunt lekker feesten in de Pacha! Naast al het feesten en zonnen kun je ook nog genieten van een heerlijk waterpark of je een dagje sightseeing in Barcelona.

Hoe win ik zo’n vakantie?
SMS ZOMER en JE NAAM naar 6363 (€ 0,45 per ontvangen bericht). Wordt jouw naam omgeroepen op SLAM! en bel je binnen 20 minuten met de studio? Dan geven we een slinger aan het vakantierad en hoor je meteen waar je heen gaat!

LET OP!
De reizen vertrekken op vaste data tussen 17 juli en 22 augustus. Mocht je verhinderd zijn dan komt de prijs te vervallen!
Voor deze actie dien je 18 jaar of ouder te zijn!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen.