Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Juize
Now live on SLAM!:
Luister ook naar:
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
MEER STATIONS
SLAM!
SLAM! 40
SLAM!
SLAM! Summer
SLAM!
SLAM! 00's
SLAM!
SLAM! Hardstyle
SLAM!
SLAM! The Boom Room
SLAM!
SLAM! MixMarathon
SLAM!
SLAM! Juize

SLAM! TV

Wil jij ook op TV genieten van de lekkerste muziek? Kijk dan naar SLAM! TV. Daarop krijg je elke dag de beste clips te zien, kun je 's avonds live meekijken in de studio tijdens Het Avondcircus en trap je het weekend af met de lekkerste DJ-sets in de SLAM! MixMarathon!

Het Avondcircus
Het Avondcircus is iedere maandag tot en met donderdag tussen 19.00 en 22.00 uur te beluisteren op SLAM! radio en te zien via SLAM! TV. In het programma staat de driehoek tussen artiesten, luisteraars en de dj's van SLAM! centraal. Naast de lol en humor is er ook ruimte voor serieuzere zaken.

SLAM! MixMarathon
Het is de pre-party van je weekend: de SLAM! MixMarathon. De lekkerste dj sets komen voorbij, opgenomen in de SLAM! studio, tijdens het Amsterdam Dance Event of het speciale MixMarathon Quarantaine festival. De hele maand april zendt SLAM! deze speciale festival editie uit, waarbij dj’s vanuit huis en andere bijzondere leegstaande locaties een dj set draaien. 

SLAM! 40
SLAM! 40 is een wekelijkse hitlijst en een radioprogramma van de radiozender SLAM! met de populairste tracks van dit moment. De lijst wordt samengesteld door trends en statistieken op YouTube & Spotify. De presentatie en de productie van de lijst is in handen van Anoûl Hendriks. Ook op SLAM! TV wordt de lijst uitgezonden inclusief videoclips.

Bekijk SLAM! TV op de volgende kanalen:

  • Ziggo kanaal 604

  • KPN kanaal 816

  • Delta kanaal 21

  • Caiway kanaal 130

  • TriNed kanaal 190 

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error