Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Now live on Slam:
Luister ook naar:
SLAM! 40
SLAM! 00's
MEER STATIONS
SLAM!
SLAM! 40
SLAM!
SLAM! 00's
SLAM!
SLAM! Hardstyle
SLAM!
SLAM! The Boom Room
SLAM!
SLAM! MixMarathon
SLAM!
SLAM! Non-stop
SLAM!
SLAM! Juize
SLAM!
SLAM! Housuh In De Pauzuh

De Stembus

Van maandag t/m donderdag kan jij bij SLAM! laten weten wat je van de nieuwste muziek vindt in de Stembus. Benieuwd naar welke tracks er de afgelopen dagen in de Stembus zaten en hoeveel procent van de luisteraars de track vaker wil horen? Check het hieronder!

Donderdag 17 december: Chris Lake & Armand van Helden - The Answer (81%)

Zeg je hit, dan zeg je Chris Lake of Armand van Helden, en wellicht zelfs allebei de namen. Beide heren zijn verantwoordelijk voor talloze rammers die binnen en buiten SLAM! al menig speaker hebben opgeblazen. We hoeven dan ook niet verbaasd te zijn dat deze twee iconen nu samen de studio in zijn gedoken. De uitkomst hiervan? Wij weten het antwoord al. The Answer is de tracktitel. En de SLAM!-luisteraar genoot er enorm van! Met 81% van de stemmen ga je hem vaker horen.

 

Woensdag 16 december: Alan Walker & Vize feat. Leony - Space Melody (51%)
Alan Walker
is dé man die al gezichtsmaskers droeg voordat het verplicht werd. Samen met VIZE en Leony heeft hij een nieuwe track gemaakt Space Melody. De track is gebaseerd op een bekende compositie van Edward Artemyev. Uiteindelijk was 51% van de stemmen positief!

Dinsdag 15 december: 24Goldn - Coco (ft. DaBaby) (41%)
Golden Landis Von Jones oftewel 24kGoldn brak in 2020 definitief door bij het grote publiek met zijn hit Mood. Daarna was hij nog te horen op de track Tick Tock van Mabel en Clean Bandit en nu is hij terug met zijn nieuwe track Coco. Op de track krijgt hij ondersteuning van DaBaby die we kennen van de hits Rockstar en Levitating. Coco viel nog niet helemaal in de smaak, 41% was positief

Maandag 14 december: Disclosure, Kelis - Watch Your Step (73%)

Het is de openingsplaat op het gloednieuwe album Energy van de Britse houseact Disclosure. Samen met R&B-icoon Kelis - de zangeres van onder andere Milkshake - releasen ze rechtstreeks uit hartje Londen de track Watch Your Step. ''You make me watch your step when you move.'' Uitkijken wanneer je beweegt: het is toepasselijker dan ooit met de anderhalvemetersamenleving. De SLAM!-luisteraar vindt hem geweldig. 73% van de stemmen zegt JA!

 

 

 

Donderdag 10 december: Lilo - Barbie Girl (35%)

Het origineel kan werkelijk íedereen meezingen, dus Lilo vond het tijd voor een clubversie van het origineel gemaakt door Aqua, Barbie Girl. Het resultaat is een kenmerkende slaphouse plaat met de vocals uit 1997, een keiharde bassline en drums die ruiten laten trillen. Echt lekker uit de verf komt Barbie Girl niet. Slechts 35% wil hem vaker horen op SLAM!.

 

Woensdag 9 december: James Hype feat. HARLEE - Afraid (82%)

James Hype draaide onlangs een heerlijke set op SLAM! vanuit huis en spoilde daarin al zijn nieuwe release met HARLEE, genaamd Afraid. Klik hier om deze set te checken. De Engelse dj gaat als een raket! Zijn sets behalen al miljoenen streams en ook zijn eigen tracks vallen goed in de smaak. Niet gek dat 82% van de stemmen positief was over Afraid in de Stembus!

 

Dinsdag 8 december: Purple Disco Machine - Exotica (71%)

De Duitse Tino Piontek, beter bekend onder zijn artiestennaam Purple Disco Machine wist op SLAM! al een hit te scoren samen met Sophie And The Giants en is nu terug met een solo-release! Disco drums? Check. Iconische synthesizer? Check. Dansbaar? Dubbelcheck! Exotica heeft het allemaal en dat laat deze funky track maar al te goed zien in de Stembus. 71% van de stemmen vindt 'm geweldig!

 

Maandag 7 december: Sunnery James & Ryan Marciano feat. Hannah Elis - What If (74%)

Op plaats 87 in de DJ Mag Top 100 staat het Nederlandse topduo Sunnery James & Ryan Marciano - al jaren zijn ze een gevestigde naam in de muziekwereld. Samen met de Amerikaanse zangeres Hannah Elis uit Nashville, Tennesse, brengen ze een rammer van een plaat uit, genaamd What If. In de stembus scoorde deze heel erg lekker, maar liefst 74% van de stemmen was positief!

 

 

Donderdag 3 december: Silience - I Don't Wanna Know (69%)

Het deephouse duo Silience uit Frankrijk timmert hard aan de weg om een grote naam te worden in de EDM-scene. Dat lukt ze meer dan prima, want met hun nieuwe release I Don't Wanna Know weten ze de streamingcijfers flink te pushen. Op SLAM! zat hij in de Stembus en de luisteraars waren zeer te spreken over dit duo. 69% van de stemmen was positief!

 

Woensdag 2 december: Josh Cumbee - Sound Of Your Name (Zonderling Remix) (60%)

Josh Cumbee begon als songwriter voor grote namen als Chris Brown, Sean Paul, Take That en veel meer. Na deze periode vond Josh het tijd voor eigen muziek! In 2017 stond hij samen met Armin van Buuren op Sunny Days en bracht dit jaar het nummer Sound Of Your Name uit, die door Zonderling werd geremixt. Hij zat in de Stembus en scoorde goed! 60% wil hem vaker horen op SLAM!.

 

Dinsdag 1 december: ALOK & Ilkay Sencan (feat. Tove Lo) - Don't Say Goodbye (61%)

Nieuwe muziek van ALOK! De Braziliaanse dj kende je natuurlijk al van zijn monsterhit 'Hear Me Now' en recenter 'On and On'. Nu is hij terug met de producer Ilkay Sencan en zangeres Tove Lo. De release kenmerkt zich door de waanzinnige vocals en de welbekende 'slap house' zoals we die van Alok kennen. Een track met hitpotentie, en blijft daarom nog wel even hangen. Op SLAM! viel hij ook goed! 61% zegt geen goodbye, maar juist hello!

 

Maandag 30 november: Katy Perry, Tiësto, Aitana - Resilient (Tiësto Remix) (55%)

De naam van deze nieuwe track van Katy Perry, dj Tiësto en de upcoming zangeres Aitana heet Resilient. 'Resilient' betekent veerkrachtig in het Engels. Of zoals Katy Perry zelf omschrijft als: ''het in staat zijn om weer sterk, gezond of succesvol te worden nadat er iets ergs is gebeurd.'' Katy heeft zelf een aantal moeilijke donkere tijden doorgemaakt in voorgaande jaren, en nu zegt ze dat ze weet dat ze sterk is en dat ze slechte ervaringen kan overwinnen. Tiësto gooide deze release door zijn remixmachine en met resultaat! 55% van de stemmen wil hem vaker horen.

 

 

Donderdag 26 november: Moguai, Tim Hox & Lionshead - Blue Monday (63%)

Tech-house waar je speakers van scheuren! DJ's Moguai, Tim Hox en Lionshead weten dat voor elkaar te krijgen in hun gloednieuwe track genaamd Blue Monday. Het nummer bevat een trippy videoclip om het nummer nog meer kracht bij te zetten. Blue Monday blijft overigens zeker geen blauwe maandag op SLAM!, want hij viel in de smaak. 63% wil hem vaker horen.

 

Woensdag 25 november: Antoon & Big2 - Disco Duivel (71%)

Nederlandstalige muziek in de Stembus - het gebeurt niet vaak, maar als er dan een track in staat, blijkt het meteen een rammer. Rappers Antoon en Big2 weten met Disco Duivel de speakers onwijs te laten trillen. Door de jaren '80-synthesizer in combinatie met de tekst blijft deze release bij menig SLAM!-luisteraar de komende tijd op repeat. 71% wil hem vaker horen!

 

Dinsdag 24 november: David Guetta & MORTEN feat. Lovespeake - Save My Life (90%)

Monsieur Guetta, dat mogen we wel zeggen tegen all-time icoon David Guetta. De Franse is al ruim 30 jaar is hij volop actief in de dj-scene en weet ook nu nog hit na hit te scoren. Met zijn nieuwe release, samen met MORTEN en Lovespeak, weet Guetta zelfs een record te vestigen bij SLAM!. Save My Life zat in de Stembus en scoorde een van de allerhoogste scores ooit: 90% van alle stemmen waren positief. Bien fait!

 

 

Maandag 23 november: Dimitri Vegas & Like Mike, Armin Van Buuren, Brennan Heart & Jeremy Oceans - Christmas Time (55%)

Het is eind november en dat is het moment waarop de eerste kersttracks binnendruppelen. Bij SLAM! draaien we zo min mogelijk Mariah Carey, WHAM of Paul McCartney en blijven we trouw aan onze roots. De nieuwe kerstsong van iconen Dimitri Vegas & Like Mike, Armin Van Buuren, Brennan Heart & Jeremy Oceans zorgt ervoor dat we kerst zo vroeg mogelijk op zender willen introduceren. Christmas Time is een kerstplaat, maar past met de keiharde drop eigenlijk binnen elk seizoen. De SLAM!-luisteraar ziet hem al zitten! 55% wil hem vaker horen.

Donderdag 19 november: BOILERS - Kiss Me (43%)

Onlangs gestart en getekend op het nieuwe label van Oliver Heldens is het Deense muziekproject BOILERS. Achter deze groep zitten Anders Kanstrup en Andreas Jensen. Samen hebben ze de 90's classic Kiss Me in een 2020-jasje gestoken. De release van de Denen zat in de Stembus, maar het SLAM!-publiek moet nog even warm worden voor BOILERS. 43% wil hem vaker horen.

 

Woensdag 18 november: R3HAB, Alida - One More Dance (67%)

Hitkanon R3HAB brengt de laatste tijd veel remixes uit en vond het tijd voor weer een zelfgemaakte release. De Nederlandse dj heeft voor zijn nieuwe track One More Dance de handen ineengeslagen met de Noorse singer-songwriter Alida. Het resultaat is een onwijs dikke track met baslijnen die speakers kunnen scheuren en een melodie zoals we die van R3HAB kennen. In de Stembus scoorde hij meer dan prima – 67% wil hem vaker horen.

 

 

Dinsdag 17 november: Billie Eilish - Therefore I Am (43%)

De Amerikaanse Billie Eilish (18) groeide op in een acteurs- en muzikantenfamilie. Ze bracht in het najaar van 2015 haar eerste single Ocean Eyes uit die geschreven werd door haar broer Finneas. Op dat moment was Eilish 14 jaar oud (!). Succes na succes volgde, met zelfs een eigen soundtrack in de nieuwe James Bond-film begin dit jaar, heeft Billie Eilish vorige week een nieuwe single uitgebracht, genaamd Therefore I Am.  Bij het SLAM!-publiek moet deze nog even dalen. Slechts 43% wil hem vaker horen.

 

 

Maandag 16 november: Joe Stone & Ally Brooke – Feeling Dynamite (71%)
Maurice Oude Booyink, beter bekend onder de artiestennaam Joe Stone, heeft al heel wat hits op zijn naam staan en is een gevestigde act in de dj-scene. Dat begon al in 2015, met de track The Party (This is how we do it). Nog geen week geleden bracht de Nederlander samen met Ally Brooke een nieuwe plaat uit. Ally Brooke zegt over de track: ‘’This record takes me to such a euphoric place! I hope it takes you there too’’. De SLAM!-luisteraar geeft haar helemaal gelijk – Feeling Dynamite valt goed in de smaak met een score van 71% in de Stembus.

 

Donderdag 12 november: Divolly & Markward - Say It Right (42%)
Even terug de tijd in hoor! Nelly Furtado, ken je haar nog? In 2006 had ze een wereldhit met Say It Right. 14 jaar later doken Divolly & Markward, een Servisch dj-duo, de archiefkasten in. Ze gaven de track een wat hoger BPM, een waanzinnige deephouse melodie en pitchten de acapella een beetje. Het resultaat moet nog even op zich laten wachten. 42% wil hem vaker horen.

Woensdag 11 november: John Summit & Guz - Thin Line (70%)
Afkomstig uit een stad die doordrenkt is van housecultuur, is Chicago's John Summit. Na de release van 'Deep End' in juni 2020, die de langstlopende Beatport #1 van het jaar werd, ging de carrière van de Amerikaan in sneltreinvaart. Samen met Guz is John Summit opnieuw de studio ingedoken om een echte house-tune te maken! Deze nieuwe release heet Thin Line en 70% wil hem vaker horen in de Stembus! 

Dinsdag 10 november: Dua Lipa & Angèle - Fever (59%) 
Dat het opnemen van tracks geen grenzen kent, blijkt maar weer uit de nieuwe release van de Kosovaars-Britse Dua Lipa in samenwerking met de Belgische Angèle. In de track Fever wordt er zowel in het Engels als in het Frans gezongen. Deze cocktail van verschillende smaken valt goed bij de SLAM!-luisteraar. 59% wil hem vaker horen!

 

 

Maandag 9 november: Oliver Heldens & Party Pupils (feat. MAX) - Set Me Free (88%)
De Nederlander Oliver Heldens weet al jaren hit na hit te scoren. Vorige week bracht hij samen met Party Pupils en MAX de single Set Me Free uit! Een vrolijke track zoals we dat van Oliver Heldens gewend zijn. Op SLAM! zat hij in de Stembus en scoorde een van de allerhoogste scores ooit! 88% van de stemmen wil Set Me Free vaker horen.

 

 

Woensdag 4 november: Route 94 - Sad Songs (feat. L Devine) (49%)

Route 94 had in 2014 samen met Jess Glynne een dikke hit met My Love. Waar de liefde er toen nog dik op lag, is de sfeer in de nieuwe track Sad Songs een stukje droeviger - de release gaat namelijk over liefdesverdriet. Toch heeft Route 94 er een vrolijk tintje aan weten te geven met een uplifting piano. Hij scoort net aan in de Stembus op SLAM!. 49% van de stemmen wil hem vaker horen.

 

Dinsdag 3 november: Harry Styles - Golden (42%)

Dat Harry Styles ook solo onwijs lekker gaat, zagen we al bij zijn single Watermelon Sugar. Nu heeft de 26-jarige Brit een nieuwe track uitgebracht, genaamd Golden. Deze plaat onthult de hoogtepunten en angsten die men ervaart tijdens een nieuwe relatie. "Golden" helpt ook om de toon te zetten voor de rest van het album - weg van liefdesverdriet. De SLAM!-luisteraar kon deze zoetsappigheid nog even niet hebben; wellicht heeft het even nodig voordat Harry Styles alsnog de harten kan veroveren. 42% van de stemmen was positief.

Maandag 2 november: Sigurd Barrett - Pilfingerdansen (Remix) (73%)

Wie kent hem niet? Op TikTok ging Pilfingerdansen al viraal, want alle dansjes zagen er enorm grappig uit met deze track van Sigurd Barrett. Veel mensen zeggen de originele (Deense) titel niks, vandaar dat het in de volksmond ook wel het 'fliep flap'-nummer wordt genoemd. De bedenker van de track,  Sigurd Barrett, is een Deense pianist, entertainer, componist, en schrijver die in 1999 het originele kinderliedje uitbracht. In 2020 is deze geremixt en wordt de komende jaren wat ons betreft op alle grote toekomstige dancefestivals platgedraaid. Op SLAM! zat hij in de Stembus en scoorde heerlijk. 73% van de stemmen wil Pilfingerdansen vaker horen.

Donderdag 29 oktober: Stevie Appleton & Sam Feldt - Paradise (70%)

Als je de scores van de vorige twee Stembussen bekijkt, is ook de nieuwe van Stevie Appleton & Sam Feldt omarmd met 70%. Deze twee heren hebben de klassieker van Phil CollinsAnother Day in Paradise gesampeld op een heerlijke manier. Een vrolijke track, die de huidige omstandigheden een stuk beter maken. Een goede score, waardoor je Paradise vaker gaat horen op SLAM!.

 

 

Woensdag 28 oktober: Scooter - FCK 2020 (70%)

Dat veel mensen het jaar 2020 het liefst willen vergeten, snapt het Duitse Scooter helemaal. De iconische hardcoregroep uit de jaren 90 heeft een anti-2020 track uitgebracht en gaat in Duitsland compleet viral. De videoclip van FCK 2020 is inmiddels al 1,5 miljoen keer bekeken en wordt veelvuldig gedeeld. Hij zat in de Stembus op SLAM! en de boodschap van Scooter kwam goed over. 70% zegt ''Fck 2020'' en wil hem vaker horen.

 

Dinsdag 27 oktober: Fedde Le Grand & Ally Brooke - Gatekeeper (70%)

''Put your hands up for Detroit, I love this city!''. In 2006 was dat een van de eerste hits van Nederlander Fedde Le Grand. Dat Fedde door de jaren heen een EDM-veteraan is geworden met bakken aan ervaring en inzicht, blijkt maar weer uit zijn nieuwe track met zangeres Ally Brooke, die onlangs ook met Afrojack had samengewerkt. De samenkomst van Fedde Le Grand en Ally Brooke heet Gatekeeper en scoorde erg lekker in de Stembus! 70% wil hem vaker horen op SLAM!.

 

Maandag 26 oktober: Eric Prydz - Nopus (66%)

Ken je hem nog? Eric Prydz. De inmiddels 44-jarige dj scoorde in 2004 een wereldhit met zijn plaat Call On Me en is sinds dat moment niet meer weg te denken uit de muziekscene. Later scoorde hij ook hoog in de hitlijsten met Pjanoo en Proper Education - en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De Zweedse producer heeft weer een nieuw werkje op de planken staan, genaamd Nopus. Deze zat in de Stembus en scoorde wederom goed! 66% wil hem vaker horen op SLAM!.

 

 

Donderdag 22 oktober: Norman Doray & Darren Crook - Sweet Freedom (71%)

Bekende tracks van vroeger remixen: het is bijna altijd een formule voor succes. Norman Doray en Darren Crook besloten om de 80's-hit Sweet Freedom van Michael McDonald te remixen. De LP werd afgestoft en de house-knop werd even stevig aangedraaid. Het resultaat is een vrolijke single waar iedereen even voor uit zijn stoel komt De SLAM!-luisteraar werd hier ook blij van. 71% van de stemmen in de Stembus wilde hem vaker horen op SLAM!.

 

Woensdag 21 oktober: Bingo Players & Disco Fries - Forever Love (75%)

De Nederlander Maarten Hoogstraten, beter bekend onder de artiestennaam Bingo Players, heeft samen met Disco Fries een nieuwe plaat uitgebracht. Deze electro-pop track met hier en daar wat funky vibes erin sloeg goed aan. 75% van de stemmers op SLAM! was positief.

 

Dinsdag 20 oktober: Armand van Helden & Riva Starr - Step It Up (feat. Sharlene Hector) (83%)

Muziek-veteraan Armand van Helden is terug! En hoe! Samen met Riva Starr heeft hij de vrolijke track Step It Up uitgebracht. Een echte moodbooster in deze tijden van opkomende herfst. De SLAM! luisteraar kon hem ook waarderen. 83% van de stemmen was positief in de Stembus!

Maandag 19 oktober: MACKS - Come On Home (68%)

Dat we als Nederlanders goed vertegenwoordigd zijn in de dj-scene wordt door de Utrechtste Max Krul, beter bekend onder zijn artiestennaam MACKS, maar weer eens goed bewezen met zijn nieuwste single Come On Home. Na het afstuderen bij de Herman Brood Academie besloot Max zijn liefde voor deep house na te jagen, vandaar: MACKS. Een fris nieuw project over deep house vermengd met soulzang met een sexy twist. De SLAM!-luisteraar kon dat wel waarderen. 68% van de stemmen was positief.

 

Donderdag 16 oktober: Matt Nash - You're Not Alone (85%)

De Britse DJ Matt Nash gaat als een speer. Op SLAM! scoorde hij eerder al een waanzinnige hit met Lose It All en hij is terug met meer heerlijk muziekmateriaal. Voor deze track, genaamd You're Not Alone, heeft hij zich laten inspireren door de iconische plaat van Olive - You're Not Alone en stak deze in het ''Matt Nash-jasje''. De SLAM! luisteraar kon stemmen via De Stembus en was lyrisch. Een megascore! 85% wil hem vaker horen.

Woensdag 15 oktober: Tim van Werd - I Know You Feel It (feat. J Ward Brew) (71%)

Herfst? De Nederlandse producer Tim van Werd heeft daar nog helemaal geen zin in. Met zijn nieuwe track I Know You Feel It die hij samen met J Ward Brew uitbracht, brengt hij de zomervibes weer keihard terug. Ook al is het buiten 10ºC, wij trekken met deze tropische tunes onze korte broek weer aan. De SLAM! luisteraar deed dat ook, want 71% van de stemmers in de Stembus wil hem vaker horen.

Dinsdag 14 oktober: Internet Money - Lemonade (56%)

Het hiphopproducercollectief Internet Money houdt zich niet langer meer op de achtergrond en brengt nu onder eigen artiestennaam muziek uit. Voor Lemonade hebben ze de handen ineen geslagen met rappers Don Toliver, NAV en Gunna. Drie grootheden uit de huidige Amerikaanse hiphopindustrie. het resultaat is een catchy plaat die ook op SLAM! goed aanslaat. Hij zat in de Stembus en 56% van de stemmen wil hem vaker horen.

Maandag 13 oktober - Mike Williams & Justin Mylo - Face Up The Sun (79%)

Mike Williams en Justin Mylo zijn samen de studio ingedoken om de catchy track Face Up The Sun te produceren. Beide heren zijn goed voor een batterij aan hits en ook deze slaat goed aan. Hij zat in de Stembus en 79% van de stemmen wil hem vaker horen op SLAM!

 

 

Donderdag 8 oktober: Tvilling  - Dum Dum Dum (77%)
De Deense producer Jon Nørgaard heeft zijn allereerste single uitgebracht onder de naam ‘Tvilling’. En het is nu al een grote naam! Dum Dum Dum gebruikt de sample van Meja All About The Money en deze producer weet dat veilloos in een nieuw jasje te steken. Dum Dum Dum zat in de Stembus en 77% van de stemmen op SLAM! was positief.

Woensdag 7 oktober: Joe Killington - Painkiller (feat. Lovely Laura) (69%)

De Britse Joe Killington bouwt hard aan de weg als artiest. Eerder stond hij als feature op Devil In Me van Purple Disco Machine, maar nu vond Joe het weer tijd voor een eigen productie. In samenwerking met Lovely Laura brengt hij nu de track Painkiller uit. De plaat met de vrolijke trompet zat in de Stembus en scoorde goed! 69% van de stemmen was positief.

Dinsdag 6 oktober: Shawn Mendes - Wonder (31%)
Shawn Mendes weet al jaren achter elkaar grote hits te scoren en heeft onlangs een gloednieuwe track uitgebracht WonderAlhoewel Shawn Mendes de harten van velen weet te veroveren, moet er een Wonder plaatsvinden om dat ook bij de luisteraars van SLAM! nog te laten gebeuren. Slechts 31% wil deze track vaker horen.

 

Maandag 5 oktober: Sofi Tukker & Novak & YAX.X - Emergency (74%)
Dat Sofi Tukker echte rammers weet te produceren, wisten we van hun vorige release House Arrest al wel. Toch weten ze zichzelf weer te overtreffen door samen met Novak en YAX.X de basslines eens even flink aan te draaien. Het resultaat is de tech-houseplaat Emergency. Hij zat in de Stembus en scoorde waanzinnig lekker. 74% van de stemmen wilde hem vaker horen op SLAM!.

 

Donderdag 1 oktober: Out Of Sound & UPWARD - Sweet Like Chocolate (30%)
Het Italiaanse duo Out Of Sound heeft samen met UPWARD op het label van Armin van Buuren een hagelnieuwe track uitgebracht. Deze heet Sweet Like Chocolate. Hij zat in de Stembus, maar de stemmers konden er weinig chocola van maken; 30% van de stemmen was positief. 

 

Woensdag 30 september: Master KG, Burna Boy & Nomcebo Zikode - Jerusalema (41%)
Een track in de categorie: ''een keer wat anders''. Jerusalema was vorig jaar al uitgebracht door Master KG en is nu geremixt door Burna Boy. De zwoele Afrikaanse vibes gingen op TikTok al viral, maar op SLAM! moet hij nog een beetje doorkomen. 41% van de stemmen was positief.

 

Dinsdag 29 september: Galantis, NGHTMRE & Liam O'Donnell - Tu Tu Tu (That's Why We) (35%)
Het Zweedse duo Galantis ken je van hits als No Money, Runaway, Love on Me, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Voor hun nieuwe release doken ze de studio in met NGHTMRE en Liam O'Donnell. Een track met een wat mildere melodie als dat we gewend zijn van Galantis. Het enthousiasme is in de Stembus op SLAM! was daardoor ook wat milder. Slechts 35% van de stemmen wilde deze track vaker horen.

Maandag 28 september: Tate McRae - You Broke Me First (Luca Schreiner Remix) (60%)
Tate McRae is een opkomend talent dat onlangs een geweldige show neerzette bij de MTV VMA's. Haar single You Broke Me First is geremixt door Luca Schreiner en dat maakt van het gevoelige origineel een echte rammer. Dat sloeg goed aan, want 60% van de stemmen wilde hem vaker horen op SLAM!.

 

Donderdag 24 september: Kygo & Donna Summer - Hot Stuff (76%)

Kygo is een DJ die keer op keer hits weet te scoren, en hem hoor je daarom ook regelmatig op SLAM!. Zijn laatste remix van Tina Turner's What's Love Got To Do With It wordt nog volop gestreamd, maar intussen is er alweer een nieuwe track uit. De klassieker van Donna Summer is gebruikt voor deze release - en dat scoorde erg dik. Maar liefst 76% van de stemmen wilde Hot Stuff vaker horen.

Dinsdag 22 september: Tony Junior & Ben Adams - Won't Let You Down (52%)
Hij draaide hem onlangs al direct aan het begin van zijn live-set bij Club Ondersteboven - de nieuwe van Tony Junior en Ben Adams, Won't Let You Down. De originele vocalen zijn van Ph.D's track uit 1981. Tony Junior stofte deze plaat af; maakte een eigen dance-versie en dat sloeg aan in de Stembus! 52% van de stemmen was positief!

Maandag 21 september: Black Eyed Peas, Nicky Jam & Tyga - Vida Loca (79%)
De Black Eyed Peas gaan waanzinnig lekker. Ze scoorden op SLAM! een gigantische hit met Mamacita en nu hebben ze de handen ineen geslagen met Nicky Jam en rapper Tyga. En komt deze track je bekend voor? Dat kan kloppen! Voor Vida Loca is de bekende melodie van MC Hammer's U Can't Touch This gebruikt. Hij viel in de Stembus in de smaak. 79% van de stemmers wil hem vaker horen op SLAM!.

Woensdag 16 september: Ruben de Ronde & EKE - Wanderlust (85%)
Ruben de Ronde is al jaren een DJ die speakers kan vullen met de vetste synthesizers en melodieën. Ook is het één van Armin van Buuren's muzikale partners - regelmatig tourde hij mee met A State Of Trance. Die ervaringen doen ook zijn muziek heel veel goeds. Zijn nieuwe track Wanderlust - die hij in samenwerking met EKE uitbrengt - scoort daarom waanzinnig lekker in de Stembus. 85% van de stemmers wil hem vaker horen op SLAM!

Dinsdag 15 september: Ozuna, Doja Cat & Sia - Del Mar (47%)
De Puerto Ricaanse Ozuna timmert onwijs lekker aan de weg. Op SLAM! scoorde hij met Mamacita in samenwerking met The Black Eyed Peas al een dikke hit, maar hij blijft absoluut niet stilzitten. Samen met Doja Cat en hitkanon Sia brengt hij de track Del Mar uit. Deze werd matig ontvangen in de Stembus, met 47% van de stemmen.

Maandag 14 september: Daddy Yankee, Anuel AA & Kendo Kaponi - Don Don (62%)
De nazomer is in volle gang! De komende dagen ervaren we Spaanse temperaturen en daar horen bijpassende tunes bij. Op SLAM! zat daarom de nieuwe van reggaeton-koningen Daddy Yankee, Anuel AA & Kendo Kaponi in de Stembus. Don Don scoorde lekker. 62% van de stemmers wil deze nazomer-track vaker horen!

Donderdag 10 september: Chico Rose x 71 Digits - Somebody's Watching Me (82%)
Oude nummers in een remix gieten: Chico Rose en 71 Digits durfden het aan met de klassieker Somebody's Watching Me uit 1984. En dat hebben ze écht goed aangepakt, want op SLAM! scoorde hij heel erg dik in de Stembus. Bij 82% van de stemmers valt hij in de smaak.

Woensdag 9 september: Imanbek & Afrojack ft. Gia Koka - Hey Baby (67%)
Dat muziek geen grenzen kent, blijkt maar weer! In Hey Baby werkt de Kazachse Imanbek, die je kent van de remix op SAINt JHN's Roses, samen met onze eigen Afrojack. De track valt op door zijn eigen sound en keiharde bass die ook in de Stembus goed in de smaak viel. 67% van de stemmers was positief en wil hem vaker horen op SLAM!.

Dinsdag 8 september: 24kGoldn ft. Iann Dior - Mood 
24kGoldn is 19 jaar oud en scoorde vorig jaar al een dikke hit met Valentino, en nu is hij met rapper Iann Dior de studio ingedoken. In deze track hebben de twee het over het vastzitten in een giftige relatie. Ondanks het onderwerp is deze plaat een echte mood booster. Hij zat in de Stembus en 48% van de stemmen waren in the mood voor Mood!

Maandag 7 september: Ytram & Elderbrook - Fire (78%)
Met zijn alter ego Ytram heeft Martin Garrix samen met de Britse hitmachine Elderbrook een gloednieuwe track uitgebracht, genaamd Fire. Fun fact: ''Ytram'' is ''Marty'' achterstevoren; zo noemde Martin Garrix zich tot zijn vijftiende als DJ! Fire zette de Stembus in vuur en vlam, want hij scoorde dik op SLAM! - 78% wilde hem vaker horen!

Donderdag 3 september: Vigiland, Helion, Mike Emilio & SUD - I Follow Rivers (56%)
Het origineel van Lykke Li was op SLAM! al een gigantische hit, maar de vier DJ’s genaamd Vigiland, Helion, Mike Emilio en SUD hebben deze track in een nog lekkerder jasje gegoten! I Follow Rivers scoorde daarom ook goed in de Stembus – 56% van de stemmen is positief.

Woensdag 2 september: Rudimental, Anne-Marie & Tion Wayne - Come Over (45%)
De vierkoppige Britse band Rudimental heeft samen met Anne-Marie en rapper Tion Wayne een nieuwe plaat uitgebracht! Rudimental scoort altijd dik in de hitlijsten en combineert live instrumenten met digitaal materiaal en dat is in Come Over ook goed te horen met een vette trompet. 45% van de stemmers wil 'm vaker horen. 

Dinsdag 1 september: Oliver Heldens ft. Kiko Bun - Break This Habit (72%)
Tropische tunes kunnen we wel aan hem overlaten: de Nederlander Oliver Heldens heeft een nieuwe track uitgebracht met Kiko Bun, genaamd Break This Habit, en die viel in de smaak! 72% van de stemmers wil hem vaker horen op SLAM!.

Maandag 31 augustus: Felix Jaehn - No Therapy (87%)
De Duitse DJ Felix Jaehn hoorde je veel op SLAM! met zijn remix op Cheerleader van Omi en de afgelopen tijd met zijn remix van Some Say. Hij is 26 jaar oud en timmert hard aan de weg als DJ. Hij heeft een gloednieuwe track uitgebracht die jouw speakers laten trillen, genaamd No Therapy. Op SLAM! scoort hij daarom heel lekker, met 87% aan positieve stemmen in de Stembus!

Woensdag 26 augustus: PRETTY YOUNG ft. Who She - Cool Kids (61%)
Komt deze je bekend voor? Dat zou goed kunnen! PRETTY YOUNG heeft samen met Who She de track van Echosmith in een nieuw jasje gestoken: en dat valt goed in de smaak! Cool Kids scoorde 61% aan positieve stemmen in de Stembus!

Dinsdag 25 augustus: Matt Nash - Lose It All (78%)
Deze track van Matt Nash gaat over het opbreken van een relatie met veel pijn. Desondanks worden we toch vrolijk van deze track! We hoorden Lose It All voor het eerst in de 'Martin Garrix live on Dutch Waters' set, waarna we een tijd moesten wachten op de release. Maar hier is hij dan, en hij valt lekker in de smaak! 78% wil Lose It All vaker horen op SLAM!. 

Maandag 24 augustus: BTS – Dynamite (43%)
BTS is een hele bekende K-pop groep uit Zuid-Korea maar de kans is ook aanwezig dat je nog nooit van de groep hebt gehoord. De groep bestaat uit zeven leden waarvan drie rappers en vier zangers. Dynamite is de eerste volledig Engelstalige track van BTS. Op YouTube brak Dynamite een record met 98 miljoen views in 24 uur tijd. Op SLAM! valt de track nog niet heel goed in de smaak, 43% is positief.

Woensdag 19 augustus: LA VIsion & Gigi D’Agostino – Hollywood (58%)
In 1999 scoorde de Italiaan Gigi D’Agostino een wereldhit met L’Amour Toujours. Samen met Dynoro deed hij het in 2017 nog eens dunnetjes over met de track In My Mind en nu heeft hij de handen ineengeslagen met landgenoot LA Vision. De track heet Hollywood en kreeg 58% aan positieve stemmen.

Dinsdag 18 augustus: Purple Disco Machine, Sophie And The Giants - Hypnotized (62%)
De Duitse DJ Tino Piontek was al een aantal jaar bezig met zijn carrière als DJ, maar brak pas in 2018 door in Nederland. Onder de naam Purple Disco Machine bracht hij de herkenbare track Dished (Male Stripper) uit, die je vaak voorbij hoorde komen op SLAM!. Samen met de Engelse groep Sophie And The Giants heeft Purple Disco Machine nu de track Hypnotized uitgebracht en die krijgt 62% aan positieve stemmen.

Maandag 17 augustus: Miley Cyrus - Midnight Sky (46%)
Het was een tijdje stil op het gebied van nieuwe muziek van Miley Cyrus maar daar is de afgelopen week verandering in gekomen. De zangeres die we o.a. kennen van Wrecking Ball, Party in the USA en Malibu komt binnenkort met een nieuw album en daarvan is Midnight Sky de eerste single van. 46% van de stemmen was positief.

Woensdag 6 augustus: Aya Nakamura – Jolie Nana (45%)
De Franse zangeres Aya Nakamura scoorde in 2018 een hele grote zomerhit met haar track Djadja. Na het succes van Djadja werd het even wat stiller rondom de  zangers maar nu is ze terug! De track Jolie Nana heeft dezelfde zomerse vibes als Djadja. 45% wil de track vaker horen!  


Dinsdag 5 augustus: Crispie x ILIRA – Ladida (My Heart Goes Boom) (60%)
Crispie is een geheimzinnig producers collectief uit Berlijn. Ze willen dat het draait om de muziek en daarom is het niet bekend wie er achter schuil gaat. Voor hun eerste track Ladida werken ze samen met ILIRA die eerder al te horen was op o.a. Lose You van Tiësto. 60% van de stemmen is positief.

Maandag 3 augustus: Antoon - Hyperventilatie (51%)
Hij is pas 18 jaar, maar brengt nu al zijn debuutsingle uit: Hyperventilatie. Een catchy sound die ongetwijfeld in je hoofd blijft hangen! Deze track zat maandag in de Stembus en haalde het kantje boord. 51% van de stemmers was positief! 

Woensdag 29 juli: W&W - Comin' To Getcha (66%)
Braziliaanse drums, energie, pop en de echte festivalsound van W&W: alles zit in deze nieuwe track! Comin' To Getcha zat woensdag in de Stembus en haalde een mooie positieve score van 66%. 

Dinsdag 28 juli: Dimitri Vegas & Like Mike x Regard - Say My Name (52%)
De Vlaamse broers én nummer 1 DJ's van de wereld: Dimitri Vegas & Like Mike, sloegen de handen in één met DJ Regard voor hun nieuwe track. Ze weten van de Destiny's Child hit 'Say My Name' een echte dance track te maken. Deze zat dinsdag in de Stembus en de meningen waren verdeeld. Een kleine meerderheid wil deze track vaker horen op SLAM!.

Maandag 27 juli: Jason Derulo - Take You Dancing (56%)
Zingen, dansen, wat kan deze man niet?! Dat is opnieuw te zien in de nieuwe videoclip van Take You Dancing waar de voetjes van de vloer gaan! De nieuwe track van Jason Derulo zat maandag in de Stembus en behaalde 56% aan positieve stemmen. Even wennen nog?

Woensdag 22 juli: S1mba ft. DTG - Rover (72%)
Leonard Simbarashe Rwodzi, beter bekend als S1mba, is een Britse rapper die samen met DTG de track Rover heeft gemaakt. Hij zat woensdag in de Stembus en werd goed ontvangen! 72% van de stemmers wil de track vaker horen op SLAM!.

Dinsdag 21 juli: Mathieu Koss & Ziggy Marley - Home (80%)
Een zomerse dag in juli, dat vraagt om een zomerse plaat! Home, een samenwerking tussen de Franse producer Mathieu Koss en reggae legende Ziggy Marley zat dinsdag in de Stembus en behaale een positieve score van maar liefst 80%!

Maandag 20 juli: Kygo & Tina Turner – What’s Love Got To Do With It (73%)
Vorig jaar scoorde Kygo met een remake van Higher Love van Whitney Houston en dus probeert hij het dit jaar weer. Dit keer kiest de Noorse DJ voor een remake van What’s Love Got To Do With It van zangeres Tina Turner. Het origineel was in 1984 een grote hit en dus is het afwachten of het meer dan 30 jaar later opnieuw in de smaak valt. 73% wil de track vaker horen!

Woensdag 15 juli: Ofenbach & Quarterhead - Head Shoulders Knees & Toes (62%)
Als je de titel van deze track naar het Nederlands vertaald denk je misschien gelijk aan het kinderliedje Hoofd, Schouders, Knie en Teen. Daar lijkt de track van het Franse DJ-duo Ofenbach in samenwerking met Quarterhead helemaal niet op gelukkig. Het is de tweede track die Ofenbach in korte tijd uitbrengt na hun remix van Physical van Dua Lipa. 62% wil de track vaker horen op SLAM!.

Dinsdag 14 juli: Mike Williams - Fallin' In (75%)
Mike Williams kwam deze avond niet alleen langs om zijn nieuwe track Fallin In' in een DJ-set te laten horen, hij zat ook nog eens in de Stembus! Een andere track dat we van Mike gewend zijn, maar wat is ie lekker! Een vrolijke track in deze toch wat minder positieve tijd. En dat sloeg aan! 75% van de luisteraars wil Fallin' In vaker horen op SLAM!.

Maandag 13 juli : Tinie Tempah ft. Sofia Reyes & Farina – Whoppa (55%)
Dat de Spaanse taal vaak het perfecte recept voor een zomerhit is bewijzen tracks als Despacito en Bailar. Ook Tinie Tempah is die weg ingeslagen voor zijn nieuwe track Whoppa. We kennen de Britse rapper natuurlijk van hits als Miami 2 Ibiza, Written In The Stars en Girls Like maar nu heeft hij samen met Sofia Reyes en Farina een nieuwe track uitgebracht. De reacties liepen erg uiteen met als eindstand 55% aan positieve stemmen.

Woensdag 8 juli: Jason Derulo, Puri & Jhorrmountain – Coño (82%)
De app TikTok is razend populair en ook een broedplaats voor nieuwe hits. Een artiest die het platform goed weet te vinden is Jason Derulo. Eerder bracht hij de track Savage Love uit, die geïnspireerd is op een track die veel op TikTok voorbij komt, en nu heeft hij de Nederlandse track Coño in een nieuw jasje gestoken. Dat bevalt goed, 82% wil hem vaker horen!Dinsdag 7 juli: MOTi & Laura White - Push It Right (64%)
De Amsterdamse DJ MOTi brak in 2012 door met zijn track Circuits. Daarna stond hij o.a. op grote festivals als Tomorrowland en Ultra en maakte hij remixes voor Martin Garrix en Tiësto. Voor zijn nieuwe track Push It Right werkte hij samen met de Britse zangeres Lauura White en 64% van de stemmers was positief.

Maandag 6 juli: Julian Jordan ft. Feldz - Nobody Knows (67%)
De Nederlandse DJ/producer Julian Jordan is weer de studio ingedoken om een nieuwe track te maken. Jordan is getekend op het label van Martin Garrix met wie hij hiervoor ook al samenwerkte op een aantal tracks. Voor Nobody Knows heeft hij de hulp ingeroepen van de Britse zanger Feldz. 67% was positief!

Woensdag 24 juni: Lennon Stella, Charlie Puth - Summer Feelings (59%)
De Amerikaanse zangeres Lennon Stella is vooral bekend van haar hoofdrol in de in Amerika populaire serie Nashville. Samen met Charlie Puth, die we kennen van onder meer See You Again en Attention, heeft ze de track Summer Feelings uitgebracht. 59% van de luisteraars wil de track vaker horen op SLAM!.

Dinsdag 23 juni: Robin Schulz & Wes - Alane (72%)
In de zomer van 1997 stond de Kameroense zanger Wes bovenaan de Nederlandse hitlijsten met zijn track Alane. Nu, 23 jaar later, heeft Robin Schulz een remix gemaakt en daarvoor heeft hij ook weer de hulp ingeroepen van de originele zanger. Of het net zo’n grote hit gaat worden is nog even afwachten maar 72% wil de track vaker horen.

Maandag 22 juni: Disclosure - Tondo (68%)
De broers Guy en Howard Lawrence kennen we beter onder hun artiestennaam Disclosure. De afgelopen tijd hoorde je ze vooral op SLAM! voorbij komen in samenwerking met Khalid op de tracks Know You Worth en Talk. Tondo is een solo track die perfect bij de zomer past. 68% wil ‘m vaker horen op!

Woensdag 17 juni: Jason Derulo, Jawsh 685 - Savage Love (62%)
Jason Derulo kennen we natuurlijk onder meer van zijn hits Whatcha Say, Ridin’ Solo en Talk Dirty. De zanger is nu ook een ster op TikTok, met meer dan 20 miljoen volgers. Op datzelfde TikTok heeft hij inspiratie opgedaan voor zijn nieuwste track Savage Love, die geschreven is op een veel gebruikt liedje op het platform. 62% van de luisteraars wil het nummer vaker horen.

Maandag 15 juni: Chris Lake - I Remember (84%)
De Britste DJ/Producer scoorde in 2006 een hitje in Engeland met de track Changes. Daarna brengt hij verschillende tracks uit waaronder in 2013 een samenwerking met Steve Aoki en Tujamo genaamd Boneless. Nu is zijn nieuwe track I Remember uit en die valt goed in de smaak. 84% wil hem vaker horen op SLAM!.

Woensdag 10 juni: Bob Sinclar feat. OMI - I'm On My Way (63%)
Bob Sinclar is al jaren een grote naam in de dance wereld. Het is alweer 15 jaar geleden dat zijn hit Love Generation uit kwam en nog steeds weet de Fransman hits te scoren. Voor zijn nieuwste track I’m On My Way is hij de studio ingedoken met OMI, die we natuurlijk allemaal kennen van de track Cheerleader waarmee hij een aantal weken op nummer één stond in de hitlijsten. 63% van de stemmen is positief!

Dinsdag 9 juni: Snelle - Kleur (52%)
Sinds de doorbraak van Snelle in 2019 met de track Scars is het hard gegaan met de rapper. Na Scars bracht hij de track Plankgas uit samen met Frenna en daarna scoorde hij een hele grote hit met de track Reünie. Zijn nieuwste track heet Kleur en die leverde veel verdeelde reacties op. 52% was positief!

Maandag 8 juni: Faithless - Let The Music Decide (81%)
De Britse danceact Faithless kennen we natuurlijk van tracks als Insomnia en God Is A DJ die ook dit jaar weer hoog in de SLAM! Throwback 1000 stonden. Ze hebben nu voor het eerst sinds tijden een nieuwe track gedropt met de naam Let The Music Decide. Die valt goed in de smaak, 81% van de stemmen is positief!

Woensdag 3 juni: Sofi Tukker ft. Gorgon City - House Arrest (73%)
Het Amerikaanse duo Sofi Tukker kennen we van hun track Best Friend, die we op SLAM! twee jaar geleden veel hebben gedraaid. Samen met het Britse duo Gorgon City hebben ze nu de track House Arrest uitgebracht, waarvan de titel natuurlijk helemaal corona proof is. 73% van de stemmen was positief!

Dinsdag 2 juni: Conkarah ft. Shaggy - Banana (67%)
De in Kingston geboren Nicholas Murray, aldus Conkarah, bracht in 2009 zijn eerste release uit: Runaway. Daarna kreeg hij de smaak te pakken en bracht hij meerdere hits & covers uit. In 2019 maakte hij samen met Shaggy 'Banana', die dinsdag in De Stembus zat. 67% van de luisteraars wil deze vrolijke track vaker horen op SLAM!.

Woensdag 27 mei: Black Eyed Peas, Ozuna, J. Rey Soul - MAMACITA (80%)
The Black Eyed Peas zijn terug met een lekkere zomerse track genaamd Mamacita. Voor de track hebben de heren Will.I.Am, Apl.De.Ap en Taboo samengewerkt met zangeres J. Rey Soul en rapper Ozuna. 80% van de luisteraars was positief en wil de track vaker horen op SLAM!.

Dinsdag 26 mei: The Boy Next Door & Billy the Kid - Gone Tomorrow (68%)
Lex van Berkel, beter bekend als The Boy Next Door, is een Nederlandse DJ die je kunt kennen van de tracks Whenever, La Colegiala en Camouflage. Zijn nieuwe track 'Gone Tomorrow' samen met Billy the Kid zat in De Stembus en 68% wil de track vaker horen!

Maandag 25 mei: Lady Gaga ft. Ariana Grande - Rain On Me (57%)
Lady Gaga heeft voor het nieuwe nummer 'Rain On Me' de handen ineengeslagen met niemand minder dan Ariana Grande! Iets meer dan de meerderheid wil de track vaker horen. 

Dinsdag 19 mei: Yves V x Bhaskar - Halfway (65%)
Yves V zit tijdens de coronacrisis niet stil! Hij heeft samen met Bhaskar de track Halfway uitgebracht. Je kunt Yves V kennen van de tracks Not So Bad, We Got That Cool en No Regrets. De track Halfway zat in De Stembus en de meerderheid wil de track vaker horen!

Woensdag 15 april: Sunnery James & Ryan Marciano – PRAY (78%) 
Ook voor DJ’s is de quarantaine periode lastig. Veel boekingen gaan niet door, maar daardoor is er wel genoeg tijd om te werken aan nieuwe muziek. Afgelopen week stonden Sunnery James & Ryan Marciano nog samen op het SS Rotterdam tijdens het Quarantaine Festival. De nieuwe track Pray krijgt 78% aan positieve stemmen.

Dinsdag 14 april: Alesso ft. Liam Payne - Midnight (68%)
De Zweedse DJ Alesso heeft voor zijn nieuwe track Midnight de handen ineengeslagen met oud One Direction lid Liam Payne. Samenwerken met een bekende DJ was voor Liam niet nieuw, hij scoorde ook al hits samen met Zedd en Jonas Blue. Midnight valt in de smaak, 68% wil het nummer vaker horen op SLAM!.

Woensdag 1 april: Sigma x Shakka - Sigma - Rest Of My Life (44%)
Het Britse DJ-duo Sigma brak in 2014 door in Nederland met de track Nobody To Love die hoog in de hitlijsten stond. Daarna brachten ze verschillende tracks uit met o.a. Paloma Faith, Rita Ora en Sam Feldt. Voor hun nieuwste track Rest Of My Life hebben ze samengewerkt met zanger Shakka en 44% wil deze track vaker horen.

 

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error