Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! DANCE CLASSICS
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Now live on Slam:
Luister ook naar:
SLAM! 40
SLAM! Summer
MEER STATIONS
SLAM!
SLAM! 40
SLAM!
SLAM! Summer
SLAM!
SLAM! DANCE CLASSICS
SLAM!
SLAM! Hardstyle
SLAM!
SLAM! The Boom Room
SLAM!
SLAM! MixMarathon
SLAM!
SLAM! Non-stop
SLAM!
SLAM! Juize
SLAM!
SLAM! Housuh In De Pauzuh

De Stembus

Van maandag t/m donderdag kan jij bij SLAM! laten weten wat je van de nieuwste muziek vindt in de Stembus. Benieuwd naar welke tracks er de afgelopen dagen in de Stembus zaten en hoeveel procent van de luisteraars de track vaker wil horen? Check het hieronder!

Donderdag 24 september: Kygo & Donna Summer - Hot Stuff (76%)
Kygo is een DJ die keer op keer hits weet te scoren, en hem hoor je daarom ook regelmatig op SLAM!. Zijn laatste remix van Tina Turner's What's Love Got To Do With It wordt nog volop gestreamd, maar intussen is er alweer een nieuwe track uit. De klassieker van Donna Summer is gebruikt voor deze release - en dat scoorde erg dik. Maar liefst 76% van de stemmen wilde Hot Stuff vaker horen.

Dinsdag 22 september: Tony Junior & Ben Adams - Won't Let You Down (52%)
Hij draaide hem onlangs al direct aan het begin van zijn live-set bij Club Ondersteboven - de nieuwe van Tony Junior en Ben Adams, Won't Let You Down. De originele vocalen zijn van Ph.D's track uit 1981. Tony Junior stofte deze plaat af; maakte een eigen dance-versie en dat sloeg aan in de Stembus! 52% van de stemmen was positief!

Maandag 21 september: Black Eyed Peas, Nicky Jam & Tyga - Vida Loca (79%)
De Black Eyed Peas gaan waanzinnig lekker. Ze scoorden op SLAM! een gigantische hit met Mamacita en nu hebben ze de handen ineen geslagen met Nicky Jam en rapper Tyga. En komt deze track je bekend voor? Dat kan kloppen! Voor Vida Loca is de bekende melodie van MC Hammer's U Can't Touch This gebruikt. Hij viel in de Stembus in de smaak. 79% van de stemmers wil hem vaker horen op SLAM!.

Woensdag 16 september: Ruben de Ronde & EKE - Wanderlust (85%)
Ruben de Ronde is al jaren een DJ die speakers kan vullen met de vetste synthesizers en melodieën. Ook is het één van Armin van Buuren's muzikale partners - regelmatig tourde hij mee met A State Of Trance. Die ervaringen doen ook zijn muziek heel veel goeds. Zijn nieuwe track Wanderlust - die hij in samenwerking met EKE uitbrengt - scoort daarom waanzinnig lekker in de Stembus. 85% van de stemmers wil hem vaker horen op SLAM!

Dinsdag 15 september: Ozuna, Doja Cat & Sia - Del Mar (47%)
De Puerto Ricaanse Ozuna timmert onwijs lekker aan de weg. Op SLAM! scoorde hij met Mamacita in samenwerking met The Black Eyed Peas al een dikke hit, maar hij blijft absoluut niet stilzitten. Samen met Doja Cat en hitkanon Sia brengt hij de track Del Mar uit. Deze werd matig ontvangen in de Stembus, met 47% van de stemmen.

Maandag 14 september: Daddy Yankee, Anuel AA & Kendo Kaponi - Don Don (62%)
De nazomer is in volle gang! De komende dagen ervaren we Spaanse temperaturen en daar horen bijpassende tunes bij. Op SLAM! zat daarom de nieuwe van reggaeton-koningen Daddy Yankee, Anuel AA & Kendo Kaponi in de Stembus. Don Don scoorde lekker. 62% van de stemmers wil deze nazomer-track vaker horen!

Donderdag 10 september: Chico Rose x 71 Digits - Somebody's Watching Me (82%)
Oude nummers in een remix gieten: Chico Rose en 71 Digits durfden het aan met de klassieker Somebody's Watching Me uit 1984. En dat hebben ze écht goed aangepakt, want op SLAM! scoorde hij heel erg dik in de Stembus. Bij 82% van de stemmers valt hij in de smaak.

Woensdag 9 september: Imanbek & Afrojack ft. Gia Koka - Hey Baby (67%)
Dat muziek geen grenzen kent, blijkt maar weer! In Hey Baby werkt de Kazachse Imanbek, die je kent van de remix op SAINt JHN's Roses, samen met onze eigen Afrojack. De track valt op door zijn eigen sound en keiharde bass die ook in de Stembus goed in de smaak viel. 67% van de stemmers was positief en wil hem vaker horen op SLAM!.

Dinsdag 8 september: 24kGoldn ft. Iann Dior - Mood 
24kGoldn is 19 jaar oud en scoorde vorig jaar al een dikke hit met Valentino, en nu is hij met rapper Iann Dior de studio ingedoken. In deze track hebben de twee het over het vastzitten in een giftige relatie. Ondanks het onderwerp is deze plaat een echte mood booster. Hij zat in de Stembus en 48% van de stemmen waren in the mood voor Mood!

Maandag 7 september: Ytram & Elderbrook - Fire (78%)
Met zijn alter ego Ytram heeft Martin Garrix samen met de Britse hitmachine Elderbrook een gloednieuwe track uitgebracht, genaamd Fire. Fun fact: ''Ytram'' is ''Marty'' achterstevoren; zo noemde Martin Garrix zich tot zijn vijftiende als DJ! Fire zette de Stembus in vuur en vlam, want hij scoorde dik op SLAM! - 78% wilde hem vaker horen!

Donderdag 3 september: Vigiland, Helion, Mike Emilio & SUD - I Follow Rivers (56%)
Het origineel van Lykke Li was op SLAM! al een gigantische hit, maar de vier DJ’s genaamd Vigiland, Helion, Mike Emilio en SUD hebben deze track in een nog lekkerder jasje gegoten! I Follow Rivers scoorde daarom ook goed in de Stembus – 56% van de stemmen is positief.

Woensdag 2 september: Rudimental, Anne-Marie & Tion Wayne - Come Over (45%)
De vierkoppige Britse band Rudimental heeft samen met Anne-Marie en rapper Tion Wayne een nieuwe plaat uitgebracht! Rudimental scoort altijd dik in de hitlijsten en combineert live instrumenten met digitaal materiaal en dat is in Come Over ook goed te horen met een vette trompet. 45% van de stemmers wil 'm vaker horen. 

Dinsdag 1 september: Oliver Heldens ft. Kiko Bun - Break This Habit (72%)
Tropische tunes kunnen we wel aan hem overlaten: de Nederlander Oliver Heldens heeft een nieuwe track uitgebracht met Kiko Bun, genaamd Break This Habit, en die viel in de smaak! 72% van de stemmers wil hem vaker horen op SLAM!.

Maandag 31 augustus: Felix Jaehn - No Therapy (87%)
De Duitse DJ Felix Jaehn hoorde je veel op SLAM! met zijn remix op Cheerleader van Omi en de afgelopen tijd met zijn remix van Some Say. Hij is 26 jaar oud en timmert hard aan de weg als DJ. Hij heeft een gloednieuwe track uitgebracht die jouw speakers laten trillen, genaamd No Therapy. Op SLAM! scoort hij daarom heel lekker, met 87% aan positieve stemmen in de Stembus!

Woensdag 26 augustus: PRETTY YOUNG ft. Who She - Cool Kids (61%)
Komt deze je bekend voor? Dat zou goed kunnen! PRETTY YOUNG heeft samen met Who She de track van Echosmith in een nieuw jasje gestoken: en dat valt goed in de smaak! Cool Kids scoorde 61% aan positieve stemmen in de Stembus!

Dinsdag 25 augustus: Matt Nash - Lose It All (78%)
Deze track van Matt Nash gaat over het opbreken van een relatie met veel pijn. Desondanks worden we toch vrolijk van deze track! We hoorden Lose It All voor het eerst in de 'Martin Garrix live on Dutch Waters' set, waarna we een tijd moesten wachten op de release. Maar hier is hij dan, en hij valt lekker in de smaak! 78% wil Lose It All vaker horen op SLAM!. 

Maandag 24 augustus: BTS – Dynamite (43%)
BTS is een hele bekende K-pop groep uit Zuid-Korea maar de kans is ook aanwezig dat je nog nooit van de groep hebt gehoord. De groep bestaat uit zeven leden waarvan drie rappers en vier zangers. Dynamite is de eerste volledig Engelstalige track van BTS. Op YouTube brak Dynamite een record met 98 miljoen views in 24 uur tijd. Op SLAM! valt de track nog niet heel goed in de smaak, 43% is positief.

Woensdag 19 augustus: LA VIsion & Gigi D’Agostino – Hollywood (58%)
In 1999 scoorde de Italiaan Gigi D’Agostino een wereldhit met L’Amour Toujours. Samen met Dynoro deed hij het in 2017 nog eens dunnetjes over met de track In My Mind en nu heeft hij de handen ineengeslagen met landgenoot LA Vision. De track heet Hollywood en kreeg 58% aan positieve stemmen.

Dinsdag 18 augustus: Purple Disco Machine, Sophie And The Giants - Hypnotized (62%)
De Duitse DJ Tino Piontek was al een aantal jaar bezig met zijn carrière als DJ, maar brak pas in 2018 door in Nederland. Onder de naam Purple Disco Machine bracht hij de herkenbare track Dished (Male Stripper) uit, die je vaak voorbij hoorde komen op SLAM!. Samen met de Engelse groep Sophie And The Giants heeft Purple Disco Machine nu de track Hypnotized uitgebracht en die krijgt 62% aan positieve stemmen.

Maandag 17 augustus: Miley Cyrus - Midnight Sky (46%)
Het was een tijdje stil op het gebied van nieuwe muziek van Miley Cyrus maar daar is de afgelopen week verandering in gekomen. De zangeres die we o.a. kennen van Wrecking Ball, Party in the USA en Malibu komt binnenkort met een nieuw album en daarvan is Midnight Sky de eerste single van. 46% van de stemmen was positief.

Woensdag 6 augustus: Aya Nakamura – Jolie Nana (45%)
De Franse zangeres Aya Nakamura scoorde in 2018 een hele grote zomerhit met haar track Djadja. Na het succes van Djadja werd het even wat stiller rondom de  zangers maar nu is ze terug! De track Jolie Nana heeft dezelfde zomerse vibes als Djadja. 45% wil de track vaker horen!  


Dinsdag 5 augustus: Crispie x ILIRA – Ladida (My Heart Goes Boom) (60%)
Crispie is een geheimzinnig producers collectief uit Berlijn. Ze willen dat het draait om de muziek en daarom is het niet bekend wie er achter schuil gaat. Voor hun eerste track Ladida werken ze samen met ILIRA die eerder al te horen was op o.a. Lose You van Tiësto. 60% van de stemmen is positief.

Maandag 3 augustus: Antoon - Hyperventilatie (51%)
Hij is pas 18 jaar, maar brengt nu al zijn debuutsingle uit: Hyperventilatie. Een catchy sound die ongetwijfeld in je hoofd blijft hangen! Deze track zat maandag in de Stembus en haalde het kantje boord. 51% van de stemmers was positief! 

Woensdag 29 juli: W&W - Comin' To Getcha (66%)
Braziliaanse drums, energie, pop en de echte festivalsound van W&W: alles zit in deze nieuwe track! Comin' To Getcha zat woensdag in de Stembus en haalde een mooie positieve score van 66%. 

Dinsdag 28 juli: Dimitri Vegas & Like Mike x Regard - Say My Name (52%)
De Vlaamse broers én nummer 1 DJ's van de wereld: Dimitri Vegas & Like Mike, sloegen de handen in één met DJ Regard voor hun nieuwe track. Ze weten van de Destiny's Child hit 'Say My Name' een echte dance track te maken. Deze zat dinsdag in de Stembus en de meningen waren verdeeld. Een kleine meerderheid wil deze track vaker horen op SLAM!.

Maandag 27 juli: Jason Derulo - Take You Dancing (56%)
Zingen, dansen, wat kan deze man niet?! Dat is opnieuw te zien in de nieuwe videoclip van Take You Dancing waar de voetjes van de vloer gaan! De nieuwe track van Jason Derulo zat maandag in de Stembus en behaalde 56% aan positieve stemmen. Even wennen nog?

Woensdag 22 juli: S1mba ft. DTG - Rover (72%)
Leonard Simbarashe Rwodzi, beter bekend als S1mba, is een Britse rapper die samen met DTG de track Rover heeft gemaakt. Hij zat woensdag in de Stembus en werd goed ontvangen! 72% van de stemmers wil de track vaker horen op SLAM!.

Dinsdag 21 juli: Mathieu Koss & Ziggy Marley - Home (80%)
Een zomerse dag in juli, dat vraagt om een zomerse plaat! Home, een samenwerking tussen de Franse producer Mathieu Koss en reggae legende Ziggy Marley zat dinsdag in de Stembus en behaale een positieve score van maar liefst 80%!

Maandag 20 juli: Kygo & Tina Turner – What’s Love Got To Do With It (73%)
Vorig jaar scoorde Kygo met een remake van Higher Love van Whitney Houston en dus probeert hij het dit jaar weer. Dit keer kiest de Noorse DJ voor een remake van What’s Love Got To Do With It van zangeres Tina Turner. Het origineel was in 1984 een grote hit en dus is het afwachten of het meer dan 30 jaar later opnieuw in de smaak valt. 73% wil de track vaker horen!

Woensdag 15 juli: Ofenbach & Quarterhead - Head Shoulders Knees & Toes (62%)
Als je de titel van deze track naar het Nederlands vertaald denk je misschien gelijk aan het kinderliedje Hoofd, Schouders, Knie en Teen. Daar lijkt de track van het Franse DJ-duo Ofenbach in samenwerking met Quarterhead helemaal niet op gelukkig. Het is de tweede track die Ofenbach in korte tijd uitbrengt na hun remix van Physical van Dua Lipa. 62% wil de track vaker horen op SLAM!.

Dinsdag 14 juli: Mike Williams - Fallin' In (75%)
Mike Williams kwam deze avond niet alleen langs om zijn nieuwe track Fallin In' in een DJ-set te laten horen, hij zat ook nog eens in de Stembus! Een andere track dat we van Mike gewend zijn, maar wat is ie lekker! Een vrolijke track in deze toch wat minder positieve tijd. En dat sloeg aan! 75% van de luisteraars wil Fallin' In vaker horen op SLAM!.

Maandag 13 juli : Tinie Tempah ft. Sofia Reyes & Farina – Whoppa (55%)
Dat de Spaanse taal vaak het perfecte recept voor een zomerhit is bewijzen tracks als Despacito en Bailar. Ook Tinie Tempah is die weg ingeslagen voor zijn nieuwe track Whoppa. We kennen de Britse rapper natuurlijk van hits als Miami 2 Ibiza, Written In The Stars en Girls Like maar nu heeft hij samen met Sofia Reyes en Farina een nieuwe track uitgebracht. De reacties liepen erg uiteen met als eindstand 55% aan positieve stemmen.

Woensdag 8 juli: Jason Derulo, Puri & Jhorrmountain – Coño (82%)
De app TikTok is razend populair en ook een broedplaats voor nieuwe hits. Een artiest die het platform goed weet te vinden is Jason Derulo. Eerder bracht hij de track Savage Love uit, die geïnspireerd is op een track die veel op TikTok voorbij komt, en nu heeft hij de Nederlandse track Coño in een nieuw jasje gestoken. Dat bevalt goed, 82% wil hem vaker horen!Dinsdag 7 juli: MOTi & Laura White - Push It Right (64%)
De Amsterdamse DJ MOTi brak in 2012 door met zijn track Circuits. Daarna stond hij o.a. op grote festivals als Tomorrowland en Ultra en maakte hij remixes voor Martin Garrix en Tiësto. Voor zijn nieuwe track Push It Right werkte hij samen met de Britse zangeres Lauura White en 64% van de stemmers was positief.

Maandag 6 juli: Julian Jordan ft. Feldz - Nobody Knows (67%)
De Nederlandse DJ/producer Julian Jordan is weer de studio ingedoken om een nieuwe track te maken. Jordan is getekend op het label van Martin Garrix met wie hij hiervoor ook al samenwerkte op een aantal tracks. Voor Nobody Knows heeft hij de hulp ingeroepen van de Britse zanger Feldz. 67% was positief!

Woensdag 24 juni: Lennon Stella, Charlie Puth - Summer Feelings (59%)
De Amerikaanse zangeres Lennon Stella is vooral bekend van haar hoofdrol in de in Amerika populaire serie Nashville. Samen met Charlie Puth, die we kennen van onder meer See You Again en Attention, heeft ze de track Summer Feelings uitgebracht. 59% van de luisteraars wil de track vaker horen op SLAM!.

Dinsdag 23 juni: Robin Schulz & Wes - Alane (72%)
In de zomer van 1997 stond de Kameroense zanger Wes bovenaan de Nederlandse hitlijsten met zijn track Alane. Nu, 23 jaar later, heeft Robin Schulz een remix gemaakt en daarvoor heeft hij ook weer de hulp ingeroepen van de originele zanger. Of het net zo’n grote hit gaat worden is nog even afwachten maar 72% wil de track vaker horen.

Maandag 22 juni: Disclosure - Tondo (68%)
De broers Guy en Howard Lawrence kennen we beter onder hun artiestennaam Disclosure. De afgelopen tijd hoorde je ze vooral op SLAM! voorbij komen in samenwerking met Khalid op de tracks Know You Worth en Talk. Tondo is een solo track die perfect bij de zomer past. 68% wil ‘m vaker horen op!

Woensdag 17 juni: Jason Derulo, Jawsh 685 - Savage Love (62%)
Jason Derulo kennen we natuurlijk onder meer van zijn hits Whatcha Say, Ridin’ Solo en Talk Dirty. De zanger is nu ook een ster op TikTok, met meer dan 20 miljoen volgers. Op datzelfde TikTok heeft hij inspiratie opgedaan voor zijn nieuwste track Savage Love, die geschreven is op een veel gebruikt liedje op het platform. 62% van de luisteraars wil het nummer vaker horen.

Maandag 15 juni: Chris Lake - I Remember (84%)
De Britste DJ/Producer scoorde in 2006 een hitje in Engeland met de track Changes. Daarna brengt hij verschillende tracks uit waaronder in 2013 een samenwerking met Steve Aoki en Tujamo genaamd Boneless. Nu is zijn nieuwe track I Remember uit en die valt goed in de smaak. 84% wil hem vaker horen op SLAM!.

Woensdag 10 juni: Bob Sinclar feat. OMI - I'm On My Way (63%)
Bob Sinclar is al jaren een grote naam in de dance wereld. Het is alweer 15 jaar geleden dat zijn hit Love Generation uit kwam en nog steeds weet de Fransman hits te scoren. Voor zijn nieuwste track I’m On My Way is hij de studio ingedoken met OMI, die we natuurlijk allemaal kennen van de track Cheerleader waarmee hij een aantal weken op nummer één stond in de hitlijsten. 63% van de stemmen is positief!

Dinsdag 9 juni: Snelle - Kleur (52%)
Sinds de doorbraak van Snelle in 2019 met de track Scars is het hard gegaan met de rapper. Na Scars bracht hij de track Plankgas uit samen met Frenna en daarna scoorde hij een hele grote hit met de track Reünie. Zijn nieuwste track heet Kleur en die leverde veel verdeelde reacties op. 52% was positief!

Maandag 8 juni: Faithless - Let The Music Decide (81%)
De Britse danceact Faithless kennen we natuurlijk van tracks als Insomnia en God Is A DJ die ook dit jaar weer hoog in de SLAM! Throwback 1000 stonden. Ze hebben nu voor het eerst sinds tijden een nieuwe track gedropt met de naam Let The Music Decide. Die valt goed in de smaak, 81% van de stemmen is positief!

Woensdag 3 juni: Sofi Tukker ft. Gorgon City - House Arrest (73%)
Het Amerikaanse duo Sofi Tukker kennen we van hun track Best Friend, die we op SLAM! twee jaar geleden veel hebben gedraaid. Samen met het Britse duo Gorgon City hebben ze nu de track House Arrest uitgebracht, waarvan de titel natuurlijk helemaal corona proof is. 73% van de stemmen was positief!

Dinsdag 2 juni: Conkarah ft. Shaggy - Banana (67%)
De in Kingston geboren Nicholas Murray, aldus Conkarah, bracht in 2009 zijn eerste release uit: Runaway. Daarna kreeg hij de smaak te pakken en bracht hij meerdere hits & covers uit. In 2019 maakte hij samen met Shaggy 'Banana', die dinsdag in De Stembus zat. 67% van de luisteraars wil deze vrolijke track vaker horen op SLAM!.

Woensdag 27 mei: Black Eyed Peas, Ozuna, J. Rey Soul - MAMACITA (80%)
The Black Eyed Peas zijn terug met een lekkere zomerse track genaamd Mamacita. Voor de track hebben de heren Will.I.Am, Apl.De.Ap en Taboo samengewerkt met zangeres J. Rey Soul en rapper Ozuna. 80% van de luisteraars was positief en wil de track vaker horen op SLAM!.

Dinsdag 26 mei: The Boy Next Door & Billy the Kid - Gone Tomorrow (68%)
Lex van Berkel, beter bekend als The Boy Next Door, is een Nederlandse DJ die je kunt kennen van de tracks Whenever, La Colegiala en Camouflage. Zijn nieuwe track 'Gone Tomorrow' samen met Billy the Kid zat in De Stembus en 68% wil de track vaker horen!

Maandag 25 mei: Lady Gaga ft. Ariana Grande - Rain On Me (57%)
Lady Gaga heeft voor het nieuwe nummer 'Rain On Me' de handen ineengeslagen met niemand minder dan Ariana Grande! Iets meer dan de meerderheid wil de track vaker horen. 

Dinsdag 19 mei: Yves V x Bhaskar - Halfway (65%)
Yves V zit tijdens de coronacrisis niet stil! Hij heeft samen met Bhaskar de track Halfway uitgebracht. Je kunt Yves V kennen van de tracks Not So Bad, We Got That Cool en No Regrets. De track Halfway zat in De Stembus en de meerderheid wil de track vaker horen!

Woensdag 15 april: Sunnery James & Ryan Marciano – PRAY (78%) 
Ook voor DJ’s is de quarantaine periode lastig. Veel boekingen gaan niet door, maar daardoor is er wel genoeg tijd om te werken aan nieuwe muziek. Afgelopen week stonden Sunnery James & Ryan Marciano nog samen op het SS Rotterdam tijdens het Quarantaine Festival. De nieuwe track Pray krijgt 78% aan positieve stemmen.

Dinsdag 14 april: Alesso ft. Liam Payne - Midnight (68%)
De Zweedse DJ Alesso heeft voor zijn nieuwe track Midnight de handen ineengeslagen met oud One Direction lid Liam Payne. Samenwerken met een bekende DJ was voor Liam niet nieuw, hij scoorde ook al hits samen met Zedd en Jonas Blue. Midnight valt in de smaak, 68% wil het nummer vaker horen op SLAM!.

Woensdag 1 april: Sigma x Shakka - Sigma - Rest Of My Life (44%)
Het Britse DJ-duo Sigma brak in 2014 door in Nederland met de track Nobody To Love die hoog in de hitlijsten stond. Daarna brachten ze verschillende tracks uit met o.a. Paloma Faith, Rita Ora en Sam Feldt. Voor hun nieuwste track Rest Of My Life hebben ze samengewerkt met zanger Shakka en 44% wil deze track vaker horen.

 

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error