Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! DANCE CLASSICS
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Now live on Slam:
Luister ook naar:
SLAM! 40
SLAM! Summer
MEER STATIONS
SLAM!
SLAM! 40
SLAM!
SLAM! Summer
SLAM!
SLAM! DANCE CLASSICS
SLAM!
SLAM! Hardstyle
SLAM!
SLAM! The Boom Room
SLAM!
SLAM! MixMarathon
SLAM!
SLAM! Non-stop
SLAM!
SLAM! Juize
SLAM!
SLAM! Housuh In De Pauzuh

De Stembus

Elke dag kan jij bij SLAM! laten weten wat je van de nieuwste muziek vindt in de Stembus. Benieuwd naar welke tracks er de afgelopen dagen in de Stembus zaten en hoeveel procent van de luisteraars de track vaker wil horen? Check het hieronder!

Woensdag 24 juni: Lennon Stella, Charlie Puth - Summer Feelings (59%)
De Amerikaanse zangeres Lennon Stella is vooral bekend van haar hoofdrol in de in Amerika populaire serie Nashville. Samen met Charlie Puth, die we kennen van onder meer See You Again en Attention, heeft ze de track Summer Feelings uitgebracht. 59% van de luisteraars wil de track vaker horen op SLAM!.

Dinsdag 23 juni: Robin Schulz & Wes - Alane (72%)
In de zomer van 1997 stond de Kameroense zanger Wes bovenaan de Nederlandse hitlijsten met zijn track Alane. Nu, 23 jaar later, heeft Robin Schulz een remix gemaakt en daarvoor heeft hij ook weer de hulp ingeroepen van de originele zanger. Of het net zo’n grote hit gaat worden is nog even afwachten maar 72% wil de track vaker horen.

Maandag 22 juni: Disclosure - Tondo (68%)
De broers Guy en Howard Lawrence kennen we beter onder hun artiestennaam Disclosure. De afgelopen tijd hoorde je ze vooral op SLAM! voorbij komen in samenwerking met Khalid op de tracks Know You Worth en Talk. Tondo is een solo track die perfect bij de zomer past. 68% wil ‘m vaker horen op!

Woensdag 17 juni: Jason Derulo, Jawsh 685 - Savage Love (62%)
Jason Derulo kennen we natuurlijk onder meer van zijn hits Whatcha Say, Ridin’ Solo en Talk Dirty. De zanger is nu ook een ster op TikTok, met meer dan 20 miljoen volgers. Op datzelfde TikTok heeft hij inspiratie opgedaan voor zijn nieuwste track Savage Love, die geschreven is op een veel gebruikt liedje op het platform. 62% van de luisteraars wil het nummer vaker horen.

Maandag 15 juni: Chris Lake - I Remember (84%)
De Britste DJ/Producer scoorde in 2006 een hitje in Engeland met de track Changes. Daarna brengt hij verschillende tracks uit waaronder in 2013 een samenwerking met Steve Aoki en Tujamo genaamd Boneless. Nu is zijn nieuwe track I Remember uit en die valt goed in de smaak. 84% wil hem vaker horen op SLAM!.

Woensdag 10 juni: Bob Sinclar feat. OMI - I'm On My Way (63%)
Bob Sinclar is al jaren een grote naam in de dance wereld. Het is alweer 15 jaar geleden dat zijn hit Love Generation uit kwam en nog steeds weet de Fransman hits te scoren. Voor zijn nieuwste track I’m On My Way is hij de studio ingedoken met OMI, die we natuurlijk allemaal kennen van de track Cheerleader waarmee hij een aantal weken op nummer één stond in de hitlijsten. 63% van de stemmen is positief!

Dinsdag 9 juni: Snelle - Kleur (52%)
Sinds de doorbraak van Snelle in 2019 met de track Scars is het hard gegaan met de rapper. Na Scars bracht hij de track Plankgas uit samen met Frenna en daarna scoorde hij een hele grote hit met de track Reünie. Zijn nieuwste track heet Kleur en die leverde veel verdeelde reacties op. 52% was positief!

Maandag 8 juni: Faithless - Let The Music Decide (81%)
De Britse danceact Faithless kennen we natuurlijk van tracks als Insomnia en God Is A DJ die ook dit jaar weer hoog in de SLAM! Throwback 1000 stonden. Ze hebben nu voor het eerst sinds tijden een nieuwe track gedropt met de naam Let The Music Decide. Die valt goed in de smaak, 81% van de stemmen is positief!

Woensdag 3 juni: Sofi Tukker ft. Gorgon City - House Arrest (73%)
Het Amerikaanse duo Sofi Tukker kennen we van hun track Best Friend, die we op SLAM! twee jaar geleden veel hebben gedraaid. Samen met het Britse duo Gorgon City hebben ze nu de track House Arrest uitgebracht, waarvan de titel natuurlijk helemaal corona proof is. 73% van de stemmen was positief!

Dinsdag 2 juni: Conkarah ft. Shaggy - Banana (67%)
De in Kingston geboren Nicholas Murray, aldus Conkarah, bracht in 2009 zijn eerste release uit: Runaway. Daarna kreeg hij de smaak te pakken en bracht hij meerdere hits & covers uit. In 2019 maakte hij samen met Shaggy 'Banana', die dinsdag in De Stembus zat. 67% van de luisteraars wil deze vrolijke track vaker horen op SLAM!.

Woensdag 27 mei: Black Eyed Peas, Ozuna, J. Rey Soul - MAMACITA (80%)
The Black Eyed Peas zijn terug met een lekkere zomerse track genaamd Mamacita. Voor de track hebben de heren Will.I.Am, Apl.De.Ap en Taboo samengewerkt met zangeres J. Rey Soul en rapper Ozuna. 80% van de luisteraars was positief en wil de track vaker horen op SLAM!.

Dinsdag 26 mei: The Boy Next Door & Billy the Kid - Gone Tomorrow (68%)
Lex van Berkel, beter bekend als The Boy Next Door, is een Nederlandse DJ die je kunt kennen van de tracks Whenever, La Colegiala en Camouflage. Zijn nieuwe track 'Gone Tomorrow' samen met Billy the Kid zat in De Stembus en 68% wil de track vaker horen!

Maandag 25 mei: Lady Gaga ft. Ariana Grande - Rain On Me (57%)
Lady Gaga heeft voor het nieuwe nummer 'Rain On Me' de handen ineengeslagen met niemand minder dan Ariana Grande! Iets meer dan de meerderheid wil de track vaker horen. 

Dinsdag 19 mei: Yves V x Bhaskar - Halfway (65%)
Yves V zit tijdens de coronacrisis niet stil! Hij heeft samen met Bhaskar de track Halfway uitgebracht. Je kunt Yves V kennen van de tracks Not So Bad, We Got That Cool en No Regrets. De track Halfway zat in De Stembus en de meerderheid wil de track vaker horen!

Woensdag 15 april: Sunnery James & Ryan Marciano – PRAY (78%) 
Ook voor DJ’s is de quarantaine periode lastig. Veel boekingen gaan niet door, maar daardoor is er wel genoeg tijd om te werken aan nieuwe muziek. Afgelopen week stonden Sunnery James & Ryan Marciano nog samen op het SS Rotterdam tijdens het Quarantaine Festival. De nieuwe track Pray krijgt 78% aan positieve stemmen.

Dinsdag 14 april: Alesso ft. Liam Payne - Midnight (68%)
De Zweedse DJ Alesso heeft voor zijn nieuwe track Midnight de handen ineengeslagen met oud One Direction lid Liam Payne. Samenwerken met een bekende DJ was voor Liam niet nieuw, hij scoorde ook al hits samen met Zedd en Jonas Blue. Midnight valt in de smaak, 68% wil het nummer vaker horen op SLAM!.

Woensdag 1 april: Sigma x Shakka - Sigma - Rest Of My Life (44%)
Het Britse DJ-duo Sigma brak in 2014 door in Nederland met de track Nobody To Love die hoog in de hitlijsten stond. Daarna brachten ze verschillende tracks uit met o.a. Paloma Faith, Rita Ora en Sam Feldt. Voor hun nieuwste track Rest Of My Life hebben ze samengewerkt met zanger Shakka en 44% wil deze track vaker horen.

 

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error