Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Now live on Slam:
Luister ook naar:
SLAM! 40
SLAM! 00's
MEER STATIONS
SLAM!
SLAM! 40
SLAM!
SLAM! 00's
SLAM!
SLAM! Hardstyle
SLAM!
SLAM! The Boom Room
SLAM!
SLAM! MixMarathon
SLAM!
SLAM! Non-stop
SLAM!
SLAM! Juize
SLAM!
SLAM! Housuh In De Pauzuh

De Stembus

Zaterdag en zondag kan jij bij SLAM! laten weten wat je van de nieuwste muziek vindt in de Stembus. Benieuwd naar welke tracks er de afgelopen weekenden in de Stembus zaten en hoeveel procent van de luisteraars de track vaker wil horen? Check het hieronder!

Zondag 18 april: STUK & Antoon - Op Mijn Level (70%)
Afgelopen week waren Antoon en Giel de Winter van STUK nog in de studio bij Het Avondcircus om hun nieuwe track Op Mijn Level te laten horen. De mannen van STUK kennen we vooral van hun YouTube kanaal met series als Het Jachtseizoen en Roadtrippers, maar de mannen maken ook muziek. Eerder brachten ze al tracks uit met o.a. Kraantje Pappie en JeBroer en nu hebben ze de handen ineengeslagen met Antoon. Dat pakt goed uit, 70% van de stemmen was positief!

Zaterdag 17 april: Area 21 – La La La (70%)
Area21, het danceproject van Martin Garrix and Maejor, heeft een nieuwe track uitgebracht: La La La. Een sound die je zeker niet van Garrix verwacht, maar tof is het zeker en vrolijk word je er ook van! Hetzelfde geldt voor de SLAM! luisteraars, want 70% is positief over deze track!

Zondag 11 april:  Super-Hi & Neeka - Following The Sun (61%)
George Tizzard & Rick Parkhouse, a.k.a. Super-Hi, schreven en produceerden al voor o.a. David Guetta, 5 Seconds of Summer en Alesso. Nu brengen ze hun debuut uit samen met zangtalenten & co-writers Negin Djafari & Katy Tizzard a.k.a. Neeka. Zoals ze zelf zeggen: een track waar je in kan ontsnappen en een moment van vrijheid waarbij je je problemen achter je laat liggen. Following The Sun werd goed ontvangen met 61% aan positieve stemmen.

Zaterdag 10 april: Andrew Rayel - Silver Lining (70%)
De Moldavische Andrew Rayel gaat erg lekker! Hij bracht dit jaar al 3 singles uit: Carry You Home, You'll Be OK en Silver Lining. Armada Music, waar hij zijn muziek uitbrengt, noemt hem 'the modern-day Mozart', een groot talent in de trance-scene. En terecht, want wat is deze track lekker! De SLAM! luisteraars waren erg positief met een mooie 70%. Check hem hieronder!

Zondag 04 april: Robin Schulz & Felix Jaehn ft. Alida - One More Time (74%)
De Duitse DJ en producer Robin Schulz werkte de afgelopen drie jaar aan zijn nieuwe album IIII. Met meerdere tracks van het album scoorde hij grote hits, zoals All We Got, Alane, In Your Eyes, Speechless en All This Love. De overige elf nummers zijn nieuwe tracks, waaronder deze: One more time. Deze single, gemaakt samen met Felix Jaehn en Alida zat zondag in de Stembus en wat is hij lekker! Hij werd goed ontvangen, maar liefst 74% van de luisteraars was positief!


Zaterdag 03 april: The Boy Next Door & Made in June ft. Romy Dya - Fly (56%)
Dit is een hele toffe samenwerking! The Boy Next Door & Made in June hoor je regelmatig in de SLAM! MixMarathon en zangeres Romy Dya gaat ook erg lekker. Ze werd bekend van haar So Far Away performance van Martin Garrix en ze schreef onder anderen voor Nederlandse artiesten als Maan en Sharon Doorson. Samen brachten ze eind maart Fly uit, waar de meningen van de SLAM! luisteraars nog enigszins over verdeeld zijn. Maar met 56% positieve stemmen gaan ze met hun hakken over de sloot!

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL