Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Now live on Slam:
Luister ook naar:
SLAM! 40
SLAM! Summer
MEER STATIONS
SLAM!
SLAM! 40
SLAM!
SLAM! Summer
SLAM!
SLAM! 00's
SLAM!
SLAM! Hardstyle
SLAM!
SLAM! The Boom Room
SLAM!
SLAM! MixMarathon
SLAM!
SLAM! Non-stop
SLAM!
SLAM! Juize
SLAM!
SLAM! Housuh In De Pauzuh

De Stembus

Zaterdag en zondag kan jij bij SLAM! laten weten wat je van de nieuwste muziek vindt in de Stembus. Benieuwd naar welke tracks er de afgelopen weekenden in de Stembus zaten en hoeveel procent van de luisteraars de track vaker wil horen? Check het hieronder!

Zondag 12 september: Armin van Buuren & Davina Michelle - Hold On (61%)
Deze zondag in de SLAM! Stembus een track van Nederlandse bodem! Een samenwerking van twee artiesten die beiden geen introductie meer nodig hebben. De track Hold On is pas net in première gegaan, maar misschien komt hij je toch al een beetje bekend voor? De twee hebben het nummer namelijk over het circuit van Zandvoort laten klinken tijdens de winnende race van Max Verstappen! Hold On heeft dan ook lekker gescoord in de SLAM! Stembus, en heeft 61% positieve stemmen! 

Zaterdag 11 september: R3hab & Jonas Blue + Ava Max & Kylie Cantrall - Sad Boy (62%)
Wanneer je al deze namen bij elkaar hoort is de track Sad Boy meteen al een succes! In deze heerlijke samenwerking bundelde Nederlandse producer R3hab samen met Jonas Blue zijn krachten om deze track in elkaar te zetten. Ook Ava Max en Kylie Cantrall hebben meegewerkt door hun stem te laten klinken. Voor Ava Max is de SLAM! Stembus natuurlijk geen onbekend terrein, maar Kylie Centrall heeft toch wel een hele bijzondere switch gemaakt. De voormalige actrice gooide in 2019 het roer om en besloot nummers in te zingen voor Disney! Hoewel deze splinternieuwe track een heel ander genre is, heeft hij toch een magische score van 62% weten te behalen in de Stembus!

Zondag 5 september: Ziz & Medun - Summerlove (76%)
Het Duitse duo Ziz heeft samengewerkt met DJ en producer Medun voor het maken van een échte zomer track. Het nummer Summerlove is een groovy house track, gecombineerd met klassieke piano wat zorgt voor een wel heel verrassend resultaat! Zo is maar liefst 76% van de luisteraars enthousiast over deze mood booster!

Zaterdag 4 september: Mufasa & Hypeman x Dopamine - Weekend (58%)
Mufasa & Hypeman, bekend van de mega hit Friday werken voor deze track samen met DJ Dopamine. Dit lekkere zomerse deuntje komt je misschien wel bekend voor, omdat het een remix is op Holiday van Madonna! Bij de SLAM! luisteraars kwam er toch aardig wat dopamine vrij, want de track ‘Weekend’ heeft 58% positieve stemmen weten te behalen in de Stembus.

Zondag 29 augustus: Armin van Buuren & Timmy Trumpet – Anita (70%)
Behoefte aan wat summer vibes na deze regenachtige periode? Met de nieuwe track van DJ’s Timmy Trumpet en Armin van Buuren heb je per direct de zomer in je bol! Het nummer ‘Anita’ heeft een goede indruk achtergelaten bij de SLAM! luisteraars. Zo is maar liefst 70% positief over deze vrolijke summerjam!

 
Zondag 22 augustus: Joel Corry & Jax Jones + Charli XCX & Saweetie - Out Out (61%)
Een herkenbaar nummer? Ja zeker, de originele versie van Out Out kent iedereen: Alors on Danse van Stromae. Deze Engelstalige remix zat zondag in de Stembus, waar sommigen nog even aan moesten wennen, maar de meerderheid was positief. 61% positieve stemmen voor Out Out.

 
Zaterdag 21 augustus: Gabry Ponte, Lum!x & Prezioso - Thunder (68%)
Producer Gabry Ponte werkt voor deze track samen met de Oostenrijkse Lum!x en de Italiaanse artiest Prezioso. Hun doel? Om een toffe rave tune te maken. En dat is gelukt! Een hele veelzijdige track die zaterdag in de Stembus zat waar hij een mooie positieve score behaald heeft van 68%.
 
 
Zondag 15 augustus: Black Eyed Peas, Saweetie & Lele Pons - Hit It (54%)
Hit It: de follow up van Translation, het laatste album van The Black Eyed Peas. Ze bundelen de talenten van Saweetie & Lele Pons samen met als resultaat de nieuwe track Hit It. Met de hakken over de sloot wordt hij positief beoordeeld in de Stembus.

Zaterdag 14 augustus: Tony Junior, Worldwide Fresh & Rachel West - Kruel (60%)
Naast het zoeken naar zijn ware liefde in The Bachelor is Tony Junior ook nog volop bezig met muziek maken. Hij brengt samen met Worldwide Fresh & Rachel West de nieuwe track Kruel uit. Een stukje minder hard en wat vrolijker dan Tony zijn voorgaande muziek maar ook deze is erg lekker! 60% van de stemmers was postief in de SLAM! Stembus.


Zondag 8 augustus: Yves V & Hugel - Finally (63%)
Zondag in de SLAM! Stembus: Finally. De Belgische Yves V bundelt zijn krachten met de Franse Hugel voor deze nieuwe track. Een house track met dance/pop vocals die erg lekker wegluisterd in de zomer. 63% van de stemmers was positief over deze track.

Zaterdag 7 augustus: Minelli - Rampampam (83%)
De Roemeense popster Minelli heeft een nieuwe track gemaakt: Rampampam. De track was al een groot succes in o.a. Polen en Rusland, maar nu waait hij over naar ons landje. Hij staat al weken in de Global Shazam Top 50 en ook in Duitsland, België en Frankrijk begint hij nu op te vallen. Niet gek dus dat deze track geslaagd is met maar liefst 83% positieve stemmen!


Zondag 1 augustus: 
Graham Candy & Deepend - Belong (57%)
De Nederlandse DJ Deepend, die je regelmatig hoort draaien in in de SLAM! MixMarathon, heeft samen gewerkt met de singer-songwriter Graham Candy uit Nieuw-Zeeland. Ze brengen de nieuwe track Belong uit, die met de hakken over de sloot positief is geëindigd in de SLAM! Stembus.

Zaterdag 31 juli: Dimitri Vegas & Like Mike, Timmy Trumpet & Edward Maya - Feel Your Love (62%)
Vorige week heeft het DJ duo Dimitri Vegas & Like Mike een nieuwe track uitgebracht, waarvoor ze de handen inéén hebben geslagen met Timmy Trumpet & Edward Maya. Een verrassende combinatie en het resultaat mag er zijn! Feel Your Love is een heerlijke track, met uiteraard een saxofoon melodie, om het zomer-festivalseizoen mee af te trappen. Hopelijk laten de feestjes dus niet te lang meer op zich wachten! Feel Your Love haalde een positieve score van 62% in de Stembus.

Zondag 25 juli: Antoon & Paul Sinha - Bootje (85%)
Een gevalletje love it or hate it. Bij de SLAM! luisteraar is dit absoluut een love it! Een track over je raadt het al, een bootje. Kan jij hem al meezingen? Bootje haalt 85% aan positieve stemmen!

Zaterdag 24 juli: Sick Individuals - I Want You (75%)
Een hele mooie score voor Sick Individuals in de SLAM! Stembus van zaterdag. Maar liefst 75% van de stemmers was positief over I Want You, en dat snappen wij heel goed! Een heerlijk vrolijke track waar je blij van wordt, maar ook een pittig tempo in zit. Check hem hieronder:

Zondag 18 juli: Icona Pop & VIZE - Off Of My Mind (62%)
Het Zweedse DJ-duo Icona Pop sloeg de handen in één met de mannen uit Duitsland: VIZE, om nieuwe muziek te maken. Een lekkere track die goed ontvangen werd, 62% van de stemmers was positief over Off Of My Mind.

Zaterdag 17 juli: Swedish House Mafia - It Gets Better (27%)
Groot nieuws, Swedish House Mafia is terug met nieuwe muziek! Afgelopen week brengen ze It Gets Better uit, met het nieuws dat er nog meer aan gaat komen. Laten we hopen dat die track(s) wat beter in de smaak gaan vallen, want It Gets Better was totaal anders dan dat we van de DJ's gewend zijn. Hij haalt 27% positieve stemmen in de Stembus.

 

Zondag 11 juli:  Dimitri Vegas & Like Mike, Felix Jaehn & Nea - Heard About Me (31%)
Als je de namen zo leest is de track Heard About Me een samenwerking van jewelste.  Dimitri Vegas & Like Mike staan al jaren in de top 3 van de DJ Mag Top 100, Felix Jaehn scoorde meerdere nummer één hits en zangeres Nea scoorde eerder dit jaar, met diezelfde Felix Jaehn, een grote hit met Some Say. De track is gebaseerd op PIMP van 50 cent en scoorde helaas maar 31% aan positieve stemmen.

Zaterdag 10 juli: Sjaak – Trompetisto (80%)
Mehdi Chafi beter bekend als Sjaak scoorde hits met Stuk, Licht Van De Laser, Helemaal Naar De Klote en Stap Voor Stap. Nu is de rapper uit Amsterdam terug met een nieuwe track genaamd Trompetisto. De track valt goed in de smaak bij de SLAM! luisteraars. 80% wil ‘m vaker horen!

Zondag 04 juli: Skrillex, Starrah & Four Tet - Butterflies (58%)
Van 2014 t/m 2016 stond Sonny John Moore, zoals Skrillex echt heet, in de top 10 van de DJ Mag Top 100. Onder de naam Jack Ü scoorde hij samen met Diplo zijn grootste hit in Nederland met Where Are Ü Now. Voor zijn nieuwe track Butterflies werkt hij samen met Starrah en Four Tet en 58% wil die track vaker horen op SLAM!.

Zaterdag 03 juli: Major Lazer, Aya Nakamura & Swae Lee - C'est Cuit (63%)
Aya Nakamura brak in 2018 internationaal door met de zomerhit Djadja. Nu heeft de Franse zangeres samen met de Amerikaanse rapper Swae Lee de vocals verzorgt voor de nieuwe track van Major Lazer genaamd C'est Cuit. Die samenwerking valt in de smaak, 63% van de SLAM! luisteraars wil de track vaker horen.

Zondag 27 juni: Tungevaag & Kid Ink - Ride With Me (77%)
De Noorse DJ/producer Martin Tungevaag kwam afgelopen jaar de DJ Mag Top 100 binnen op plek 92. We kennen Tungevaag o.a. van zijn track Miss You met Sick Individuals en voor zijn nieuwe track Ride With Me werkt hij samen met de Amerikaanse rapper Kid Ink. 77% van de SLAM! luisteraars wil de track vaker horen!

 
Zaterdag 26 juni: Goodboys - Bongo Cha Cha Cha (60%)
Het Engelse trio Goodboys, dat bestaat uit Joshua Grimmett, Ethan Shore en Johannes Shore, kennen we vooral van hun samenwerkingen met Meduza op Piece Of Your Heart en Lose Control. Nu hebben ze een eigen track uitgebracht genaamd Bongo Cha Cha Cha. 60% van de luisteraars zegt vaker draaien!
 
 
Zaterdag 19 juni: Billy Dans ft. Donnie - IBIZA (60%)
Aanstekelijk, vrolijk en zomers: dat is deze track zeker! De Amsterdamse rapper & songwriter Billie Dans brengt samen met rapper Donnie IBIZA uit. Een echte partyknaller die de meerderheid van de stemmers kon waarderen! 60% was positief over IBIZA.

 
Zondag 13 juni: Sam Feldt & Sam Fischer - Pick Me Up (80%)
Sam Feldt brengt samen met singer / songwriter Sam Fischer een nieuwe track uit: Pick Me Up. Zomers, uplifting en feelgood: zo kan je deze track samenvatten. Erg lekker dus! Maar liefst 80% van de stemmers is positief over Pick Me Up!

 
 
Zaterdag 12 juni: Ava Max - Everytime I Cry (64%)
Ava Max brengt haar eerste single van 2021 uit: Everytime I Cry, de opvolger van My Head & My Heart en Kings & Queens, die je ook veel op SLAM! voorbij hebt horen komen. En deze nieuwe track is opnieuw lekker! De ruime meerderheid was zaterdag positief in de SLAM! Stembus.
 
 
Zondag 06 juni: Bakermat & LaShun Pace - Ain't Nobody (72%)
Bakermat heeft een nieuwe track uitgebracht: Ain't Nobody. De Nederlandse DJ werkte voor deze track samen met de Amerikaanse gospelzangeres LaShun Pace. En wat is het tof geworden! Ain't Nobody haalt een mooie positieve score van 72% in de SLAM! Stembus.
 
 
Zaterdag 05 juni: Master KG, David Guetta & Akon - Shine Your Light (33%)
Een track die niet heel goed werd ontvangen in de SLAM! Stembus: Shine Your Light. Aan de zomerse tunes ligt het in ieder geval niet, en meezingen kan je hem ook meteen! De Zuid-Afrikaanse producer Master KG kennen we allemaal van de hit Jerusalema van vorig jaar. Deze nieuwe track met afro-house beats moet nog even groeien bij het SLAM! publiek, 33% was positief.

 
Zondag 30 mei: YouNotUs & Mi Casa – Chucks (78%)
Als je dit op de radio hoort word je meteen vrolijk! Het Berlijnse duo YouNotUs heeft samen met Mi Casa de vijfde officiële single van het album We Made It uitgebracht. En wat is hij lekker! Maar liefst 78% van de stemmers was positief.

 
Zaterdag 29 mei: Dragonette, Sunnery James & Ryan Marciano & Cat Dealers feat. Bruno Martini – Summer Thing (73%)
Wanneer je hoort dat al deze namen samen een track uitbrengen kan het niets anders betekenen dan een lekkere plaat! En niks is minder waar, met deze temperaturen zet je voor Summer Thing je radio graag wat harder! Hij ontvangt een mooie positieve score van 73% in de Stembus.

 
Zondag 23 mei: Loud Luxury & Thutmose - Red Handed (56%)
Loud Luxury brengt een nieuwe track uit, samen met de Nigeriaanse singer-songwriter Tuthmose, wie momenteel in Brooklyn woont. De track brengt een mooie boodschap, het gaat over vrij zijn en je niks aantrekken van de leugens van anderen. Een heel lekker plaatje voor de komende zomermaanden! Red Handed heeft 56% positieve stemmen gekregen in de SLAM! Stembus van zondag.

 
Zaterdag 22 mei: Bella Poarch - Build a Bitch (33%)
Ze is de #4 grootste TikTokker van de wereld en de #1 meest bekeken TikTokker van 2020, dus dat influencen zit wel goed! Maar daarnaast is Bella Poarch ook nog zangeres en heeft ze onlangs Build a Bitch uitgebracht. Deze track viel (nog) niet heel erg in de smaak bij de stemmers, 33% was positief.

 
 
Zondag 16 mei: Matt Nash ft. Nikki Ambers - Ready Or Not (70%)
Als je nog geen zin had om de club weer in te gaan krijg je dat wel van deze track! Matt Nash brengt een heerlijke track uit met de vocals van zangeres Nikki Ambers: Ready Or Not. 70% van de stemmers was positief! 
Zaterdag 15 mei: Showtek ft. Theresa Rex - What Is Love: (72%)
Dit is genieten! Het Nederlandse duo Sjoerd en Wouter, beter bekend als Showtek, heeft een hele lekkere nieuwe track uitgebracht: What Is Love. Met de vocals van de Deense zangeres Theresa Rex is dit nummer helemaal klaar voor de zomer en een goed feestje! Een hoge positieve score van 72%.
 
 
Zondag 9 mei: R3HAB, Luis Fonsi & Sean Paul - Pues (56%)
Een combinatie van artiesten die je misschien niet meteen zou verwachten, maar die wel heel tof is! Een lekker zomerse track waarvan je het volume flink omhoog moet gooien op een zonnige dag, en genieten maar! Zondag was de score gemiddeld, 56% van de stemmers was positief over 'Pues'.


 
Zaterdag 8 mei: Coldplay - Higher Power (52%)
Coldplay heeft een nieuwe single uitgebracht: ‘Higher Power’. Dit is de eerste single sinds de release van zijn laatste album ‘Everyday Life’ uit 2019. Deze track is op een heel bijzondere manier in première gegaan, met dank aan de Franse astronaut Thomas Pesquet. Hij liet de track namelijk voor het eerst horen vanuit het ruimtestation ISS. Hoe uniek is dat? Over 'Higher Power' zegt Coldplay zelf: “Higher Power is a song that arrived on a little keyboard and a bathroom sink at the start of 2020. It was produced by Max Martin who is a true wonder of the universe”. De SLAM! stemmers waren echter nog niet heel enthousiast, maar dat kan natuurlijk nog komen! Met de hakken over de sloot was 52% positief.

 
Zondag 2 mei: Duncan Laurence (Sam Feldt Remix) - Arcade
De man die bijna een jaar geleden Nederland op de kaart zette met zijn winst op het Eurovisie Songfestival: Duncan Laurence. Tijd voor een remix, dacht Sam Feldt. Maar of dit helemaal de track is om te remixen? Het SLAM! publiek vraagt het zich af. Slechts 39% van de stemmers was positief.

 
Zaterdag 1 mei: Afrojack & David Guetta - Hero (72%)
Als deze twee namen samen een track uitbrengen kan het alleen maar iets heel tofs worden! En dat is het zeker, Hero heeft een bijna euforische sound die met de warme temperaturen in aantocht alleen maar lekkerder gaat klinken! Hij scoorde zaterdag heel goed in de Stembus, 72% was positief!
 
 
Zondag 25 april: Illenium & Iann Dior - First Time (46%)
Een lekkere popsong die meteen blijft hangen! Echter konden de SLAM! stemmers de track nog niet helemaal waarderen. Wellicht een kwestie van wennen, maar voor nu een minder goede score: 46% is positief. 
 

Zaterdag 24 april: Mike Williams - Get Dirty (71%)
Onze vaste SLAM! MixMarathon DJ Mike Williams heeft een nieuwe track uitgebracht: Get Dirty. Een zeer goede clubrammer, maar ook zaterdagochtend op de radio is hij lekker! Als je hiervan geen zin krijgt om de club weer in te gaan... Het SLAM! publiek was heel positief: 71% wil Get Dirty vaker horen!

Zondag 18 april: STUK & Antoon - Op Mijn Level (70%)
Afgelopen week waren Antoon en Giel de Winter van STUK nog in de studio bij Het Avondcircus om hun nieuwe track Op Mijn Level te laten horen. De mannen van STUK kennen we vooral van hun YouTube kanaal met series als Het Jachtseizoen en Roadtrippers, maar de mannen maken ook muziek. Eerder brachten ze al tracks uit met o.a. Kraantje Pappie en JeBroer en nu hebben ze de handen ineengeslagen met Antoon. Dat pakt goed uit, 70% van de stemmen was positief!

Zaterdag 17 april: Area 21 – La La La (70%)
Area21, het danceproject van Martin Garrix and Maejor, heeft een nieuwe track uitgebracht: La La La. Een sound die je zeker niet van Garrix verwacht, maar tof is het zeker en vrolijk word je er ook van! Hetzelfde geldt voor de SLAM! luisteraars, want 70% is positief over deze track!

Zondag 11 april:  Super-Hi & Neeka - Following The Sun (61%)
George Tizzard & Rick Parkhouse, a.k.a. Super-Hi, schreven en produceerden al voor o.a. David Guetta, 5 Seconds of Summer en Alesso. Nu brengen ze hun debuut uit samen met zangtalenten & co-writers Negin Djafari & Katy Tizzard a.k.a. Neeka. Zoals ze zelf zeggen: een track waar je in kan ontsnappen en een moment van vrijheid waarbij je je problemen achter je laat liggen. Following The Sun werd goed ontvangen met 61% aan positieve stemmen.

Zaterdag 10 april: Andrew Rayel - Silver Lining (70%)
De Moldavische Andrew Rayel gaat erg lekker! Hij bracht dit jaar al 3 singles uit: Carry You Home, You'll Be OK en Silver Lining. Armada Music, waar hij zijn muziek uitbrengt, noemt hem 'the modern-day Mozart', een groot talent in de trance-scene. En terecht, want wat is deze track lekker! De SLAM! luisteraars waren erg positief met een mooie 70%. Check hem hieronder!

Zondag 04 april: Robin Schulz & Felix Jaehn ft. Alida - One More Time (74%)
De Duitse DJ en producer Robin Schulz werkte de afgelopen drie jaar aan zijn nieuwe album IIII. Met meerdere tracks van het album scoorde hij grote hits, zoals All We Got, Alane, In Your Eyes, Speechless en All This Love. De overige elf nummers zijn nieuwe tracks, waaronder deze: One more time. Deze single, gemaakt samen met Felix Jaehn en Alida zat zondag in de Stembus en wat is hij lekker! Hij werd goed ontvangen, maar liefst 74% van de luisteraars was positief!


Zaterdag 03 april: The Boy Next Door & Made in June ft. Romy Dya - Fly (56%)
Dit is een hele toffe samenwerking! The Boy Next Door & Made in June hoor je regelmatig in de SLAM! MixMarathon en zangeres Romy Dya gaat ook erg lekker. Ze werd bekend van haar So Far Away performance van Martin Garrix en ze schreef onder anderen voor Nederlandse artiesten als Maan en Sharon Doorson. Samen brachten ze eind maart Fly uit, waar de meningen van de SLAM! luisteraars nog enigszins over verdeeld zijn. Maar met 56% positieve stemmen gaan ze met hun hakken over de sloot!

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL