Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Now live on Slam:
Luister ook naar:
SLAM! 40
SLAM! Summer
MEER STATIONS
SLAM!
SLAM! 40
SLAM!
SLAM! Summer
SLAM!
SLAM! 00's
SLAM!
SLAM! Hardstyle
SLAM!
SLAM! The Boom Room
SLAM!
SLAM! MixMarathon
SLAM!
SLAM! Non-stop
SLAM!
SLAM! Juize
SLAM!
SLAM! Housuh In De Pauzuh

De Stembus

Zaterdag en zondag kan jij bij SLAM! laten weten wat je van de nieuwste muziek vindt in de Stembus. Benieuwd naar welke tracks er de afgelopen weekenden in de Stembus zaten en hoeveel procent van de luisteraars de track vaker wil horen? Check het hieronder!

Zondag 25 juli: Antoon & Paul Sinha - Bootje (85%)
Een gevalletje love it or hate it. Bij de SLAM! luisteraar is dit absoluut een love it! Een track over je raadt het al, een bootje. Kan jij hem al meezingen? Bootje haalt 85% aan positieve stemmen!

Zaterdag 24 juli: Sick Individuals - I Want You (75%)
Een hele mooie score voor Sick Individuals in de SLAM! Stembus van zaterdag. Maar liefst 75% van de stemmers was positief over I Want You, en dat snappen wij heel goed! Een heerlijk vrolijke track waar je blij van wordt, maar ook een pittig tempo in zit. Check hem hieronder:

Zondag 18 juli: Icona Pop & VIZE - Off Of My Mind (62%)
Het Zweedse DJ-duo Icona Pop sloeg de handen in één met de mannen uit Duitsland: VIZE, om nieuwe muziek te maken. Een lekkere track die goed ontvangen werd, 62% van de stemmers was positief over Off Of My Mind.

Zaterdag 17 juli: Swedish House Mafia - It Gets Better (27%)
Groot nieuws, Swedish House Mafia is terug met nieuwe muziek! Afgelopen week brengen ze It Gets Better uit, met het nieuws dat er nog meer aan gaat komen. Laten we hopen dat die track(s) wat beter in de smaak gaan vallen, want It Gets Better was totaal anders dan dat we van de DJ's gewend zijn. Hij haalt 27% positieve stemmen in de Stembus.

 

Zondag 11 juli:  Dimitri Vegas & Like Mike, Felix Jaehn & Nea - Heard About Me (31%)
Als je de namen zo leest is de track Heard About Me een samenwerking van jewelste.  Dimitri Vegas & Like Mike staan al jaren in de top 3 van de DJ Mag Top 100, Felix Jaehn scoorde meerdere nummer één hits en zangeres Nea scoorde eerder dit jaar, met diezelfde Felix Jaehn, een grote hit met Some Say. De track is gebaseerd op PIMP van 50 cent en scoorde helaas maar 31% aan positieve stemmen.

Zaterdag 10 juli: Sjaak – Trompetisto (80%)
Mehdi Chafi beter bekend als Sjaak scoorde hits met Stuk, Licht Van De Laser, Helemaal Naar De Klote en Stap Voor Stap. Nu is de rapper uit Amsterdam terug met een nieuwe track genaamd Trompetisto. De track valt goed in de smaak bij de SLAM! luisteraars. 80% wil ‘m vaker horen!

Zondag 04 juli: Skrillex, Starrah & Four Tet - Butterflies (58%)
Van 2014 t/m 2016 stond Sonny John Moore, zoals Skrillex echt heet, in de top 10 van de DJ Mag Top 100. Onder de naam Jack Ü scoorde hij samen met Diplo zijn grootste hit in Nederland met Where Are Ü Now. Voor zijn nieuwe track Butterflies werkt hij samen met Starrah en Four Tet en 58% wil die track vaker horen op SLAM!.

Zaterdag 03 juli: Major Lazer, Aya Nakamura & Swae Lee - C'est Cuit (63%)
Aya Nakamura brak in 2018 internationaal door met de zomerhit Djadja. Nu heeft de Franse zangeres samen met de Amerikaanse rapper Swae Lee de vocals verzorgt voor de nieuwe track van Major Lazer genaamd C'est Cuit. Die samenwerking valt in de smaak, 63% van de SLAM! luisteraars wil de track vaker horen.

Zondag 27 juni: Tungevaag & Kid Ink - Ride With Me (77%)
De Noorse DJ/producer Martin Tungevaag kwam afgelopen jaar de DJ Mag Top 100 binnen op plek 92. We kennen Tungevaag o.a. van zijn track Miss You met Sick Individuals en voor zijn nieuwe track Ride With Me werkt hij samen met de Amerikaanse rapper Kid Ink. 77% van de SLAM! luisteraars wil de track vaker horen!

 
Zaterdag 26 juni: Goodboys - Bongo Cha Cha Cha (60%)
Het Engelse trio Goodboys, dat bestaat uit Joshua Grimmett, Ethan Shore en Johannes Shore, kennen we vooral van hun samenwerkingen met Meduza op Piece Of Your Heart en Lose Control. Nu hebben ze een eigen track uitgebracht genaamd Bongo Cha Cha Cha. 60% van de luisteraars zegt vaker draaien!
 
 
Zaterdag 19 juni: Billy Dans ft. Donnie - IBIZA (60%)
Aanstekelijk, vrolijk en zomers: dat is deze track zeker! De Amsterdamse rapper & songwriter Billie Dans brengt samen met rapper Donnie IBIZA uit. Een echte partyknaller die de meerderheid van de stemmers kon waarderen! 60% was positief over IBIZA.

 
Zondag 13 juni: Sam Feldt & Sam Fischer - Pick Me Up (80%)
Sam Feldt brengt samen met singer / songwriter Sam Fischer een nieuwe track uit: Pick Me Up. Zomers, uplifting en feelgood: zo kan je deze track samenvatten. Erg lekker dus! Maar liefst 80% van de stemmers is positief over Pick Me Up!

 
 
Zaterdag 12 juni: Ava Max - Everytime I Cry (64%)
Ava Max brengt haar eerste single van 2021 uit: Everytime I Cry, de opvolger van My Head & My Heart en Kings & Queens, die je ook veel op SLAM! voorbij hebt horen komen. En deze nieuwe track is opnieuw lekker! De ruime meerderheid was zaterdag positief in de SLAM! Stembus.
 
 
Zondag 06 juni: Bakermat & LaShun Pace - Ain't Nobody (72%)
Bakermat heeft een nieuwe track uitgebracht: Ain't Nobody. De Nederlandse DJ werkte voor deze track samen met de Amerikaanse gospelzangeres LaShun Pace. En wat is het tof geworden! Ain't Nobody haalt een mooie positieve score van 72% in de SLAM! Stembus.
 
 
Zaterdag 05 juni: Master KG, David Guetta & Akon - Shine Your Light (33%)
Een track die niet heel goed werd ontvangen in de SLAM! Stembus: Shine Your Light. Aan de zomerse tunes ligt het in ieder geval niet, en meezingen kan je hem ook meteen! De Zuid-Afrikaanse producer Master KG kennen we allemaal van de hit Jerusalema van vorig jaar. Deze nieuwe track met afro-house beats moet nog even groeien bij het SLAM! publiek, 33% was positief.

 
Zondag 30 mei: YouNotUs & Mi Casa – Chucks (78%)
Als je dit op de radio hoort word je meteen vrolijk! Het Berlijnse duo YouNotUs heeft samen met Mi Casa de vijfde officiële single van het album We Made It uitgebracht. En wat is hij lekker! Maar liefst 78% van de stemmers was positief.

 
Zaterdag 29 mei: Dragonette, Sunnery James & Ryan Marciano & Cat Dealers feat. Bruno Martini – Summer Thing (73%)
Wanneer je hoort dat al deze namen samen een track uitbrengen kan het niets anders betekenen dan een lekkere plaat! En niks is minder waar, met deze temperaturen zet je voor Summer Thing je radio graag wat harder! Hij ontvangt een mooie positieve score van 73% in de Stembus.

 
Zondag 23 mei: Loud Luxury & Thutmose - Red Handed (56%)
Loud Luxury brengt een nieuwe track uit, samen met de Nigeriaanse singer-songwriter Tuthmose, wie momenteel in Brooklyn woont. De track brengt een mooie boodschap, het gaat over vrij zijn en je niks aantrekken van de leugens van anderen. Een heel lekker plaatje voor de komende zomermaanden! Red Handed heeft 56% positieve stemmen gekregen in de SLAM! Stembus van zondag.

 
Zaterdag 22 mei: Bella Poarch - Build a Bitch (33%)
Ze is de #4 grootste TikTokker van de wereld en de #1 meest bekeken TikTokker van 2020, dus dat influencen zit wel goed! Maar daarnaast is Bella Poarch ook nog zangeres en heeft ze onlangs Build a Bitch uitgebracht. Deze track viel (nog) niet heel erg in de smaak bij de stemmers, 33% was positief.

 
 
Zondag 16 mei: Matt Nash ft. Nikki Ambers - Ready Or Not (70%)
Als je nog geen zin had om de club weer in te gaan krijg je dat wel van deze track! Matt Nash brengt een heerlijke track uit met de vocals van zangeres Nikki Ambers: Ready Or Not. 70% van de stemmers was positief! 
Zaterdag 15 mei: Showtek ft. Theresa Rex - What Is Love: (72%)
Dit is genieten! Het Nederlandse duo Sjoerd en Wouter, beter bekend als Showtek, heeft een hele lekkere nieuwe track uitgebracht: What Is Love. Met de vocals van de Deense zangeres Theresa Rex is dit nummer helemaal klaar voor de zomer en een goed feestje! Een hoge positieve score van 72%.
 
 
Zondag 9 mei: R3HAB, Luis Fonsi & Sean Paul - Pues (56%)
Een combinatie van artiesten die je misschien niet meteen zou verwachten, maar die wel heel tof is! Een lekker zomerse track waarvan je het volume flink omhoog moet gooien op een zonnige dag, en genieten maar! Zondag was de score gemiddeld, 56% van de stemmers was positief over 'Pues'.


 
Zaterdag 8 mei: Coldplay - Higher Power (52%)
Coldplay heeft een nieuwe single uitgebracht: ‘Higher Power’. Dit is de eerste single sinds de release van zijn laatste album ‘Everyday Life’ uit 2019. Deze track is op een heel bijzondere manier in première gegaan, met dank aan de Franse astronaut Thomas Pesquet. Hij liet de track namelijk voor het eerst horen vanuit het ruimtestation ISS. Hoe uniek is dat? Over 'Higher Power' zegt Coldplay zelf: “Higher Power is a song that arrived on a little keyboard and a bathroom sink at the start of 2020. It was produced by Max Martin who is a true wonder of the universe”. De SLAM! stemmers waren echter nog niet heel enthousiast, maar dat kan natuurlijk nog komen! Met de hakken over de sloot was 52% positief.

 
Zondag 2 mei: Duncan Laurence (Sam Feldt Remix) - Arcade
De man die bijna een jaar geleden Nederland op de kaart zette met zijn winst op het Eurovisie Songfestival: Duncan Laurence. Tijd voor een remix, dacht Sam Feldt. Maar of dit helemaal de track is om te remixen? Het SLAM! publiek vraagt het zich af. Slechts 39% van de stemmers was positief.

 
Zaterdag 1 mei: Afrojack & David Guetta - Hero (72%)
Als deze twee namen samen een track uitbrengen kan het alleen maar iets heel tofs worden! En dat is het zeker, Hero heeft een bijna euforische sound die met de warme temperaturen in aantocht alleen maar lekkerder gaat klinken! Hij scoorde zaterdag heel goed in de Stembus, 72% was positief!
 
 
Zondag 25 april: Illenium & Iann Dior - First Time (46%)
Een lekkere popsong die meteen blijft hangen! Echter konden de SLAM! stemmers de track nog niet helemaal waarderen. Wellicht een kwestie van wennen, maar voor nu een minder goede score: 46% is positief. 
 

Zaterdag 24 april: Mike Williams - Get Dirty (71%)
Onze vaste SLAM! MixMarathon DJ Mike Williams heeft een nieuwe track uitgebracht: Get Dirty. Een zeer goede clubrammer, maar ook zaterdagochtend op de radio is hij lekker! Als je hiervan geen zin krijgt om de club weer in te gaan... Het SLAM! publiek was heel positief: 71% wil Get Dirty vaker horen!

Zondag 18 april: STUK & Antoon - Op Mijn Level (70%)
Afgelopen week waren Antoon en Giel de Winter van STUK nog in de studio bij Het Avondcircus om hun nieuwe track Op Mijn Level te laten horen. De mannen van STUK kennen we vooral van hun YouTube kanaal met series als Het Jachtseizoen en Roadtrippers, maar de mannen maken ook muziek. Eerder brachten ze al tracks uit met o.a. Kraantje Pappie en JeBroer en nu hebben ze de handen ineengeslagen met Antoon. Dat pakt goed uit, 70% van de stemmen was positief!

Zaterdag 17 april: Area 21 – La La La (70%)
Area21, het danceproject van Martin Garrix and Maejor, heeft een nieuwe track uitgebracht: La La La. Een sound die je zeker niet van Garrix verwacht, maar tof is het zeker en vrolijk word je er ook van! Hetzelfde geldt voor de SLAM! luisteraars, want 70% is positief over deze track!

Zondag 11 april:  Super-Hi & Neeka - Following The Sun (61%)
George Tizzard & Rick Parkhouse, a.k.a. Super-Hi, schreven en produceerden al voor o.a. David Guetta, 5 Seconds of Summer en Alesso. Nu brengen ze hun debuut uit samen met zangtalenten & co-writers Negin Djafari & Katy Tizzard a.k.a. Neeka. Zoals ze zelf zeggen: een track waar je in kan ontsnappen en een moment van vrijheid waarbij je je problemen achter je laat liggen. Following The Sun werd goed ontvangen met 61% aan positieve stemmen.

Zaterdag 10 april: Andrew Rayel - Silver Lining (70%)
De Moldavische Andrew Rayel gaat erg lekker! Hij bracht dit jaar al 3 singles uit: Carry You Home, You'll Be OK en Silver Lining. Armada Music, waar hij zijn muziek uitbrengt, noemt hem 'the modern-day Mozart', een groot talent in de trance-scene. En terecht, want wat is deze track lekker! De SLAM! luisteraars waren erg positief met een mooie 70%. Check hem hieronder!

Zondag 04 april: Robin Schulz & Felix Jaehn ft. Alida - One More Time (74%)
De Duitse DJ en producer Robin Schulz werkte de afgelopen drie jaar aan zijn nieuwe album IIII. Met meerdere tracks van het album scoorde hij grote hits, zoals All We Got, Alane, In Your Eyes, Speechless en All This Love. De overige elf nummers zijn nieuwe tracks, waaronder deze: One more time. Deze single, gemaakt samen met Felix Jaehn en Alida zat zondag in de Stembus en wat is hij lekker! Hij werd goed ontvangen, maar liefst 74% van de luisteraars was positief!


Zaterdag 03 april: The Boy Next Door & Made in June ft. Romy Dya - Fly (56%)
Dit is een hele toffe samenwerking! The Boy Next Door & Made in June hoor je regelmatig in de SLAM! MixMarathon en zangeres Romy Dya gaat ook erg lekker. Ze werd bekend van haar So Far Away performance van Martin Garrix en ze schreef onder anderen voor Nederlandse artiesten als Maan en Sharon Doorson. Samen brachten ze eind maart Fly uit, waar de meningen van de SLAM! luisteraars nog enigszins over verdeeld zijn. Maar met 56% positieve stemmen gaan ze met hun hakken over de sloot!

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error