App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

De Stembus

Elke dag kan jij op SLAM! laten weten wat je van de nieuwste muziek vindt in de Stembus. Benieuwd naar welke tracks er de afgelopen dagen in de Stembus zaten en hoeveel procent van de luisteraars de track vaker wil horen? Check het hieronder!

Dinsdag 22 januari: Sam Feldt ft. Kate Ryan – Gold (75%) 

Kate Ryan is een Belgische zangeres. Kate groeide op in een muzikale familie, in het café van haar ouders waar ze regelmatig zong. Nu kun je haar kennen van de tracks Ella Elle L’a, Desenchantee en Voyage Voyage. Haar nieuwe track samen met Nederlandse DJ Sam Feldt zat in de Stembus en de meerderheid wilde de track vaker horen!

Woensdag 16 januari: Panic! At The Disco – High Hopes (Don Diablo Remix) (71%)
De nieuwste track van Panic! At The Disco is met deze remix van Don Diablo helemaal klaar om de club in te gaan! High Hopes zat woensdag in de Stembus en werd positief ontvangen: 71% van de stemmers wil hem vaker horen. Je checkt ‘m hieronder!

Dinsdag 15 januari: Trobi ft. Jake Reese – We Can Change (77%)

Jaap Siewertsz van Reesema, beter bekend als Jake Reese, is een Nederlandse zanger. Je kunt hem kennen van de track ‘Mad World’ samen met Hardwell. Verder kun je hem kennen van de tracks Savannah, Life Is Live en Day To Feel Alive. Zijn nieuwe track samen met Trobi zat in de Stembus en de meerderheid wil de track vaker horen!

Maandag 14 januari: Gesaffelstein & The Weeknd – Lost in the Fire (47%)

Gesaffelstein, oftewel Mike Lévy, is een Franse techno artiest en DJ. Hij heeft twee nummers geproduceerd voor Kanye West’s zesde album Yeezus! Verder heeft hij samengewerkt en enkele tracks geremixt voor Tiga, Miss Kittin, A$AP Rocky en Lana Del Rey. Zijn nieuwe nummer samen met The Weeknd zat in de Stembus en behaalde 47% aan positieve stemmen.

Woensdag 9 januari: The Him – Unstoppable (75%)

The Him is een Nederlands DJ duo bestaande uit Jeroen Kerstens en Steven Berghuijs. Je kunt het duo kennen van de tracks Jigsaw, Always en Broken Love. De meerderheid was positief over hun nieuwe track, met 75% aan positieve stemmen.

Dinsdag 8 januari: Chocolate Puma x Pep & Rash – Together Forever (79%)

Chocolate Puma is een housemuziekgroep uit Haarlem. Het duo bestaat uit Gaston Steenkist en René ter Horst. Je kunt ze kennen van de tracks Give it up, Vallee des larmes en Movin’ thru your system. Hun nieuwe track samen met DJ duo Pep & Rash zat in de Stembus en de meerderheid wil de track vaker horen!

Donderdag 20 december: Mike Perry – Lighthouse (64%)

Mike Perry is een Zweedse dj en producer. Hij is internationaal bekend geworden met zijn single The Ocean! Verder kun je Mike kennen van de tracks Rise & Fall, Stay Young en Inside the Lines. Zijn nieuwe nummer zat in de Stembus en 64% wilde de track vaker horen.

Woensdag 19 december: Elderbrook – Old Friend (71%)

Alexander Kotz, beter bekend als Elderbrook, is een Britse artiest en producer. Je kunt hem kennen van de tracks Cola, Talking en Capricorn! Zijn nieuwe track Old Friend zat in de Stembus en behaalde 71% aan positieve stemmen.

Dinsdag 18 december: The Chainsmokers ft. Winona Oak – Hope (70%)

The Chainsmokers bestaande uit Andrew Taggart, Alex Pall en Matt McGuire zaten dinsdag in de Stembus. The Chainsmokers begon in 2012 als danceproject, maar braken in 2014 door met de track #Selfie. Sindsdien hebben ze veel meer tracks uitgebracht namelijk Closer, Don’t Let Me Down en Something Just Like This. De meerderheid ging lekker op de nieuwe track, met 70% aan positieve stemmen. 

Maandag 17 december: Martin Garrix & Julian Jordan – Glitch (78%)

Julian Jordan is een Nederlandse DJ, komt uit Apeldoorn en is 23 jaar. Je kunt hem kennen van de hit Kangaroo en BFAM met Martin Garrix. Zijn nieuwe track ‘Glitch’ samen met Martin Garrix zat in de Stembus en 78% wilde de track vaker horen.

Donderdag 13 december: R3HAB & Mokita – All Into Nothing (68%)

Fadil El Ghoul beter bekend onder zijn artiestennaam R3HAB is een Nederlandse DJ. Hij produceerde het nummer “Mrkrstft” samen met Hardwell.  Verder kun je hem kennen van de tracks Lullaby, How We Party en I Just Can’t. De meerderheid was positief over zijn nieuwe track samen met Mokita, met 68% aan positieve stemmen.

Woensdag 12 december: Alan Walker ft. Sophia Somajo – Diamond Heart (67%)

Alan Olav Walker oftewel Alan Walker is een Noors-Brits producer! Walker werd in 1997 geboren in het Verenigd Koninkrijk, maar op 2-jarige leeftijd verhuisde Alan naar Noorse Bergen. Zijn nieuwe track samen met Sophia Somajo zat in de Stembus en 67% wilde de track vaker horen.

Dinsdag 11 december: Camelphat & Cristoph – Breathe (76%)

Camelphat is een Brits DJ en productie duo! Camelphat oftewel Mike De Scala en Bill Whelan hebben elkaar in 2008 ontmoet en sindsdien zijn ze onafscheidelijk van elkaar. Je kunt het duo kennen van de tracks Cola, Dopamine Machine en Drop It. Hun nieuwe track in samenwerking met Cristoph zat in de Stembus en een meerderheid van 76% wilde de track vaker horen!

Maandag 10 december: Mike Williams & Mesto – Wait Another Day (88%)

Mike Willemsen, beter bekend als Mike Williams, is een Nederlandse DJ. Hij is geboren op 27 november 1996 en hij komt uit Kortenhoef. Je kunt hem kennen van zijn samenwerking met Tiësto. Zijn nieuwe track in samenwerking met Mesto zat in de Stembus en maar liefst 88% wil de track vaker horen!

Donderdag 6 december: Seeb ft. Bastille – Grip (69%)
De Britse band scoort op dit moment nog een onwijs grote hit met ‘Happier’ maar de volgende track ligt alweer op de plank. Samen met het Noorse trio Seeb hebben ze Grip uitgebracht, die donderdag in de Stembus zat. De meerderheid ging lekker op de nieuwe track, met 69% aan positieve stemmen. 

Woensdag 5 december: Biscits – Do It Like This (78%)

Biscits is een Engelse DJ. Hij begon op zijn zeventiende met produceren terwijl hij op Ibiza was. Biscits kun je kennen van de tracks Oohh, Back to Church en Real Low. Zijn nieuwe track ‘Do It Like this’ zat in de Stembus en 78% wilde de track vaker horen.

Maandag 3 december: Los Unidades & Pharrell Williams ft. Jozzy – E-Lo (53%)

Pharrell Williams ook bekend als Skateboard P, is een Amerikaans zanger en muzikant. Je kunt Pharrell kennen van de hits Happy, Come Get It Bae en Freedom. Ook kun je hem kennen van de kleurrijke sneaker collectie in samenwerking met Adidas. Zijn nieuwe samenwerking met Los Unidades & Jozzy zat in de Stembus en behaalde 53% aan positieve stemmen!

Donderdag 29 november: Lulleaux – Be The Same (68%)

Lulleaux is een Nederlandse DJ. Lulleaux was naar een writers camp en daar heeft hij zijn nieuwe nummer ‘Be The Same’ geschreven. Het nummer zat in de Stembus en 68% wilde de track vaker horen. Verder kun je hem kennen van de tracks Missing You, On The Go & Contact.

Woensdag 28 november: Jax Jones, Years & Years – Play (64%)

Jax Jones oftewel Timucin Lam is een Engelse DJ. Hij scoorde hits als You Don’t Know Me & Instruction. Zijn nummer samen met Years & Years zat in de Stembus en behaalde 64% aan positieve stemmen!

Dinsdag  27 november: Jack Wins ft. ILY – Alive (75%)

Jack Wins is een Nederlandse DJ! Je kunt hem kennen van de tracks I Used To Love You, Feel My Love & Freewheelin. Samen met ILY heeft hij een nieuwe track uitgebracht genaamd Alive. Deze track zat in de Stembus en behaalde 74% aan positieve stemmen.

Maandag 26 november: Rita Ora & Rudimental – Summer Love (62%)

Rudimental is een Britse elektronische band bestaande uit Piers Agget, Kesi Dryden, Amir Amor en DJ Locksmith. Hun single Feel the Love kwam binnen op nummer één in de Britse Top 40. Nu zat hun nieuwe nummer in samenwerking met Rita Ora in de Stembus en behaalde 62% aan positieve stemmen!

Donderdag 22 november: Sandro Silva & Anjulie – Show Me (78%)

Shandro Jahangier, beter bekend als Sandro Silva is een Nederlandse DJ. Zijn nummer Epic in samenwerking met DJ Quintino bereikte de eerste plaats in de Nederlandse hitlijsten! Verder kun je hem kennen van de tracks Miraj, Let Go Tonight en Payback. Zijn nieuwe track samen met Anjulie zat in de Stembus en 78% wilde de track vaker horen.

 Woensdag 21 november: Chiq – Le Freak (Oliver Heldens remix) (83%)

Oliver Heldens is een DJ, producent en hij komt uit Rotterdam! Je kunt hem kennen van de tracks Gecko, Koala en The Right Song. Zijn nieuwe remix van het nummer Le Freak van Chiq zat in de Stembus en behaalde 83% aan positieve stemmen!

Dinsdag 20 november: Robin Schulz – Speechless (85%)

Robin Schulz is een Duitse dj en producer! Naast zijn remixes van Waves en Prayer in C kun je hem kennen van van de tracks OK, Sugar & Right Now. Zijn nieuwste single zat in de Stembus en 85% wil hem vaker horen!

Maandag 19 november: Brooks ft. Zoë Moss – Limbo (79%)

Thijs Westbroek beter bekend als Brooks is een Nederlandse DJ. Je kunt hem kennen van de tracks Byte en Like I Do in samenwerking met Martin Garrix. Zijn nieuwste nummer Limbo zat in de Stembus en behaalde maar liefst 79% aan positieve stemmen!