App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

De Stembus

Elke dag kan jij op SLAM! laten weten wat je van de nieuwste muziek vindt in de Stembus. Benieuwd naar welke tracks er de afgelopen dagen in de Stembus zaten en hoeveel procent van de luisteraars de track vaker wilt horen? Check het hieronder!

Woensdag 20 september: Ofenbach vs. Nick Waterhouse – Katchi  (92%)
Het duo uit Parijs heeft na hun hit Be Mine in 2014 een nieuwe track uitgebracht. Dit keer samen met Nick Waterhouse die zogezegd een ‘smooth jazz and rock tune’ toevoegt aan het nummer. De nieuwe track Katchi zat woensdag in de Stembus met een hele goede score! Maar liefst 92% van de luisteraars wil deze track vaker horen! 

Dinsdag 19 september: Mike Williams & Brooks – Jetlag (86%)
Wat gaat hij lekker! Nog maar 20 jaar maar Mike Williams komt na zijn debuut in 2016 met de ene gave track na de andere. Elke vrijdag is hij te horen in de SLAM! MixMarathon en dinsdag zat hij in de stembus met zijn nieuwe track Jetlag. En wat werd deze positief ontvangen, maar liefst 86% van de stemmers wil deze track vaker horen!

Maandag 18 september: Klingande – Pumped Up Kicks (63%)
In 2010 kwam de track Pumped Up Kicks van Foster the People uit. Zeven jaar later brengt Klingande het nummer opnieuw uit, dit keer met een summer-house tintje. De Franse producer blijft zijn publiek verrassen en ook nu weer! Deze track wordt met 63% positief beoordeeld in de Stembus.Zondag 17 september: Lorde ft. Khalid, Post Malone & SZA – Homemade Dynamite (81%)
Zoals beloofd is Lorde met een remix van Homemade Dynamite gekomen samen met Khalid, Post Malone en SZA. Ze bracht de track in juni uit en stond er mee op veel festivals afgelopen zomer. Deze nieuwe versie zat zondag in de Stembus en werd heel positief ontvangen! Maar liefst 81% wil deze track vaker horen.

Zaterdag 16 september: Jorja Smith X Preditah – On My Mind (65%)
De 20 jarige Jorja Smith bracht in 2016 haar eerste single uit en stond vorig jaar met een eigen nummer op het album van Drake. Nu heeft ze samen met Preditah een nieuwe track gemaakt.
On My Mind haalde 65% aan positieve stemmen in de Stembus!

Donderdag 14 september: Robin Schulz ft. HUGEL – I Believe I’m Fine (65%)
Op 8 september is deze nieuwe track van Robin Schulz ft. HUGEL uitgebracht. De Duitse dj en producer mixte in 2013 de bekende track Waves van de Nederlandse Mr. Probz, waar hij in veel landen de nummer 1 in de hitlijsten mee haalde. 
Donderdag zat zijn nieuwe track in de stembus: 65% van de stemmers was positief en wil de track vaker horen op SLAM! en daarmee is I Believe I’m Fine deze week de nieuwe GRANDSLAM!

Woensdag 13 september: Petit Biscuit – Sunset Lover (39%) 
In 2015 was deze track al uitgebracht in Frankrijk door de Franse dj en producer Petit Biscuit, waar hij de nummer 6 bereikte in de hitlijsten.
Helaas werd deze track hier niet zo positief ontvangen. Maar 39% van de stemmers wil de track vaker horen.

Dinsdag 12 sepbember: Skrillex ft. Poo Bear – Would You Ever (81%)
Would You Ever is de nieuwe track en tweede samenwerking van de Amerikaanse producers Skrillex en Poo Bear. Het is Poo Bear zijn eerste single als lead vocalist.
Deze track haalde een hele goeie score, maar liefst 81% was positief! Dus deze plaat zal zeker vaker gedraaid worden op SLAM!

Maandag 11 september: R3hab ft. Quintino – I Just Can’t (73%)
Na You Could Be slaat R3Hab opnieuw toe! Vorige week bracht de powerhouse DJ zijn nieuwe single I Just Can’t uit, een samenwerking met de Nederlandse DJ en producer Quintino.
Deze nieuwe track werd positief beoordeeld in de Stembus, 73% van de luisteraars wil hem vaker horen!

Zondag 10 september: AJR – Drama (82%)
De broers Adam, Jack en Ryan Met hebben de follow up voor hun hit ‘Weak’ voor ons! Met hun nieuwe track Drama haalde ze een hele goeie score in de Stembus. Maar liefst 82% van de luisteraars was positief dus deze track zal je zeker vaker horen op SLAM!

Zaterdag 9 september: Macklemore – Glorious (69%)
15 juni heeft Macklemore zijn single uitgebracht van zijn nieuwe album Gemini. Dit was zijn tweede solo album, na zijn album The Language of My World in 2005.
Hij maakte deze single samen met de Amerikaanse zanger Skylar Grey.
Een mooie uitslag, 69% van de stemmers was positief en wil de track vaker horen op SLAM!

Zondag 3 september: Galantis ft. ROZES – Girls On Boys (31%)
Het Zweedse duo Galantis heeft een nieuwe single uitgebracht samen met ROZES, die voor de vocals zorgt in deze track.
Deze track werd helaas niet zo positief ontvangen in de Stembus, 31% was positief.

Zaterdag 2 september: Don Diablo – Don’t Let Go (54%)
Don’t Let Go is de single van Don Diablo zijn eerste officiële artiesten album waar hij de afgelopen twee jaar hard aan heeft gewerkt. Dit maakt deze track extra speciaal voor hem. De meningen in de Stembus waren erg verdeeld: 54% van de luisteraars zegt vaker draaien!

Donderdag 31 augustus: Chris Brown – Questions (57%)
Chris Brown gaat dit jaar nog zijn nieuwe album Heartbreak on a Full Moon uitbrengen. Eerder bracht hij al de tracks Party (ft. Usher en Gucci Mane) en Privacy uit en nu is de derde single Questions gereleased. De stemming was nog net aan positief: 57%!

Woensdag 30 augustus: Jebroer ft. Scooter – My Gabber (59%)
Niet zo heel lang geleden bracht Jebroer al een Duitse versie uit van zijn hit Kind Van De Duivel en nu heeft hij weer een track uitgebracht die bedoeld is voor het buitenland. Voor My Gabber, de Engelstalige versie van Me Gabber, werkt de rapper niet samen met de eerste de beste… Scooter is namelijk ook op de track te horen! De stemming was redelijk positief: 59%!

Dinsdag 29 augustus: Khalid ft. Marshmello – Silence (34%)
De gemaskerde DJ Marshmello heeft een nieuwe track uit. Vorig jaar kwam hij op nummer 28 binnen in de DJ Mag Top 100 en hij stond dit jaar in de Forbes lijst van best betaalde DJ’s ter wereld. Nu heeft hij samen met Khalid een nieuwe track uitgebracht. Deze werd helaas niet zo positief ontvangen in de Stembus, 34% was positief!

Maandag 28 augustus: Taylor Swift – Look What You Just Made Me Do (51%)
Taylor Swift heeft in haar nieuwe track Look What You Just Made Me Do eindelijk wraak genomen op Kanye West.  ”Ik houd niet van je spelletjes. Ik houd niet van je gekantelde podium”, zingt Taylor waarmee ze doelt op Kanye die tijdens zijn laatste tournee op een gekanteld podium stond. Het nummer breek verschillende records op Spotify en YouTube maar de stemmers zijn iets minder positief, 51%!