App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

De Stembus

Elke dag kan jij op SLAM! laten weten wat je van de nieuwste muziek vindt in de Stembus. Benieuwd naar welke tracks er de afgelopen dagen in de Stembus zaten en hoeveel procent van de luisteraars de track vaker wil horen? Check het hieronder!

Donderdag 21 september: ATB ft. Conor Matthews & LAUR – Body 2 Body (54%)
De Duitse DJ André Tanneberger, beter bekend als ATB, heeft een nieuwe track uitgebracht. Hij is vooral bekend van zijn nummer  ‘9 pm (Till I Come)’ die in de late 90’s een grote hit was. Zijn nieuwe muziek zat gister in de Stembus en werd niet zo positief beoordeeld als in 1999, maar Body 2 Body heeft het met de hakken over de sloot gehaald!

Woensdag 20 september: Lulleaux ft. Glen Faria – Lovin’ (71%)
De Nederlandse deep-house DJ Lulleaux heeft een nieuwe track uitgebracht. In samenwerking met Glen Faria releaste hij de track Lovin’ die een mooie 71% aan positieve stemmen behaalde in de Stembus.

Dinsdag 19 september: Gryffin & Elley Duhé – Tie Me Down (73%)
Gryffin is een Amerikaanse DJ. Hij werd bekend door het remixen van bekende nummers zoals Animals, Years & Years en Talking Body. Gisteren zat zijn nummer Tie Me Down in samenwerking met Elley Duhé in de Stembus en behaalde 73% aan positieve stemmen! 

Maandag 18 september: Martin Garrix & Justin Mylo ft. Dewain Whitmore – Burn Out (92%)
Hij werd in 2016 als jongste ooit verkozen tot populairste DJ ter wereld, scoorde hits als Scared To Be Lonely, In The Name Of Love & There For You. Dan hebben we het natuurlijk over Martin Garrix! Zijn nieuwste track Burn Out in samenwerking met Justin Mylo en Dewain Whitmore zat gisteren in de Stembus en 92% wil de track vaker horen.

Zondag 16 september: Jess Glynne – All I Am (51%)
Jess Glynne is een Britse singer-songwriter wie internationaal is doorgebroken met Rather Be. Verder kun je haar kennen van de tracks Don’t Be So Hard On Yourself, Take Me Home en Hold My Hand. Zondag zat haar nieuwe nummer All I Am in de Stembus en scoorde 51% aan positieve stemmen!

Donderdag 13 september: Don Diablo ft. Emeli Sande & Gucci Mane – Survive (64%)
Don Diablo maakte samen Emeli Sandé & Gucci Mane de track Survive. De track zat gisteren in de Stembus en behaalde 64% aan positieve stemmen!


Woensdag 12 september: METAFO4R – Best Part Of Me (75%)
METAFO4R bestaat uit twee DJ duo’s Firebeatz and DubVision. Gister zat hun eerste single in de Stembus! 75% wil de track vaker horen. 

Dinsdag 11 september: MK ft. Jonas Blue & Becky Hill – Back & Forth (63%)
Marc Kinchen, ook wel bekend als MK, is een Amerikaanse producer. Gister zat zijn track Back & Forth in samenwerking met Jonas Blue en Becky Hill in de Stembus, en daar kwam uit dat 63% van de stemmers de track vaker wil horen!

Maandag 10 september: Hardwell & Kaaze – This is Love (72%)
Kaaze is een Zweedse DJ. Je kunt hem kennen van de tracks We Are Legends, End Of The World en samen met Hardwell hun nieuwe track This is Love. Maandag zat het nieuwe nummer in de Stembus en behaalde 72% positieve stemmen!


Zondag 9 september: Disclosure – Funky Sensation (71%)
Disclosure is een Britse Houseact die bestaat uit de broers Guy en Lawrence. Als tieners begonnen ze al met het produceren van housemuziek. Je kunt de broers kennen van de hits Latch, You and me en Holding on. Zaterdag zat hun nummer Disclosure in de Stembus en 71% wilde de track vaker horen!

Zondag 2 september:  Alesso – Remedy (78%)
Alessandro Lindblad beter bekend als Alesso is een Zweedse DJ/producer! Je kunt hem kennen van onder andere de tracks: Heroes, Is That For Me en I Wanna Know. Hij brak door met de remix die hij maakte voor Pressure, een single van Nadia Ali. Onlangs is zijn nieuwe single Remedy uitgebracht en het nummer werd goed beoordeeld met  78% aan positieve stemmen. Heb jij zijn nieuwste track ”Remedy” gemist? Check dan de video hieronder!

Donderdag 30 augustus: NOTD – Been There Done That ft. Tove Styrke (70%)
NOTD is een Zweeds DJ duo bestaande uit Samuel Brandt en Tobias Danielsson. De twee maakten al remixes voor DJ Khaled en Ed Sheeran en brachten in de zomer van 2017 hun eerste eigen track Summer Of Love uit. Daarna brachten ze nog twee tracks uit en track nummer vier, Been There Done That samen met Tove Styrke, zat donderdag in de Stembus en behaalde 70% aan positieve stemmen!