Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM!
SLAM! 40
Dance 1000
Hardstyle
The Boom Room
Mix Marathon
SLAM! Non-stop
Juize

De Stembus

Elke dag kan jij op SLAM! laten weten wat je van de nieuwste muziek vindt in de Stembus. Benieuwd naar welke tracks er de afgelopen dagen in de Stembus zaten en hoeveel procent van de luisteraars de track vaker wil horen? Check het hieronder!

Woensdag 22 mei: SZA ft. The Weeknd & Travis Scott - Power is Power (60%)
 De afgelopen tijd kon je bijna niet om het laatste seizoen van de serie Game Of Thrones heen en dus is ook de soundtrack mateloos populair. De combinatie van SZA, The Weeknd en Travis Scott belooft veel goeds. 60% van de stemmen is positief!

Dinsdag 21 mei: Mike Williams ft. Maia Wright - Wait For You (72%)
Zijn hit Wait Another Day staat al weken in de SLAM! 40 en onlangs bracht hij nog een track uit met niemand minder dan Hardwell. Desondanks vond Mike het alweer tijd voor een nieuwe release, namelijk de single Wait For You. Samen met de vocals van de zweedse zangeres Maia Wright is dit een heel lekker plaatje! Dinsdag zat hij in de Stembus en behaalde hij 72% aan positieve stemmen.

Maandag 20 mei: Zonderling - Imaginary (68%) 
DJ duo Zonderling uit het noorden van Nederland heeft hun nieuwe single Imaginary gedropt. Het duo scoorden met hun collab 'Crazy' met Lost Frequencies een wereldwijde hit met meer dan 150 miljoen streams. Dat proberen ze nog eens dunnetjes over te doen met Imaginary. Het begin is gemaakt met 68% aan positieve stemmen in de stembus.

Woensdag 15 mei: R3HAB & Julie Bergan – Don’t Give Up On Me Now (63%)
De naam R3HAB kennen we natuurlijk allemaal, maar die van Julie Bergan is voor vele een nieuwe naam. De Noorse zangeres is in eigen land al een hele bekende naam en verzamelde de afgelopen tijd al meer dan 320 miljoen streams op Spotify. Nu is ze dus te horen op de nieuwe track, Don’t Give Up On me Now, van de nummer 12 uit de DJ Mag Top 100. De track kreeg 63% aan positieve stemmen.Dinsdag 14 mei: Afrojack ft. Jewelz & Sparks – Switch (71%)
Afrojack heeft voor zijn nieuwste track de handen ineengeslagen met het Duitse duo Jewelz & Sparks. Het is niet de eerste keer dat de drie samenwerken. In 2018 brachten ze samen al de track One More Day uit. Die samenwerking is blijkbaar zo goed bevallen dat ze nu de track Switch hebben gedropt. 71% van de stemmen was positief!Maandag 13 mei: Fisher – You Little Beauty (87%)
Na zijn hit van vorig jaar met ‘Losing It’ leek het onmogelijk voor Fisher om met een goede opvolger te komen… Maar het is gelukt! ‘You Little Beauty’ zat maandag in de Stembus en werd heel lekker beoordeeld met 87% aan positieve stemmen.Woensdag 08 mei: Peggy Gou – Starry Night (58%)
De Zuid-Koreaanse DJ/producer Peggy Gou vertrok op 14 jarige leeftijd al naar europa voor een studie in Londen. Na haar studie vertrok ze naar Berlijn en daar kwam ze in aanraking met de muziek. De track Starry Night is uitgekomen op haar eigen label Gudu Records en kreeg 58% aan positieve stemmen in de Stembus.Dinsdag 07 mei: Charly Lownoise & Re-Style ft. Ricardo Moreno – City Streets (84%)
Zeg je Charly Lownoise dan denk je automatisch aan zijn legendarische samenwerkingen met Mental Theo. Charly heeft een nieuwe track uitgebracht en deze keer niet met Mental Theo, maar met hulp van Re-Style en Ricardo Moreno. De track heet City Streets en qua sound lijkt het wel op de Happy Hardcore uit de 90’s. Die sound bevalt nog steeds want 84% zegt vaker draaien!Maandag 06 mei: Robin Schulz – All This Love (67%)
In het najaar van 2018 bracht Robin Schulz samen met de Finse Erika Sirola de track ‘Speechless’ uit, die je regelmatig op SLAM! voorbij hoort komen. Nu heeft hij een nieuwe single uitgebracht, die weer erg lekker is: ‘All This Love’. Het gaat om een samenwerking met de Amerikaanse Harlœ, die hij begin mei heeft uitgebracht. Maandag zat hij in de Stembus en 67% van de stemmers wil deze track graag vaker horen op SLAM!.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error