App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

De Stembus

Elke dag kan jij op SLAM! laten weten wat je van de nieuwste muziek vindt in de Stembus. Benieuwd naar welke tracks er de afgelopen dagen in de Stembus zaten en hoeveel procent van de luisteraars de track vaker wil horen? Check het hieronder!

Woensdag 25 april: Martin Garrix & Loopers – Game Over (82%)
Na zijn releases met Bebe Rexha, Brooks en Dua Lipa is het nu de beurt aan Loopers om samen met Martin Garrix de hitlijsten binnen te stromen. De nieuwe samenwerking heet Game Over en is zeer goed door de stembus gekomen. Maar liefst 82% van de luisteraars laat weten de track vaker te willen horen. Check deze toffe track hier!

Dinsdag 24 april: The Chainsmokers ft. Drew Love – Somebody (57%)
The Chainsmokers brengen de laatste tijd track na track uit, denk aan Sick Boy en Everybody Hates Me. Het beloven allemaal hits te worden. Zo ook de nieuwe track Somebody met Drew Love. Deze track heeft 57% van de stemmen gehaald in de stembus deze dinsdag. Check de track hieronder!

Maandag 23 april: Sean Paul & Major Lazer – Tip Pon It (56%)
Sean Paul is misschien wel een van de meest geliefde Jamaicaanse artiesten op aarde. Zijn Dancehall en Hip-Hop tracks hoor je overal terug en iedereen kent ze uit zijn hoofd. Maar kende je zijn nieuwste track Tip Pon It met Major Lazer al? Deze track zat maandag in de stembus en haalde 56% van de stemmen. Wat vind jij van deze track? Check ‘m hier!

Zondag 22 april: Dante Klein & Janite – What I Like About U (89%)
Dante Klein heeft een tijd terug zeer goed gescoord met zijn collaberation met Cheat Codes genaamd Let Me Hold You. Nu probeert hij het weer samen met Jantine in zijn nieuwste track What I Like About U. Deze track heeft een ongelooflijke score van 89% gehaald en dat betekend dat dit nummer heel erg in de smaak valt! Check de nieuwe track van Dante Klein hieronder!

Donderdag 19 april: LNY TNZ ft. Laurell & MANN – After Midnight (88%)
Op donderdag zaten de mannen van LNY TNZ in de stembus met hun nieuwste track After Midnight. Dit nummer is een samenwerking met Laurell & Mann en scoort enorm goed. Maarliefst 88% van de luisteraars geeft aan dat ze deze track vaker willen horen, jij ook? Check de track hieronder!

Woensdag 18 april: ATFC ft. David Penn – Hitcats (86%)
AFTC klinkt misschien niet als een bekende maar zo onbekend is deze man niet. Hij heeft duizenden volgers en meerdere supergoede tracks uitgebracht. Woensdag zat hij in de stembus waar hij het voor elkaar kreeg om de perfecte score van 86% te halen. Check de track hieronder!

Dinsdag 17 april: The Partysquad ft. Pushin, Lil’ Kleine & Sticks – Vind je mooi (76%)
Het duo The Partysquad gaat de laatste tijd enorm lekker. Ze hebben net hun nieuwe album uit en een van de tracks op dat album zat dinsdag in de stembus. De track heet Vind Je Mooi en is gemaakt samen met Pushin, Lil’ Kleine & Sticks. Een lekkere beat waar je niet op stil kan staan, zo ook de 76% van de luisteraars die hem lekker vonden. Check de track hier!

Maandag 16 april: Tom Walker – Leave A Light On (DASCO & Luca Schreiner Remix) (59%)
De track Leave a Light on van Tom Walker zou je misschien al kennen. Hij is in een korte tijd enorm populair geworden met zijn nummer. Vandaag zat de DASCO & Luca Schreiner Remix in de stembus omdat we deze nog een tikje lekkerder vinden. En wat blijkt? 59% van de luisteraars is het met ons eens. Check de track hier!

Zondag 15 april: Mike Rogers & Abee – What Should I Do (48%)
Deze zondag zat Mike Rogers samen met Abee in de stembus met hun track What Should I Do. Een lekker zomers plaatje met de perfecte vibes. Helaas sloeg de plaat minder goed aan dan we hoopten. Maar 48% van de luisteraars wil de track vaker horen. Wat vindt jij van deze track? Check ‘m hieronder!

Donderdag 12 april: Banx & Ranx – Answerphone (73%)
Banx & Ranx zijn twee toffe gasten met een unieke sound. De heren halen miljoenen streams binnen en hebben duizenden volgers van over de hele wereld. Hun nieuwe track Answerphone zat vandaag in de stembus en haalde een perfecte 73%. Check de track zelf hieronder!

Woensdag 11 april: Duke Dumont & Ebenezer – Inhale (63%)
Duke Dumon is voor niemand meer een onbekende. Hij produceerde hits als I Got You, Ocean Drive en Need U. De nieuwste track van de DJ is Inhale en zat vandaag in de stembus. Hij scoorde goed met een 63% van de luisteraars die ‘m vaker wilt horen, jij ook? Check de track hieronder!

Dinsdag 10 april: Sofi Tukker – Batshit (69%)
Het duo Sofi Tukker gaat lekker! Met hun grote hit Best Friend behaalden ze maar liefst 30 miljoen Spotify streams en nu hebben ze een nieuwe track uitgebracht: Batshit. Zal dit weer een hit worden? In de Stembus scoorde hij dinsdag in ieder geval erg goed, met 69% aan positieve stemmen!

Maandag 09 april: Eva Simons – The One (56%)
Eva Simons brak in 2009 los als solo zangeres met haar track Silly Boy en vanaf daar ging haar carrière in een sneltreinvaart. Ze werkte samen met Afrojack, Will.I.Am en LMFAO. Kortom, een hele toffe chick die wel wat in haar heeft. Deze maandag zat haar nieuwe track The One in de Stembus en haalde een goede 56% van de stemmen. Check de track hieronder!

Zondag 08 april: Afro Bros ft. Charly Black & Stevie Appleton – So Much Love (81%)
Ben jij al klaar voor de zomer? Als je de nieuwe track van Afro Bros hoort in ieder geval wel. So Much Love met Charly Black & Stevie Appleton zat vandaag in de Stembus en 81% van de stemmen waren positief. Jij ook? Check de track hieronder en oordeel zelf!

Donderdag 05 april: Lulleaux – You Look Like (Sex) (64%)
Lulleaux is nog een kleine naam in de muziekwereld maar zijn tracks bewijzen het tegendeel. Hij heeft al veel tracks uitgebracht, remixes en zelf een eigen radioshow. Zijn track contact zou je misschien kennen omdat die vaker op SLAM! te horen was. Zijn nieuwe track You Look Like (Sex) haalde 64% in de Stembus en dat betekend dat de meerderheid van de stemmers deze track vaker wilt horen. Van vindt jij van deze track? Check ‘m hier!

Woensdag 04 april: Sabrina Carpenter ft. Jonas Blue – Alien (59%)
Deze woensdag zat de nieuwe track van Sabrina Carpenter en Jonad Blue in de stembus. Sabrina is nog maar 18 jaar oud maar haalt op haar leeftijd al vele streams en views binnen met haar nummers. Voor haar nieuwste track heeft ze de hulp van Jonas Blue ingeschakeld, je kunt hem kennen van zijn hits als Mama, Perfect Strangers en Fast Car. De nieuwe samenwerking genaamd Alien haalde 59% van de stemmen in de Stembus. Check de track hier!

Dinsdag 03 april: Tiesto & Mesto – Coming Home (83%)
Twee Nederlandse super producers in een track, dat is het geval bij Coming Home, de nieuwe plaat van Tiesto & Mesto. De eerste naam kennen we allemaal, hij heeft meerdere hits en is populair over de hele wereld. Mesto is een van de beste opkomende talenten in de dance muziek wereld en bewijst zich op deze track. De samenwerking resulteert in 83% in de Stembus. Check de track zelf hieronder!

Zondag 01 april: M-22 ft. Medina – First Time (59%)
Nee het is geen grapje, op 1 April zat M-22 samen met Medina in de stembus met de track First Time. M-22 is een Engels-Duits Duo die onder meer voor artiesten als Avicii, Sigala, Sigma, Axwell & Ingrosso, Deepend and Sam Feldt remixes heeft gemaakt. De unieke stem van Medina op deze track geeft het een goede sfeer en de track zit goed in elkaar. Met een goede 59% kwam de track uit de Stembus. Check ‘m hieronder!