App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

De Stembus

Elke dag kan jij op SLAM! laten weten wat je van de nieuwste muziek vindt in de Stembus. Benieuwd naar welke tracks er de afgelopen dagen in de Stembus zaten en hoeveel procent van de luisteraars de track vaker wil horen? Check het hieronder!

Donderdag 16 november:  Diplo ft. Mo – Get It Right (41%)
Diplo komt met een nieuwe track, dit keer featuring Mo. Get It Right zat donderdag in de Stembus en werd helaas niet erg positief beoordeeld. 41% van de luisteraars was positief.

Woensdag 15 november: Ed Sheeran – Perfect Mike Perry remix (71%)
Iedereen kent hem wel, Perfect van Ed Sheeran. Hier is nu een hele vette remix van gemaakt door Mike Perry. Hij zat woensdag in de Stembus en 71% van de stemmers was positief!

Maandag 13 november: Jason Derulo ft. French Montana – Tip Toe (73%)
Jason Derulo en French Montana hebben samengewerkt aan deze vette track: Tip Toe. 3 dagen geleden werd deze vrolijke dance-track uitgebracht en wat is ie lekker! Hij werd dan ook positief beoordeeld door de stemmers, 73% was positief!

Zondag 12 november: Mr. Belt & Wezol ft. Aevion – One More Day (91%)
Wat een goeie plaat! Mr. Belt & Wezol hebben voor deze nieuwe track samengewerkt met Aevion. One More Day brachten ze 2 weken geleden uit en hij zat dit weekend bij ons in de Stembus. Het grootste deel van de stemmers vond dit een hele vette track, waardoor hij een hoge score van 91% heeft gekregen! 

Donderdag 09 november: Loud Luxury – Body (92%)
Het opkomende Canadeese producer duo Loud Luxury heeft een nieuwe track uitgebracht: Body. Een lekkere catchy dance song! Maar liefst 92% van de luisteraars was positief!

Woensdag 08 november: Broederliefde – #JM (50%)
Broederliefde had in 2016 hun meest succesvolle jaar ooit, waarna het een tijdje stil werd. Nu zijn ze terug! Ze hebben een nieuwe track #JM (Jezus Man) uitgebracht. Hij zat woensdag in de Stembus en de meningen waren erg verdeeld. Ze eindigden precies in het midden, 50% van de stemmers was positief.

Maandag 06 november: Marcus & Martinus – One Flight Away (40%)
Marcus & Martinus is een eeneiige tweeling uit Noorwegen die op 15 jarige leeftijd deze track hebben uitgebracht. Het popduo bracht in 2015 hun eerste album uit en stond in 2017 in de finale van het Eurovisie Songfestival. Onlangs hebben ze One Flight Away uitgebracht en deze track zat maandag in de Stembus. Helaas werd hij niet heel goed ontvangen en behaalde hij 40% aan positieve stemmen.

Zondag 05 november: Alan Walker ft. Noah Cyrus & Digital Farm Animals – All Falls Down (89%)
De nog maar 20-jarige Alan Walker, die je kent van onder andere Faded en Sing Me To Sleep, heeft een nieuwe track uitgebracht: All Falls Down. Deze track maakte hij samen met Noah Cyrus (ja, het zusje van Miley), James Arthur en met een beetje hulp van Digital Farm Animals. Zal deze nieuwe track opnieuw een hit worden? Grote kans! Hij zat zondag in de Stembus en haalde maar liefst 89% aan positieve stemmen. 

Zaterdag 04 november: Calvin Harris ft. Kehlani & Lil Yachty – Faking It (57%)
Afgelopen juni bracht Calvin Harris zijn album Funk Wav. Volume 1 uit. Er staan verschillende samenwerkingen op dit album, waaronder Faking it die hij samen met Kehlani en Lil Yachty uitbracht. De nieuwe track zat dit weekend in de Stembus en de meningen waren verdeeld. 57% van de stemmers wil dit nummer vaker horen.

Woensdag 01 november: Don Diablo ft. ARIZONA – Take Her Place (71%)
Don Diablo heeft een nieuwe track uitgebracht, samen met electro-pop band ARIZONA. Don Diablo vertelt dat hij al jaren fan is van deze groep en hij het zowel goeie muzikanten vindt als fijne mensen om mee samen te werken. Take Her Place is de tweede single van zijn komende album en wat klinkt deze track lekker! Hij zat woensdag in de Stembus en haalde een mooie 71% aan positieve stemmen. 

Dinsdag 31 oktober: Eva Simons – Avalon (59%)
Eva Simons is terug met een hele lekkere track! Vorige week was ze bij ons in de studio en hoorde we haar nieuwe nummer voor het eerst: Avalon. Hij zat dinsdag in de Stembus en behaalde 59% aan positieve stemmen. 

Maandag 30 oktober: Marnik ft. Rookies – Burn (91%)
Het Italiaanse duo Marnik heeft een nieuwe track uitgebracht: Burn. Laatst brachten de jongens nog een track uit met Don Diablo en nu hebben ze samengewerkt met Rookies. Burn zat maandag in de Stembus en werd heel goed beoordeeld! Maar liefst 91% van de stemmers was positief. 

Zondag 29 oktober: Monn – Birds of Love (49%)
Monn is een nieuwe aanwinst bij Atlantic Records, wat het label is van onder andere Bruno Mars, Ed Sheeran, Skrillex Sean Paul en Jason Mraz. Hij heeft onlangs de track Birds of Love uitgebracht en die zat zondag in de Stembus. De meningen waren verdeeld waarna 49% van de stemmers de track positief heeft beoordeeld. 

Zaterdag 28 oktober: Keljet ft. Bridesman – I Could Never (59%)
De Nijmeegse jongens Koen en Teun van Keljet, hebben een nieuwe track uitgebracht. In 2016 brachten ze Love At First Sight uit en nu komen ze met I Could Never. Dit nieuwe nummer zat zaterdag in de Stembus en haalde 59% aan positieve stemmen. Leuk weetje, wist je dat Keljet Nijmeegse straattaal voor kerel is?