App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

De Stembus

Elke dag kan jij op SLAM! laten weten wat je van de nieuwste muziek vindt in de Stembus. Benieuwd naar welke tracks er de afgelopen dagen in de Stembus zaten en hoeveel procent van de luisteraars de track vaker wil horen? Check het hieronder!

Donderdag 19 juli: Bingo Players – Love Me Right (79%)
Maarten Hoogstraten, beter bekend als Bingo Players, heeft een nieuwe track uitgebracht: Love Me Right. Een nummer die je er heerlijk bij kan hebben wanneer je met je voetjes in het zwembad hangt of een biertje drinkt in de zon. Met dit lekkere weer werd Love Me Right dan ook erg goed beoordeeld en haalde hij 79% aan positieve stemmen! 

Woensdag 18 juli: Ariana Grande – God is a Woman (52%)
Na een half jaar stilte is Ariana in 2018 weer erg lekker op gang! Op 20 april bracht ze No Tears Left To Cry uit, gevolgd door The Light is Coming. Op 14 augustus brengt Ariana haar vierde studio album uit, Sweetener. Vooruitlopend op dit album released Ariana Bed als eerste single, en nu is het tijd voor de tweede single van het nieuwe album, God is a Woman. Deze track zat woensdag in de Stembus en heeft het met de hakken over de sloot gehaald. 52% van de luisteraars is positief!

Dinsdag 17 juli: Kav Verhouzer & Sjaak – Stap Voor Stap (60%)
Kasper Vrielink aka Kav Verhouzer is voor zijn nieuwe track de studio ingedoken met rapper Sjaak. “Ik was op mijn weg terug naar huis na een optreden in Brazilië toen mijn manager mij appte en vroeg of ik met Sjaak de studio in wilde duiken. Ik was door het dolle heen, want ik ben al langer fan van Sjaak”, aldus Kav.  Stap Voor Stap, zoals de track heet, scoorden 60% aan positieve stemmen. Benieuwd naar de track? Check ‘m hieronder!

Maandag 16 juli: Dante Klein & Cat Carpenters ft. Cimo Fränkel – The Way I Love You (80%)
Dante Klein, Cat Carpenters én Cimo Fränkel zijn bij elkaar gekomen om een nieuwe track te produceren, die erg lekker bij deze zomerse temperaturen past!  The Way I Love You werd met 80% aan positieve stemmen dan ook erg goed ontvangen. “As a friend group we went into the studio and there was such a positive and loving vibe. With this energy we created this track, the thought behind this is to spread more love and positivity in the world. Every day, all day is ‘The Way I Love You’ day.” liet Cat Carpenters weten. Je checkt de track hieronder! 

Zondag 15 juli: Pitbull ft. Theron Theron – Free Free Free (59%)
Pitbull is terug! De rapper kennen we natuurlijk allemaal van zijn hits Fireball, Give Me Everything en Timber. Nu heeft hij opnieuw een lekkere zomerse track uitgebracht. Het nummer heet Free Free Free en is een samenwerking met Theron Theron. De stemmen waar behoorlijk verdeeld, 59% was positief!

Donderdag 12 juli: Justin Timberlake – Soulmate (44%)
Justin Timberlake bracht eerder dit jaar zijn album Man in the Woods uit, waar iedereen vol verlangen op heeft gewacht. Nu, een paar maanden verder, is hij alweer terug met een nieuwe track: Soulmate. De track is geproduceerd door Nineteen85, die eerder tracks produceerde voor onder andere Drake en Nicki Minaj. Helaas heeft Soulmate het met 44% aan positieve stemmen net niet gehaald in de Stembus. 

Woensdag 11 juli: East & Young x Lucky Charmes x Eline Mann – Paint It Black (73%)
Een compleet Nederlands team die samen een remake maken van de grote hit Paint It Black van The Rolling Stones. East & Young, Lucky Charmes en Eline Mann hebben geprobeerd om de hit van de legendarische rock-‘n-rollband in een nieuw jasje te steken en dat is ze aardig gelukt, met 73% aan positieve stemmen als gevolg!

Dinsdag 10 juli: Zonderling X Don Diablo – No Good (83%)
Don Diablo is on fire! No Good is alweer de derde track in een maand tijd die hij uitbrengt. Voor deze track heeft hij samengewerkt met het Nederlandse DJ-duo Zonderling, die eerder ook al samenwerkten met o.a. Lost Frequencies en Oliver Heldens.  Deze collab valt in ieder geval goed in de smaak bij de luisteraars van SLAM!, 83% van de stemmen was positief!

Maandag 09 juli: Drake – Don’t Matter To Me (32%)
Het nieuwe album Scorpion van Drake gaat keihard. Het is al meer dan een miljard keer gestreamd en één van de meest opvallende tracks is Don’t Matter To Me, een collab met Michael Jackson.  Helaas viel de gouden combinatie van Drake en Michael niet bij iedereen in de smaak. Maar 32% van de stemmen was positief!

Zondag 08 juli: SYML & Sam Feldt – Where’s My Love (83%)
Eind 2017 leerde Nederland Brian Fennell kennen, beter bekend als SYML. Hij bracht toen zijn prachtige track Where’s My Love uit, waarna SYML op het 7 Layers Festival van Dotan werd uitgenodigd. Nu, een paar maanden verder, heeft Sam Feldt een remix gemaakt van Where’s My Love.  ‘Humbled to have worked with Sam Feldt on this song. Collaboration can be surprising, but it usually results in something special’, vertelde SYML. En speciaal is het zeker, want de remix haalde maar liefst 83% aan positieve stemmen in de Stembus!

Woensdag 04 juli: Gabry Venus – El Bandolero  (70%)
Er is een aantal dagen op rij al veel zon en de temperatuur stelt ons niet teleur, daarom zat er op de woensdag een lekker zomers plaatje in de Stembus van Gabry Venus. Zijn track El Bandolero haalde 70% positieve stemmen in de Stembus. Check de track zelf hieronder!

Dinsdag 03 juli: Deepend & Younotus ft. Martin Gallop – Woke Up in Bangkok (61%)
Vandaag zat er een heel zomers nummertje in de Stembus. Namelijk de nieuwe Deepend samen met Younotus en Martin Gallop genaamd Woke Up in Bangkok. Deepend kan je kennen van Waiting for the Summer of de remix van Catch & Release van Matt Simons. De nieuwe track haalde 61% van de stemmen. Wat vind jij van de track?