App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

De Stembus

Elke dag kan jij op SLAM! laten weten wat je van de nieuwste muziek vindt in de Stembus. Benieuwd naar welke tracks er de afgelopen dagen in de Stembus zaten en hoeveel procent van de luisteraars de track vaker wilt horen? Check het hieronder!

Donderdag 13 juli: Eva Simons – Guaya (75%)
Eva Simons is terug! De zangeres scoorde natuurlijk al hits met This Is Love, Policeman en Take Over Control en heeft nu haar nieuwe track Guaya gedropt.  Donderdagmiddag in Middag Martijn kon je stemmen in de Stembus. Dat werd massaal gedaan en 75% van die stemmen was positief!

Woensdag 12 juli: John Gibbons – P.Y.T. (Pretty Young Thing) (63%)
Na Lucas & Steve (Make It Right) heeft ook John Gibbons een aantal Michael Jackson samples gebruikt voor zijn track P.Y.T.  De Ierse DJ scoorde in 2016 al een hit met een remake van Would I Lie To You en nu waagt hij zich dus opnieuw aan een oude hit. De reacties waren redelijk positief, 63%!

Dinsdag 11 juli: Blinders – Molly (ft. Cardiknox) (31%)
Blinders is een DJ en producer uit Polen en zijn nieuwe track heeft de titel Molly. Het nummer is uitgebracht op het label van Nicky Romero en volgens Blinder zelf is het een track die doet denken aan Miami op een perfecte dag die langzaam overgaat in de nacht. Niet iedereen dacht daar het zelfde over… maar 31% van de SLAM! luisteraars wil Molly vaker horen.

Maandag 10 juli: Lucas & Steve ft. Mike Williams & Curbi – Let’s Go (94%)
Lucas & Steve x Mike Williams x Curbi, dat moet eigenlijk wel goed zijn. Tijdens de Bij Igmarathon waren ze al te gast om een b2b2b set te draaien en nu hebben de heren een nieuwe track uitgebracht. Let’s Go is het resultaat van deze samenwerking en bijna iedereen was positief, maar liefst 94%!

Donderdag 06 juli: Dante Klein, The 87’s & Bone Thugs – Coke & Hennessy (93%)
De Nederlandse Dante Klein is de studio ingedoken met The 87’s én de Amerikaanse hip-hop groep Bone Thugs! Het resultaat is de heerlijke track Coke & Hennessy die het in de Stembus heel goed deed met 93% aan positieve stemmen!

Woensdag 05 juli: San Holo – The Future (48%)
Sander van Dijck uit Zoetermeer brak bij het grote publiek door met zijn remix van Dr. Dre’s The Next Episode. Zijn artiestennaam San Holo leverde hem wat problemen op omdat het teveel zou lijken op het Star Wars-personage Han Solo maar gelukkig maakt hij ook nog gewoon muziek. Zijn track Light hebben we veel gedraaid op SLAM! maar zijn nieuwe track The Future kreeg helaas maar 48%  aan positieve stemmen.

Dinsdag 04 juli: Dua Lipa – New Rules (48%)
Op dinsdag hadden we in de Stembus plek voor de nieuwe track van Dua Lipa. De Britse zangeres scoorde recent nog grote hits met Sean Paul en Martin Garrix maar op New Rules is ze alleen zelf te horen. Helaas waren de stemmers niet heel erg enthousiast, maar 48 % van de stemmen was positief.

Maandag 03 juli: Charlie Puth – Attention (Bingo Players Remix) (79%)
Charlie Puth brak door met See you again (ft. Wiz Khalifa) en scoorde daarna nog hits met We Don’t Talk Anymore en One Call Away. Zijn nieuwe single Attention heeft een Bingo Players remix gekregen en die doet het ongelofelijk lekker. Maar liefst 79% van de stemmers was positief!

Donderdag 29 juni: Bruno Mars ft. David Guetta – Versace On The Floor (32%)
David Guetta was als een kind zo blij dat ‘ie mocht samenwerken met Bruno Mars. Hij zei: “Ik vond hem een fantastische singer-songwriter maar nu ik samen heb gewerkt heb met ‘m, weet ik pas echt hoe getalenteerd hij is. Deze track is echt het beste van twee werelden!” De track heet Versace On The Floor en scoort helaas maar 32% aan positieve stemmen..