App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

De Stembus

Elke dag kan jij op SLAM! laten weten wat je van de nieuwste muziek vindt in de Stembus. Benieuwd naar welke tracks er de afgelopen dagen in de Stembus zaten en hoeveel procent van de luisteraars de track vaker wil horen? Check het hieronder!

Woensdag 17 januari: Sigrid – Strangers (52%)
De Noorse Sigrid is pas 20 jaar oud, maar gaat met haar muziek al erg lekker! De zangeres brengt pop platen uit, maar met een heel eigen stijl. Ze hoopt met haar eerste album die volgend jaar verwacht wordt een groot aantal mensen te bereiken. Haar nieuwe single Strangers is net verschenen en die zat woensdag in de Stembus. Hij kreeg een positieve score van 52%. 

Dinsdag 16 januari: The Cool Quest – Goodlife (49%)
Deze groep bestaande uit 4 mannen en 1 vrouw, maken lekkere funk, pop, hiphop en soul muziek. Na hun track Runnin brengt de groep uit Zwolle nu Goodlife uit. Deze plaat zat dinsdag in de stembus en haalde het nét niet. 49% van de stemmers was positief.

Maandag 15 januari: Kendrick Lamar ft. SZA- All The Stars (45%)
Twee grote artiesten die een heel goed jaar achter de rug hebben in 2017 hebben samengewerkt aan All The Stars. Deze nieuwe track is de soundtrack van Black Panther en zat maandag in de Stembus. Helaas werd hij niet positief beoordeeld en haalde hij maar 45%. 

Zondag 14 januari: Keanu Silva – Risk It All (62%)
Keanu Silva is terug met nieuwe muziek! Begin januari bracht deze Duitse DJ Risk It All uit. Hij zat dit weekend in de Stembus en haalde 62% aan positieve stemmen.


Woensdag 10 januari: Petit Biscuit ft. Lido – Problems (70%)
Hij is nog maar 18 jaar oud maar deze DJ brengt track na track uit. Nu heeft hij een nieuwe plaat gereleased samen met Lido. Problems zat woensdag in de Stembus en kreeg een mooie positieve score van 70%.

Dinsdag 09 januari: Bruno Mars & Cardi B – Finesse (51%)
Wát een vette plaat! Bruno Mars heeft zijn eigen track Finesse gemixt. Dit deed hij samen met zangeres Cardi B. Bij deze nieuwe versie zit een ’90 clip, met natuurlijk de lekkere dance moves van Bruno Mars. Hij zat dinsdag in de Stembus waarna de meningen erg verdeeld waren. Hij werd net positief beoordeeld met 51%. 

Maandag 08 januari: Liam Payne & Rita Ora – For You (64%)
Liam Payne en Rita Ora zorgen samen voor de soundtrack van de nieuwe Fifty Shades film: Fifty Shades Freed. En wat gaan hun stemmen goed samen! For You zat maandag in de stembus en kreeg een positieve score van 64%.

Zondag 07 januari: Justin Timberlake – Filthy (37%)
Filthy is de eerste single van Justin Timberlakes komende album Man of the Woods, die hij 2 dagen geleden uitbracht. Justin zorgt samen met Jessica Biel voor de vocals in deze track. We kunnen wel zeggen dat je aan deze plaat even moet wennen… En zo ook de luisteraars! Filthy zat dit weekend in de Stembus en haalde slechts een score van 37%. Die zul je dus niet snel weer horen! 

Donderdag 04 januari: Bougenvilla – Nagini (74%)
Na Amazon en No Sleep heeft Bougenvilla een nieuwe track uitgebracht! Nagini is een vrolijke housetrack met een lekkere beat. Hij zat donderdag in de Stembus en werd goed ontvangen! 74% van de stemmers wil deze track vaker horen op SLAM!

Woensdag 03 januari: Kygo ft. John Newman – Never Let You Go (74%)
Kygo heeft een nieuwe single van zijn album Kids In Love uitgebracht: Never Let You Go. Hij werkte voor deze track samen met John Newman. Hij zat woensdag in de Stembus en haalde een mooie positieve score van 74%! 

Dinsdag 02 januari: Ronnie Flex – 4/5 (64%)
Ronnie Flex begint het jaar goed! Hij heeft op het randje van 2017 nog even een nieuwe track gereleast: 4/5. De eerste Stembus van het jaar was voor deze rapper, waar 4/5 64% aan positieve stemmen haalde. Een mooi begin!