App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

The Best Of Armin Only

Armin van Buuren, al vijftien jaar een van de beste dj’s ter wereld, neemt ter gelegenheid van zijn twintigjarige carrière zijn fans mee terug in de tijd. In zijn grootste soloshow ooit in Nederland komt ieder persoonlijk hoogtepunt uit zijn carrière voorbij. ‘The Best of Armin Only’ is de allergrootste Armin Only show ooit in één van de meest prestigieuze venues van Nederland; de Amsterdam ArenA.

De kaarten vliegen over de toonbank, net als voor de sneakpreview in Den Bosch. De eerste previewshow is inmiddels uitverkocht, zaterdag is een tweede sneakpreview aangekondigd. Alle kaarten voor de previewshow van zaterdag 6 mei, die woensdag in de verkoop gingen, zijn inmiddels weg. Armin test zijn jubileumshow daarom ook op vrijdag 5 mei in de Brabanthallen.

Alle tickets voor zaterdag 13 mei waren in december binnen tien minuten verkocht, voor een extra show op vrijdag 1 mei zijn nog een paar kaarten te koop.

Afgelopen week was Armin te gast Bij Igmar, waar hij zelf verteld over de komende show. Check hier het interview en live-set!