App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

The Galaxy verkoopt bijna nooit ‘nee’

Ondanks de drukke carrière van Arjen Lubach hoeft The Galaxy, het DJ-duo waar Lubach deel van uitmaakt, bijna nooit nee te zeggen tegen een show.  “Meestal kunnen we allebei, zo niet, dan treedt een van ons alsnog op”, zegt Sacha Harland, de andere helft van The Galaxy tegen AD Haagsche Courant.

“Het optreden in Rusland heb ik in mijn eentje gedaan”, weet Sacha nog. “Het was op een zaterdagavond: Arjen moest zondagochtend in de studio zijn voor opnames van Zondag met Lubach. Het is jammer om zo’n tof optreden niet samen mee te maken, maar aan de andere kant: juist doordát we The Galaxy met zijn tweeën doen, hoeven we bijna nooit ‘nee’ te verkopen.”

In 2015 werd Arjen benaderd door een van de dj’s van Yellow Claw, die interesse had in zijn muziek. “Niet veel later hebben Arjen en ik geproost op een samenwerking: dit avontuur zouden we samen aangaan. Onder de naam The Galaxy.”

Daarna ging het snel. Inmiddels treedt The Galaxy over de hele wereld op en onlangs tekende het duo bij Ace Agency, het boekingsbureau van ook onder anderen Martin Garrix en Afrojack. “Hier droomde ik als kleine jongen al van”, vertelt Sacha. “Het is allemaal heel snel gegaan”.