App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Tom & Bram gaan challenges aan in Phantasialand

The game is on! Van 25 t/m 28 juni gaan Tom & Bram naar Phantasialand om iedere dag een challenge aan te gaan met YouTubesterren Marije Zuurveld en Nesim Najih. Weet jij welke van de twee teams de challenge wint? Dan maak je kans op tickets voor Phantasialand mét overnachting!

Ik wil naar Phantasialand, wat moet ik doen?
Luister van maandag t/m donderdag naar Club Ondersteboven. Tom & Bram leggen de challenge uit die zij die dag in Phantasialand hebben uitgevoerd. Ze laten een fragment van de challenge horen en aan jou de taak om te bepalen welk team de challenge gaat winnen. Stuur het goede antwoord via de SLAM! App of via SMS naar de studio. Kom jij in de uitzending en heb je het goede antwoord? Dan win jij toegangstickets voor Phantasialand voor 2 personen met overnachting! De gehele video is iedere dag op het YouTube Play Life kanaal van SLAM! te vinden.

Rollercoaster Battle video #1
In de eerste aflevering van Rollercoaster Batlles gaan Tom en Bram de strijd aan tegen Nesim en Marije. In de eerste aflevering moeten ze zoveel mogelijk dingen onthouden uit een verhaal die ze te horen krijgen in de achtbaan. Wie denk jij dat er wint? Check de hele video hieronder!

Rollercoaster Battle video #2
Nesim & Marije staan 1-0 voor tegen Bram & Tom! In de tweede battle moeten de teams make-up op doen bij elkaar, in de achtbaan. Het team dat dit het beste doet wint en krijgt een punt! Zullen Nesim & Marije de voorsprong groter maken of wordt het gelijkspel? Check het in de video hieronder!

Rollercoaster Battle video #3
De stand in de Rollercoaster Battles tussen Marije Zuurveld & Nesim Najih en Tom & Bram is gelijk na twee battles en dus kan één van de twee teams de leiding pakken. In deze battle moeten de teams in een wildwaterbaan een tekening zien te maken. Wie doet dit het best? Check het in de nieuwe video hier!

De zes themagebieden van Phantasialand
De themagebieden van Phantasialand zijn van top tot teen in stijl: je waant je helemaal in een andere wereld! Van het zonnige en kleurrijke Mexico – met wildwaterbaan Chiapas – wandel je in enkele minuten naar Deep in Africa, waar de djembé’s klinken en het Afrikaanse ritme je meevoert naar inverted coaster Black Mamba. Vanuit Afrika sta je vervolgens in een mum van tijd in Mystery, waar de nieuwste multi-lanceer-achtbaan Taron maar liefst 4 wereldrecords breekt! Ben je benieuwd naar de overige themagebieden en attracties? Check alle informatie hier!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.!