App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Vunzige Deuntjes host 2nd stage op SLAM! Koningsdag

Op zaterdag 27 april zet SLAM! Alkmaar weer op z’n kop! Het leukste Koningsdagfestival van Nederland en al 15 jaar een begrip in Nederland. Begonnen op het Rembrandtplein en nu alweer 6 uitverkochte edities in Alkmaar. Nummer 7 wordt ook gegarandeerd weer een knaller!

Twee weken geleden maakten we de eerste namen bekend die langskomen op SLAM! Koningsdag 2019. Met een line-up die sowieso bestaat uit Bassjackers, Jay Hardway, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Lucas & Steve, Nicky Romero, STUK en Ummet Ozcan kan het bijna niet mooier, maar we doen er nog een schepje bovenop!

And the 2nd stage will  be hosted by…
Naast deze rij aan grote namen zal er ook dit jaar weer een 2nd stage zijn. En niet zomaar één. De tweede stage wordt namelijk gehost door Vunzige Deuntjes! Een totaal vernieuwde stage en groter dan voorheen. Welke namen daar het feestje gaan bouwen, wordt over enkele weken bekend gemaakt. Dat het vet wordt en heel bijzonder, dat is één ding wat zeker is! Houd de website goed in de gaten zodat je als eerste op de hoogte bent.

De Vunzige Deuntjes-stage is speciaal voor alle hiphop en urban lovers onder jullie! Vunzige Deuntjes ken je van hun vette feestjes door het hele land, hun eigen festival en natuurlijk hun aanwezigheid op andere grote festivals en feesten zoals Amsterdam Open Air en Mysteryland. Kortom: Ze weten waar ze mee bezig zijn en hoe ze jou een topfeest kunnen bezorgen!

Heb je nog geen kaartjes?
Niks aan het handje! Je kunt ze gewoon nog kopen. Klik hier voor de ticketshop. Maak het mee, wees erbij: We zien je op 27 april!