App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

(Afgelopen) Win 150 euro aan concert- of festivalkaartjes!

Word jij deze zomer wakker op een tof festival, aan het strand of ben je gewoon keihard aan het werk in Nederland? Volgende week maak je bij Joost = Wakker tijdens kaartje voor een kaartje kans op 150 euro aan concert- of festivalkaartjes!

Wat moet je doen?
Maak een foto van jouw zomer en stuur ‘m helemaal gratis* als Greetz-fotokaart naar de SLAM! Studio. Hangen we jouw kaartje op bij ons in de studio? Dan maak je kans op die 150 euro aan concert- of festivalkaartjes!

Om het allemaal nog makkelijker te maken hebben we de vier kaartjes die je gratis* kan versturen alvast voor je ontworpen. Het enige wat jij nog moet doen is je foto uploaden en op verstuur klikken! Vergeet natuurlijk niet je telefoonnummer op de kaart te zetten, dan kunnen we je terugbellen als je hebt gewonnen!

Het adres waar je je kaartje heen kan sturen:
SLAM!
t.a.v. Joost = Wakker
Postbus 34
1400 AA Bussum

Verstuur! Verstuur! Verstuur!

Verstuur!

 

Greetz
Greetz is de ultieme attentservice. Ons doel? Het jou makkelijker en leuker maken om iemand te verrassen. Of te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Vriendschap vieren, iemand bedanken of de jarige blij maken: bij Greetz ben je aan het juiste adres. Met een (foto)kaart, bijzondere bos bloemen of hiep hiep heliumballon zeg je het op jouw manier. Bij Greetz gingen al ruim 2 miljoen verrassers je voor en elke dag gaan er duizenden verrassingen in vrolijke verpakkingen op weg voor die ene glimlach. Wie ga jij er één bezorgen?
 

* Gratis verzendkosten t.w.v. 0,78 cent met kortingscode SLAM in je winkelmandje

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen!