App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

(AFGELOPEN) Win een trip naar de Grand Prix van Duitsland!

De Formule 1 volg je bij SLAM!. Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo en natuurlijk onze eigen Max Verstappen… dit wordt hét Formule 1 seizoen waar je bij moet zijn! Ruik het rubber, hoor de pk’s, voel de adrenaline en zie met je eigen ogen wie dit jaar de Grand Prix van Duitsland wint.

Samen met SportStadion hebben we het perfecte Formule 1 pakket samengesteld die jij volgende week kunt winnen! Tijdens de race op zondag geniet je op de Hockenheimring van de Orange Experience! Een terugkomend fenomeen waarbij duizenden oranje fans gezamenlijk hun favoriet naar de overwinning juichen! Ook krijg je van onze een gave goodiebox met toffe items.

Ik wil naar de Grand Prix van Duitsland, wat moet ik doen?
Luister naar SLAM! en stuur met de gratis SLAM! App je naam + leeftijd naar de studio. Kom je in de uitzending? Dan doe je mee aan het snelste spel! Ben je aan het eind van de dag de snelste? Dan ga jij naar de Grand Prix van Duitsland!

Wie is SportStadion?
Bij SportStadion boek jij jouw tickets voor de populairste races van over de hele wereld. De grootste Formule 1-aanbieder van Nederland heeft al ruim tien jaar ervaring en zorgt dat jij comfortabel klaar zit voor een knallende start. Je kunt kiezen uit losse F1 tickets, luxe verzorgde Formule 1-reizen of misschien ga jij dit jaar wel voor één van de specials.

Ga je bijvoorbeeld voor de Motorsport Fan Village in Oostenrijk, de Spa Speed Package in België, of misschien toch de Silver Corner in het zonnige Hongarije. Alleen bij SportStadion bekijk je de race vanaf exclusieve tribunes en overnacht je op de mooiste plekken. Ben jij een echte Oranjefan? Ga dan voor de Orange Experiences in Duitsland, Italië of geniet van de unieke cruise naar Silverstone.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen, de aanvullende actievoorwaarden en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.