App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

(AFGELOPEN) Ga naar de Skyscraper wereldpremière in Hongkong!

Een reis naar Hongkong winnen? Ja zeker! En niet zomaar een reis! Jij hebt de kans om de wereldpremière bij te wonen van de nieuwe bioscoopfilm Skyscraper, inclusief een meet & greet met hoofdrolspeler Dwayne Johnson.

Ik wil naar Honkong, wat moet ik doen?
Weet jij welke track er volgende week op nummer 1 staat in de SLAM!40? Geef dit dan vanaf maandag 25 juni hieronder of via de SLAM! app door. Voorspel jij de goede nummer 1 en word je zaterdag 30 juni teruggebeld door Michiel tijdens de SLAM!40? Dan win jij een trip naar Hongkong om de wereldpremière van Skyscraper bij te wonen én een meet & greet met Dwayne Johnson! Kom je niet in de uitzending maar heb je wel de goede nummer één voorspelt? Dan maak je kans op tickets voor de film in Nederland!

Skyscraper
Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in de spannende nieuwe actiethriller Skyscraper. Will Ford is na zijn FBI-carrière specialist geworden in het beveiligen van wolkenkrabbers. Hij is voor een opdracht in China, en dan breekt er brand uit in de hoogste wolkenkrabber ter wereld, The Pearl. Will wordt beschuldigd en slaat op de vlucht, en probeert tegelijkertijd de echte daders te vinden en zijn vrouw en kinderen te redden die in het brandende gebouw vast zitten.

Skyscraper draait vanaf 10 juli in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D. Check hier alvast wat voorproefjes!
© 2018 Universal Studios. All rights reserved.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.!