App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

(AFGELOPEN) Win een trip naar Sam Feldt in Londen!

Ben jij wel in voor een goed feest en niet vies van citytrip? Dan hebben wij wat tofs voor je! Van maandag t/m donderdag maak je kans op toegangstickets tot het South West Four Fesival op 24 augustus in Londen én een Meet & Greet met Sam Feldt backstage!

Ik wil naar Londen, wat moet ik doen?
Luister van maandag t/m donderdag naar de middagshow met Jordi Warners. Hoor je een track van Sam Feldt? Bel dan zo snel mogelijk naar de SLAM! studio en kwalificeer jezelf voor de trip. Op donderdagmiddag zijn er vier luisteraars gekwalificeerd en maken we één winnaar bekend. Word jij donderdagmiddag in de uitzending gebeld door Jordi? Dan ga jij naar het South West Four Festival in Londen en neemt Sam je mee backstage!

Kwalificeer jij je voor de hoofdprijs? Dan ontvang je sowieso een Limited Edition Sam Feldt Pack met daarin een Sam Feldt T-shirt, een Heartfeldt T-shirt, Cap én twee Wirstbands!

Sam Feldt
“Het gaat allemaal om nieuwe energie on stage,” zegt Sam. “Ik heb live instrumenten al veel gebruikt in mijn platen, het was alleen maar logisch om ze ook te verwerken in mijn live sets. Tot nu toe is het een groot succes, het publiek reageert er erg goed op!” Sam zijn live band bestaat uit Tariq op saxofoon, Quirijn op trompet en Jordi op gitaar. Op South West Four in London zal Sam ook met zijn live band optreden, hoe vet is dat?!

Let op! Ben jij de winnaar? Dan moet je beschikbaar zijn om van 24 t/m 26 augustus naar Londen te reizen.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen, de aanvullende voorwaarden en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.