App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

(AFGELOPEN) Win geld met de SLAM! Moneymaker!

Ben je aan het sparen voor een dure zomervakantie, is je auto kapot gegaan of bezoek jij het liefst elke week een festival? Dan hebben we goed nieuws! Van maandag 28 t/m donderdag 31 mei zijn de artiesten die we draaien namelijk geld waard!

Jij kunt geld verdienen door zo láng mogelijk naar SLAM! te luisteren. Om 09:00 uur, 13:00 uur en 17:00 uur roepen we de artiest om die op dat moment geld waard is. Elke track die vanaf dan gedraaid wordt is 50 euro waard. Hoor je de artiest die we zoeken? Dan moet je bellen met de studio via 0909 300 6363 (0,45 euro per gesprek) en maak je kans op het geldbedrag dat de artiest dan waard is!

Luister volgende week dus zo lang mogelijk naar SLAM! en maak kans op een heel lekker geldbedrag!

Voorbeeld:
“Vanaf nu is iedere track op SLAM! 50 euro waard. Bel de studio zodra je Calvin Harris hoort, en win het bedrag waarop de teller dán staat.”

Track 1 (50 euro)

Track 2 (100 euro)

Track 3 (150 euro)

Calvin Harris (200 euro)

Calvin Harris is 200 euro waard. De persoon die in de uitzending komt wint dus 200 euro!


Mobiel aftikken, altijd easy!
Het festivalseizoen is weer begonnen! Samen met je vrienden lekker op pad, je danst, je geniet, je gaat lekker en blijft in het moment want betalen doe je altijd easy, met je mobiel!
Maar welk festival zal het dit jaar worden? Met de SLAM! Moneymaker kan je ze allemaal bezoeken!

Contactloos betalen met betaalpas en mobiele telefoon (mobiel aftikken) wordt steeds populairder. Het is makkelijk, snel en veilig. Bij contactloos betalen moet je de mobiele telefoon of de betaalpas kort dichtbij de betaalautomaat houden om te betalen. Bij bedragen tot en met € 25,- is geen pincode nodig. Boven dit bedrag moet je wel een pincode intikken.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Spelvoorwaarden voor SLAM! Moneymaker!