App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

(AFGELOPEN) Win halve seizoenkaarten voor de Keuken Kampioen Divisie!

De Keuken Kampioen Divisie is dé Divisie van het volk. Dé Divisie van ons, maar ook dé Divisie van jou! Ook in 2019 is de Keuken Kampioen Divisie spannender dan ooit en via SLAM! komt de leukste competitie van Europa ook dichterbij dan ooit! Win nu vier halve seizoenkaarten van jouw favoriete club!

Ik wil die halve seizoenkaarten winnen, wat moet ik doen?
Van 7 t/m 10 januari maak je iedere dag tussen 13:00 en 16:00 uur kans op vier halve seizoenkaarten bij Jordi Warners. Als echte voetbalkenner ben jij natuurlijk bekend met alle ins en outs en ben je op de hoogte van alles rondom de Keuken Kampioen Divisie. Stuur met de gratis SLAM! App een berichtje naar de studio (of een SMS’je naar 6363) met jouw favoriete club. Word jij geselecteerd en kom je in de uitzending? Probeer dan de vraag die Jordi stelt goed te beantwoorden. Heb je het goed? Dan win je vier halve seizoenkaarten!

Keuken Kampioen Divisie

In de Keuken Kampioen Divisie draait alles om ontwikkeling: als club, als persoon en als professional. Talent krijgt de ruimte om te groeien en zich te presenteren aan clubs uit de Eredivisie én andere internationale topcompetities. Ruud van Nistelrooij, Klaas-Jan Huntelaar, Keisuke Honda, Dries Mertens zijn voorbeelden van spelers die via de Keuken Kampioen Divisie op het internationale voetbaltoneel zijn gaan spelen. In de Keuken Kampioen Divisie is iedereen welkom en zijn spelers benaderbaar. Regionaal maken de clubs het verschil. Alle info:  www.keukenkampioendivisie.nl  


Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.!