App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

(AFGELOPEN) Win kaarten voor Emporium!

Nog even wachten en dan gaat het festivalseizoen weer beginnen! Wij kunnen niet wachten… Jij toch ook niet?!

Zaterdag 26 mei is het tijd voor één van de tofste festivals van deze zomer: Emporium! Dit jaar staat Emporium in het teken van Hollywood. Negen spectaculaire filmsets vormen het decor voor meer dan 180 dj’s en artiesten. Lost Frequencies, Showtek, Headhunterz, Lucas & Steve, Lil Kleine en vele anderen breken de tent af, misschien wel samen met jou!

Ik wil hierbij zijn, wat moet ik doen?
Om tickets te scoren voor Emporium luister je van maandag 9 t/m donderdag 12 april naar Club Ondersteboven. Heb jij de studio geappt en kom je in de uitzending? Dan win je sowieso één ticket! Maar het is natuurlijk véél leuker om met een groep vrienden te gaan. Bel in de uitzending drie vrienden op, en voor elke vriend die zijn telefoon opneemt krijg je nog een ticket! Ga jij voor die vier tickets?

Lukt het jou niet om in de uitzending te komen? Niet getreurd! Via Facebook én Instagram maak je ook nog kans op tickets, dus hou dit de hele week goed in de gaten!

Emporium Hollywood
Emporium festival 2018. Voor de 14e keer kan jij samen met je vrienden en de tofste artiesten Wijchen op z’n kop zetten! De zon aan de lucht, je voetjes in het water en de aller lekkerste muziek. Wat wil je nog meer?!

Wil jij 26 mei absoluut niet missen? Koop dan hier alvast je tickets!