App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

(AFGELOPEN) Win seizoenkaarten voor de Keuken Kampioen Divisie!

Vanaf 17 augustus barst de Keuken Kampioen Divisie los! Met teams als NEC, Roda JC, Sparta Rotterdam, FC Twente, Jong Ajax en Jong PSV belooft de competitie spannender te worden dan ooit en jij en drie vrienden maken kans op seizoenskaarten voor jullie favoriete team!

Ik wil die seizoenkaarten winnen, wat moet ik doen?
Geef via de SLAM! app door wat jouw favoriete club is uit de Keuken Kampioen Divisie. Kom je in de uitzending en beantwoord je de vraag goed? Dan win je 4 seizoenkaarten voor je favoriete club!

Keuken Kampioen Divisie

In de Keuken Kampioen Divisie draait alles om ontwikkeling: als club, als persoon en als professional. Talent krijgt de ruimte om te groeien en zich te presenteren aan clubs uit de Eredivisie én andere internationale topcompetities. Ruud van Nistelrooij, Klaas-Jan Huntelaar, Keisuke Honda, Dries Mertens zijn voorbeelden van spelers die via de Keuken Kampioen Divisie op het internationale voetbaltoneel zijn gaan spelen. In de Keuken Kampioen Divisie is iedereen welkom en zijn spelers benaderbaar. Regionaal maken de clubs het verschil. Keuken Kampioen Divisie zorgt voor draagvlak zodat iedereen een kans krijgt om zich te ontwikkelen. Alle info:  www.keukenkampioendivisie.nl  


Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.!