App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Win tickets voor 7th Sunday Festival! (Afgelopen)

De lente is officieel begonnen en dat betekent dat ook het festivalseizoen er weer aan komt. Op Pinksterzondag, 20 mei, is het tijd voor het kleurrijkste festival van Nederland: 7th Sunday Festival!

Onder anderen Sebastian Ingrosso, Steve Aoki em Showtek zijn erbij en wij van SLAM! hebben onze eigen area waar o.a. Bizzey, LNY TNZ en Kraantje Pappie staan! Wil jij hierbij zijn? Dat kan, deze week maak je namelijk kans op tickets!

SLAM! Experience Tickets
We zouden SLAM! niet zijn als we nietĀ speciale SLAM! experience tickets voor je hebben gefixt! Met deze speciale tickets heb je o.a. toegang tot de Fast Lane entrace, het SLAM! VIP Deck bij de SLAM! Stage en je maakt kans op een helikoptervlucht. De SLAM! Experience tickets zijn vanaf nu te koop via de button hieronder!

Ik wil die tickets winnen, wat moet ik doen?
Luister deze hele week naar SLAM!, hoor je de oproep voor de 7th Sunday tickets? Zorg dan dat je de zevende beller wordt. Kom je in de uitzending? Dan win je tickets voor jezelf en drie van je beste vrienden!

7th Sunday Festival
7th Sunday Festival. Het kleurrijkste festival van Nederland, vier je samen met SLAM! Geniet Pinksterzondag 20 mei van het beste festival van Nederland (uitgeroepen door Festivalchart) en ga helemaal uit je dak, met onder andere Ingrosso, Steve Aoki, Showtek, Sam Feldt Live, Joris Voorn, Jax Jones, Quintino, Brennan Heart, Jonna Fraser met band en Kraantje Pappie!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden vanĀ RadioCorp B.V. Prijsvragen!