App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

(AFGELOPEN) Win tickets voor Beatcoin Festival!

Op 16 juni is het zover, de allereerste editie van Beatcoin Festival in Alkmaar! Artiesten als La Fuente, Freddy Moreira, Darkraver en vele anderen zullen op het podium staan tijdens dit grote spektakel. Bij SLAM! maak je deze hele week kans op vier tickets voor Beatcoin Festival, die Tom & Bram weg zullen geven in Club Ondersteboven.

Ik wil tickets winnen, wat moet ik doen?
Luister van maandag t/m donderdag naar Club Ondersteboven. Hoor jij een track van één van de artiesten van Beatcoin Festival? Laat dit dan zo snel mogelijk weten via de SLAM! App. Kom jij in de uitzending? Dan heb je in ieder geval één ticket. Maar samen met je vrienden gaan is natuurlijk veel leuker! Bel drie vrienden op en voor iedere vriend die opneemt, krijg je één extra ticket! Ga jij die vier tickets scoren…?

Beatcoin Festival
Be prepaired for the Best Event Around Town, Beatcoin Festival! Op 16 juni zal voor de eerste keer het Beatcoin festival plaatsvinden op het evenemententerrein in Alkmaar waar meteen een te gekke line-up voor je klaar staat. Check de line-up alvast hier!

Beatcoin Area’s
Crazyland: House – Progressive – Tribal – Techhouse.
Barcode: Urban – Eclectic.
A2 Records: Hardstyle – Raw Hardstyle.
Happy Boeddha: 80’s/90’s – Disco – House
Gumballz: Freestyle

Het Beatcoin Festival is “de sleutel” naar pure sensatie & beleving waarbij je kunt genieten van de beste DJ’s, entertainment en food & drinks. In BEATS we trust!