App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

(AFGELOPEN) Win tickets voor de speciale IMAX voorpremière van VENOM

Hou jij van actie en spanning? Dan hebben we goed nieuws voor je! Tom Hardy is namelijk binnenkort te zien als de mysterieuze VENOM, één van Marvels stoerste en dodelijkste personages in de nieuwe bioscoopfilm VENOM en daar kan jij bij zijn! Aankomende week maak je kans op tickets voor de exclusieve IMAX voorpremière op 3 oktober in Amsterdam, met een lekker stuk pizza van Papa John’s!

Ik wil naar de voorpremière van VENOM, wat moet ik doen?
Ben jij dé ultieme Marvel-kenner? Dat komt goed uit! Van maandag t/m donderdag spelen we tijdens de middagshow met Jordi The Marvel Quiz. Bel op het juiste moment naar de studio, geef het goede antwoord op de quizvragen en maak kans op vier tickets voor de speciale IMAX voorpremière van VENOM! Dus, begin alvast met het ophalen van je Marvel filmkennis en wie weet ben jij er op 3 oktober met drie vrienden bij in Amsterdam!

Extra kans!
Ben jij geen echte Marvel-kenner maar wil je wel graag kans maken op tickets? Vul dan hieronder je gegevens in en wie weet ben jij de gelukkige! We verloten één keer vier tickets onder de aanmeldingen.

VENOM
In de nieuwe bioscoopfilm VENOM wordt Eddie Brock overgenomen door de mysterieuze en monsterlijke VENOM, gebaseerd op de populaire Marvel comic. Nieuwsgierig? Check hieronder alvast de trailer! VENOM draait vanaf 3 oktober in de bioscoop, in 3D en IMAX.

VENOM is powered by Papa John’s
Heb jij onstilbare honger, net als VENOM? Koop dan 2 medium pizza’s voor €15,95 en maak kans op een VENOM x Papa John’s reis naar Singapore voor 2 personen. Meer informatie check je hier!


MARVEL and all related character names: © & ™ 2018 MARVEL.
 Venom, the Movie ©2018 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.
Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.