App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

(AFGELOPEN) Win tickets voor Emporium!

De winter moet nog beginnen, maar wij kunnen nu al niet wachten tot het festivalseizoen weer van start gaat. Jij toch ook niet?! Bij SLAM! kom je alvast een beetje in de stemming…

Zaterdag 25 mei is het tijd voor één van de tofste festivals van de zomer: Emporium! Dit jaar staat Emporium in het teken van The Zoo. De spectaculaire stages worden compleet omgetoverd in dierentuin stijl, en vormen het decor voor meer dan 100 dj’s en artiesten. Ga los in het aquarium of in het hol van de leeuw, maar pas op voor de loslopende dieren…

Ik wil hier bij zijn, wat moet ik doen?
Vrijdag, zaterdag én zondag maak jij kans op 4 tickets voor Emporium! Stuur vrijdag tijdens de MixMarathon na de oproep van de DJ een appje of smsje met je naam, leeftijd en EMPORIUM. Word jij teruggebeld? Dan win je vier tickets!

Heb jij vrijdag geen geluk? Geen stress! Zaterdag en zondag speelt Dimitris Kops het spel: Good Kops, Bad Kops. Hij stelt drie willekeurige vragen. Heeft Dimitris jou aan de lijn en weet jij minimaal twee vragen goed te beantwoorden? Dan win je vier tickets voor Emporium!

Emporium The Zoo
Stap op zaterdag 25 mei in de mooiste dierentuin van Nederland tijdens Emporium – The Zoo. Laat je op het festival betoveren door de onderwaterwereld in het aquarium, aanschouw de wilde dieren tijdens een safaritocht of loop door één van de vele andere dierenverblijven. Naast de prachtige stages, geheel in dierentuin stijl, bekijk je op Emporium natuurlijk meer dan 100 van de beste DJ’s en artiesten met een waanzinnige show!

Tickets
Tickets koop je alleen deze week met een speciale €10 korting voor slechts €45,- (ex fee). Laat het beest in je los tijdens Emporium – The Zoo! Tickets kopen doe je hier.