App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

(AFGELOPEN) Win tickets voor Indian Summer Festival!

Ben je klaar voor een mooi feestje? Dan hebben we goed nieuws voor je! Op 29 en 30 juni is het in Langedijk tijd voor Indian Summer Festival met o.a. Sam Feldt, Broederliefde, De Jeugd van Tegenwoordig, Lil’ Kleine, Chocolate Puma, Boef en Moksi. Wij hebben een aantal tickets gefixt en die kun jij winnen!

Ik wil die tickets winnen, wat moet ik doen?
Luister van maandag t/m donderdag naar Club Ondersteboven. Hoor jij een track van één van de artiesten van Indian Summer Festival? Laat dit dan zo snel mogelijk weten via de SLAM! App. Kom jij in de uitzending? Dan heb je in ieder geval één ticket. Maar samen met je vrienden gaan is natuurlijk veel leuker! Bel drie vrienden op en voor iedere vriend die opneemt, krijg je één extra ticket! Ga jij die vier tickets scoren…?

Indian Summer Festival 2018
Op Indian Summer Festival maken we er op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni 2018 met z’n allen het mooiste feestje van Noord-Holland van. Er zijn ook dit jaar meerdere grote stages, maar ook diverse kleine, intieme area’s met de beste pop, rock, dance, hiphop/urban en 80’s/90’s. Laat je verrassen door de theaterfratsen van De Jongens van het Feest, breek de tent af in Rudi’s Apres-Ski Bar. Beleef de grootste hits van Sam Feldt, Broederliefde en Lil’ Kleine en dans het hele weekend op onze Turn Up Stage. Indian Summer Festival, het is jouw feestje! Alle info: www.indiansummerfestival.nl

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.!