App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Win tickets voor Lakedance 2019!

Op zaterdag 18 mei en zaterdag 10 augustus 2019 is het weer tijd voor Lakedance, het meest zomerse festival van het zuiden! Voetjes in het zand, dansen in de zon, de lekkerste beats en cocktail in je hand zorgen voor het ultieme geluk tijdens dit festival. Gehouden bij Aquabest te Eindhoven, is Lakedance dé ultieme festival bestemming van 2019. Van zaterdag 26 januari tot en met vrijdag 1 februari gaan de allereerste Lakedance tickets in de verkoop tijdens de exclusieve SLAM! pre-sale week. Een week lang zijn alle regular en combi tickets verkrijgbaar, met een dikke early bird korting! Daarnaast kan je bij SLAM! ook nog eens de allereerste tickets winnen voor Lakedance 2019!

Ik wil tickets winnen voor Lakedance, wat moet ik doen?
Van vrijdag 25 t/m zondag 28 januari maak je bij SLAM! kans op de allereerste tickets voor Lakedance 2019. App na de oproep van de DJ je naam, leeftijd en ‘Lakedance’ naar de studio. Wie weet word jij teruggebeld en win je twee tickets! Heb je niet gewonnen? Ga dan tussen 26 januari en 1 februari snel naar de website van Lakedance waar je de allereerste tickets kunt kopen tijdens de exclusieve SLAM! pre-sale week.

Lakedance 2019
Dansen op het strand, genietend van een ijskoude cocktail en de warmte van de zon die schittert op het water. De dikste dance tracks galmen door de speakers, vriendschappen bloeien op en nieuwe herinneringen ontstaan, de zomer van Lakedance bezorgt je ook in 2019 weer een onvergetelijke reis in eigen land. Volg Lakedance via Facebook, Instagram en YouTube en blijf up-to-date over acties en de line-up.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.