App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Nieuwe YouTubers bij SLAM!

SLAM! draait om meer dan alleen radio, we maken namelijk ook hele vette video’s! SLAM! heeft twee YouTube kanalen, Play Music en Play Life. Op Play Music vind je de vertrouwde dj-sets en op het Play Life kanaal content voor Club Ondersteboven en de nieuwe SLAM! YouTube talenten: Bram en Harm & Kees!

Elke dinsdag om 17.00 uur kan je op het Play Life kanaal een nieuwe video van Bram In De Buurt vinden. Heb je die van deze week al gezien?

Elke donderdag om 17.00 uur staat er een nieuwe video van Harm & Kees voor je klaar op het Play Life kanaal. Check hieronder de video van deze week!

 

Play Music
Bij SLAM! ontdek je als eerste de nieuwste muziek,  geniet je altijd van de lekkerste DJ-sets vanuit de SLAM! Studio, op SLAM! Koningsdag of tijdens ADE en laten we je zien hoe bekende producers een track maken in één uur. Kortom, als je van muziek houdt dan is SLAM! – Play Music de plek voor jou! Bekijk hier alle SLAM! – Play Music video’s!

 

Play Life
SLAM! draait niet alleen om muziek. We brengen je ook op de hoogte van het laatste nieuws, vertellen je welke trending topics je niet mag missen en we sturen Bram de buurt in om te checken wat jullie van het laatste nieuws vinden. Harm & Kees maken ook elke week een video en daarnaast leggen we jouw favorieten artiesten het vuur aan de schenen in verschillende interviews! Bekijk hier alle SLAM! – Play Life video’s!