App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Zo overleef je ADE | TIPS

Vijf dagen lang de allertofste feestjes en evenementen, is voor elk party animal een droom! Maar er kunnen ook nadelen aan het langdurige feesten zitten, namelijk hoe je naar huis komt, de lange rijen en niet te vergeten de kater. Maar voor alles is een oplossing te vinden en daarom speciaal voor jou 7 tips om je ADE nog leuker te maken! 

TIP 1: Check van te voren

Check van te voren het aanbod aan feesten, congressen en masterclasses. ADE heeft zoveel te bieden dat je van te voren moet weten waar je heen wilt en wat je allemaal wilt zien. Het zou namelijk zonde zijn als je er achteraf achter komt dat je gave dingen hebt gemist!

TIP 2: The Butcher

The Butcher: zij halen Ibiza naar Nederland! Deze club gaat namelijk op vrijdag en zaterdag 24 uur per dag door en hier kan je altijd terecht! De beste DJ’s treden hier op maar heb je even genoeg van de muziek? Dan kan je even chillen in de lounge of een potje pingpong & tafelvoetbal spelen!

TIP 3: Vertrek op tijd

Is het feest waar je heen wilt uitverkocht? Ga dan op tijd weg! Vaak staan er hele lange rijen en daar wil jij natuurlijk niet in staan. Lekker zo lang mogelijk van de muziek genieten!

TIP 4: MR PORTER

MR PORTER takes you higher! Letterlijk. Zin om lekker te eten? Ga dan eens naar MR PORTER. Hier geniet je niet alleen van de allerlekkerste steaks maar geniet je ook van een mooi uitzicht! Dit luxe- en ladyproof steakhouse bevindt zich namelijk op de bovenste etage van W Amsterdam. Daarnaast hebben ze ook nog eens heerlijke cocktails!

TIP 5: WOOV

Ben je altijd je vrienden kwijt op een feestje? Dan heeft WOOV de oplossing voor jou! Download deze app en je kunt zo zien waar je vrienden uithangen. Appjes met ‘waar ben je?’ horen met deze app bij het verleden. Je ziet in één opslag waar je vrienden naar toe gaan en uithangen. Handig toch?!

TIP 6: SNCKBR

Spoel je kater weg bij SNCKBR! Heb je een beetje te hard gefeest? SNCKBR is here to help! De healthy gerechten en smooties zitten boordevol vitamientjes en geven je een giga energie boost. En wellicht, na een bezoekje aan SNCKBR, kun je nog wel een feestje bezoeken met al je maten.

TIP 7: Abel-app

In de zomer ga je in Nederland lekker op de fiets naar huis, maar na een nacht stappen wil je eigenlijk zo snel mogelijk naar huis en met je neus in je kussen ploffen. Maar die taxi’s… ze zijn zó duur! Abel is op ADE jouw beste vriend! Met de Abel-app boek je een taxirit die je samen met andere party animals deelt. Dit is niet alleen veel goedkoper, maar ook een stuk gezelliger!

En last but not least, zet natuurlijk je radio aan op de SLAM! MixMarathon, en geniet vier dagen lang van de lekkerste DJ sets!