App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

12 zomerhits die je aan je playlist moet toevoegen

Of je nou ’t vliegtuig pakt of in de tuin gaat liggen, bij zonnig weer hoort een zomerse soundtrack. Reden voor Martijn, Joost, Jeff en Robin om hun persoonlijke favorieten met jou te delen. Deze 12 zomerhits moet je aan je playlist toevoegen!

Martijn’s Top 3:

1. Sam Feldt x Lucas & Steve – Summer On You
Een steeldrum kan ontzettend cheesy zijn maar deze gasten gebruiken hem op een manier waarop het hoort. Bovendien zijn zowel Sammie, Lucas en Steven gewoon hele toffe gasten. Mijn  hangmathit voor deze zomer!

2. Black Eyed Peas – I Gotta Feeling
Oudje, maar de zomer van 2009 was voor mij een topzomer. Het was mijn laatste zomer als student en ik zat in de introductiecommissie van mijn vereniging. In de hele week maar 9 uur geslapen, maar het was het waard. Deze track herinnert mij daaraan.

3. Matoma ft. Becky Hill – False Alarm
Waarom? Omdat dit gewoon een stééngoeie plaat is! Matoma is het Noorse woord voor ‘zomer’ (dat is natuurlijk niet feitelijk zo, maar je snapt wat ik bedoel) en die Becky Hill heeft een parel van een stem! Dak van die auto zagen en meeblèren!

Joost’s Top 3:

1. Nora En Pure – Morning Dew
De perfecte track voor een zonnige festivaldag! En dan het liefst in de club edit die je ook in de SLAM!Mixmarathon hoort, die is nog toffer.

2. Tinie Tempah – Mamacita ft. Wizkid
Deze track heb ik een paar weken geleden ontdekt en ademt zomer! Is het buiten warm? Zet ‘m op, doe rustig aan en geniet!

3. Niko The Kid – Easy Street
Omdat Martijn al voor Summer On You heeft gekozen, ga ik voor Easy Street. Deze heb ik veel gehoord tijdens zonnige edities van de SLAM!Mixmarathon, waardoor hij me doet denken aan lekker weer.

Jeff’s Top 3:

1. DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince – Summertime
Ondanks dat de plaat uit 1991 komt, bestaat er volgens mij geen betere zomerplaat dan Summertime. De tekst, muziek en videoclip draaien allemaal om één ding: ZOMER!

2. Major Lazer ft. Ty Dolla Sign – Lean On
Eerlijk is eerlijk, zonder Ty Dolla $ign was dit al een enorme hit. Toch vind ik de remix nét  iets lekkerder.

3. Broederliefde – Labanta
Labanta van Broederliefde is pas twee jaartjes jong, maar ik kan mij nu al geen zomer meer voorstellen zonder deze plaat.

Guilty pleasure: Katy Perry ft. Snoop Dogg – California Girls
Mag ik nog een extra nummertje kiezen? Dan mag California Girls ook niet ontbreken!

Robin’s Top 3:

1. DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince – Summertime
Ik ga met Jeff mee en zet Summertime op #1. Deze plaat draai ik extra hard in m’n Cabrio!

2. Deadmau5 – I Remember
I Remember doet me denken aan vakantie in Zuid-Frankrijk. Stel je voor dat je richting St. Tropez rijdt en deze net iets te hard hebt aanstaan. Dat is pas genieten!

3. Bob Marley – Three Little Birds
Als er één plaat is die je het zomergevoel laat voelen, dan is dat deze wel! De tekst past ook perfect bij een tropische dag! Luister maar.