Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Juize
Now live on SLAM!:
Luister ook naar:
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
MEER STATIONS
SLAM!
SLAM! 40
SLAM!
SLAM! 00's
SLAM!
SLAM! Hardstyle
SLAM!
SLAM! The Boom Room
SLAM!
SLAM! MixMarathon
SLAM!
SLAM! Juize

Informatie

SLAM! is veel meer dan alleen radio. SLAM! is het grootste radiomerk in Nederland wat betreft het bereik op Youtube, Instagram en TikTok. Elke dag opnieuw maken we de lekkerste content. We vieren het leven en halen er alles uit wat erin zit. Wij willen alles. En we willen het nu! We voelen ons vrij. We zijn onszelf. We doen wat we leuk vinden. Uitgaan. Losgaan. Dansen. Sjansen. Vrienden maken. En vooral samen lol trappen. Kicks & thrills. Roast & pranks. Wij zijn SLAM!, wij hebben zin om te knallen! Let's go!

SLAM! op YouTube
SLAM! heeft maar liefst drie eigen kanalen op YouTube: SLAM! Music, SLAM! Radio en SLAM! Series. Met deze  kanalen heeft SLAM! de magische grens van 1 miljoen abonnees op YouTube gepasseerd.

  • SLAM! Music
    WE LOVE MUSIC. Geniet op het SLAM! Music kanaal van verschillende livesets van de beste DJ's van het moment. Gespeeld in de SLAM! studio of tijdens Amsterdam Dance Event waarbij wij ieder jaar via het SLAM! Music kanaal de SLAM! MixMarathon XXL live uitzenden. Niks willen missen? Abonneer je nu op het SLAM! Music kanaal.
  • SLAM! Radio
    Heb je een interview met één van onze toffe gasten gemist? Nieuwsgierig naar alle gekke dingen die Daniël, Erik-Jan en Julia uitvreten in de studio? Of ben je gewoon benieuwd naar alles wat gebeurt bij SLAM!? Dan zit je op het SLAM! Radio kanaal goed! Je vindt hier fragmenten uit de radio-uitzendingen, interviews en video's van alle andere vette dingen die de SLAM!-DJs doen buiten radio maken om. Niks willen missen? Abonneer je nu op het SLAM! Radio kanaal.
  • SLAM! Series
    Op het SLAM! Series kanaal vind je alle afleveringen die we maken met SLAM! Dus: zet je chillmodus aan en bingewatchen maar! Niks willen missen? Abonneer je nu op het SLAM! Series kanaal.

SLAM! op Social
Check via onze social media-kanalen de tofste fragmenten uit onze radioshows, fragmenten uit onze YouTube series, exclusieve social content en speel mee met de ziekste winacties! Volg ons via Instagram, TikTok en Facebook.

SLAM! App
Onderweg, op werk of thuis naar SLAM! luisteren? Met de vernieuwde SLAM! App luister je overal wanneer jij wilt naar de lekkerste muziek op SLAM!. Daarnaast bekijk je het laatste nieuws, kan je meedoen met toffe acties en stuur je gratis berichten naar de SLAM! studio. Download nu de app helemaal gratis:

Klik hier om de app op een iPhone te downloaden en klik hier om de app op een Android apparaat te downloaden!

SLAM! TV
De artiesten van SLAM! zijn niet alleen lekker om naar te luisteren, maar ook heerlijk om te zien! Van Ariana Grande tot Martin Garrix en van Zara Larsson tot Drake, de populairste muziekvideo's van nu komen stuk voor stuk voorbij en worden door meer dan een miljoen kijkers per maand bekeken.

Maar SLAM! TV is meer. Zo kijk je live mee met onze radioprogramma's zoals Het Avondcircus en zie je diverse DJ-sets uit de SLAM! MixMarathon en de SLAM! studio. Ook tijdens het Amsterdam Dance Event zenden we ieder jaar live uit via SLAM! TV.

SLAM! Events
Bij SLAM! houden we wel van een feestje! SLAM! is de gangmaker op verschillende events en festivals. Denk hierbij aan grote dance festivals zoals Dance Valley en 7th Sunday Festival. Daarnaast is SLAM! in diverse settings te boeken, bijvoorbeeld als clubtour of festivalhosting.

Waar Nederlanders zijn, daar zijn wij. Dus ook over de landgrenzen zie je SLAM!. Zo zijn we verbonden aan wintersport tijdens Dutchweek en hosten we de zomer een SLAM! Beachparty op Starbeach in Chersonissos.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error