Actie
Maandag 7 September 2020

De SLAM! Sekslijst, wat is jouw favoriete bed banger?

Let's talk about sex baby… Wat is jouw favoriete muziek om horizontaal op te dansen? Samen met EasyToys zijn we op zoek naar de ultieme ‘bed bangers’, tracks voor een zwoel avondje tussen de lakens! Op woensdag 23 september roepen we Nederland op om massaal onder de dekens te kruipen en de radio op Club Ondersteboven te zetten, want dan zenden we namelijk de SLAM! Sekslijst uit!

Ik wil mijn ultieme bed banger doorgeven, wat moet ik doen?
Klik onderaan op de pagina op ‘DOE MEE’, vul je gegevens in en laat je ultieme bed banger achter. Van 21 t/m 23 september kun je vervolgens stemmen op de genomineerden tracks en werken we toe naar het ultieme hoogtepunt: de SLAM! Sekslijst!De SLAM! Sekslijst is powered by EasyToys.nl
EasyToys.nl is dé online webshop die jouw seksleven nog leuker en spannender maakt. Wij geloven in Sexual Wellness voor iedereen en vieren de lust en de liefde, in alle soorten en maten. Er is voor ieder wat wil(d)s te vinden in onze webshop. En naast de leukste toys en spannendste lingerie vind je bij ons ook inspirerende tips, professioneel advies en leuke content. Shop nu bij EasyToys.nl en ervaar het zelf!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error