Actie
Zaterdag 23 Oktober 2021

Ga met je vrienden naar Weekend Magnifiek!

Wanneer een bungalowpark een festivalterrein wordt zijn de mogelijkheiden oneindig! Zes stages, keiharde poolparties, 500 bungalows met 500 vriendengroepen: Weekend Magnifiek!

Het ultieme vriendenweekend... Op 12, 13 en 14 november in Landal de Lommerbergen in Limburg. Fix bij SLAM! een bungalow voor jou en je vrienden en maak dit mee!

Ik wil naar Weekend Magnifiek, wat moet ik doen?
Boek hier je bungalow voor jou en je vrienden (4, 6 of 8 personen). Boek via SLAM! en krijg per persoon de eerste 5 muntjes van ons!

Weekend Magnifiek
Weekend Magnifiek is hét ultieme vriendenweekend weg, waar festival en de beleving op het vakantiepark drie dagen centraal staan en de mogelijkheden oneindig zijn. Grote area's worden afgewisseld met kleine intieme hoekjes, waar het lijkt alsof er spontaan een feestje ontstaan is. Daarnaast zijn er veel activiteiten die door het hele festivalpark plaatsvinden, zoals poolparties, spannende speurtochten, een biercactus, een mobiele disco en veel meer. Er zijn nog 4, 6 en 8 persoons bungalows beschikbaar voor Weekend Magnifiek! Slinger je vrienden bij elkaar en reserveer NU een bungalow.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL