Actie
Maandag 28 November 2022

Geen zin in een Lonely Christmas? Meld je aan!

'It'll be lonely this Christmas...' NOT! SLAM! en EasyToys zorgen ervoor dat je er hoe dan ook warmpjes bij zit tijdens de kerst. Meld je nu aan om van maandag 12 tot en met donderdag 15 december te Speeddaten en wie weet ontmoet jij wel je ware liefde...

Deze kerst zit jij er warm bij; met een liefje óf met een box seksspeeltjes. SLAM! en EasyToys selecteren vier leuke vrijgezellen die op zoek zijn naar hun ware liefde. Voor elk vrijgezel zoeken we daarna drie enthousiaste singles, waarmee diegene live op radio gaat speeddaten. Voor welke single kiest de vrijgezel?

Als er een match is, dan winnen ze een waanzinnige vervolgdate samen! De singles die niet gekozen zijn hoeven niet te treuren, want zijn winnen een EasyToys box met leuke seksspeeltjes, zodat ook zij een warme kerst tegemoet gaan... Hoe lekker is dat?

Een spannende Kerst
Cravings; een sterk oncontroleerbaar verlangen naar iets. Vaak naar een bepaald soort eten. Maar deze crave gaat verder dan chips, chocolade of pannekoeken. Bij EasyToys staat Christmas Cravings voor de crave om te doen waar je zin in hebt, zoveel als je zelf wil. De crave om jezelf en elkaar te ontdekken. De crave om te zijn wie je bent. Spice jouw kerst dit jaar op met EasyToys.

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Ga Kerst Speeddaten tijdens met SLAM!

Voornaam *
Achternaam *
Geboortedatum *
Postcode *
Adres *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mail *
Afbeelding *
Omschrijf jezelf kort. We horen daarin bijvoorbeeld graag wat je hobby's en interesses zijn en wat jouw voorkeur van het geslacht van de date is! *
Actie
Maandag 28 November 2022

Bedankt voor het opgeven!

Deel dit bericht:
Terug naar de homepage!
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error