Actie
Dinsdag 23 Juni 2020

SLAM! & Dreamfields presenteren: De Reuzenradrave

De zon schijnt en de terrassen zijn gelukkig weer open, maar de festivals.... We kunnen niet langer zonder! En daarom... Zaterdag 4 juli, op een geheime locatie ergens in Nederland... Het ALLEREERSTE zomerfestival van het jaar! 

SLAM! & Dreamfields presenteren jou: 

DE REUZENRADRAVE!

De afgelopen week kon je een gondel in het reuzenrad winnen om te genieten van van de show, het uitzicht, je VIP area op grote hoogte én natuurlijk van de tofste artiesten! FeestDJRuud, Headhunterz, Kris Kross Amsterdam, La Fuente én Nicky Romero zijn er bij!

 

Dreamfields Festival
Dreamfields is hét zomerse festival van Nederland waar jouw dromen uitkomen! De ideale combinatie van heerlijke muziek, indrukwekkende stages, mooi mensen en prachtig terrein zorgen voor het hoogtepunt van jouw zomer! Let’s make your dreams come true!

Let op, we nemen de coronamaatregelen heel serieus tijdens de reuzenradrave en volgen de adviezen van het RIVM nauwkeurig op.

Voor deze actie gelden daarnaast de Aanvullende Voorwaarden, de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error