Actie
Zaterdag 1 Juni 2024

SLAM! THE BOOM ROOM BESTAAT 10 JAAR

10 jaar geleden zag een van de meest legendarische danceprogramma’s ooit én de langstlopende show op SLAM! het levenslicht: The Boom Room! Dit laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan.

SLAM! The Boom Room bestaat in juni 10 jaar. Daar zijn we onwijs trots op en vieren we de hele maand juni. Op 3 zaterdagavonden maken we live shows vanaf de tofste festivals in het land.
Ben je er fysiek niet bij? Dan nemen we je via SLAM! radio en socials op de volgende data mee naar deze bijzondere dansvloeren uit 10 jaar SLAM! The Boom Room.

Zaterdag 1 Juni: Colorado Charlie Scheveningen
https://www.coloradocharlie.nl/tickets/

The Boom Room was hier al 2 keer eerder te gast; Juli 2018 met Reinier Zonneveld en het debuut van Mees Salome! Maar ook vorig jaar met Miss Melera's Colourizon. Beide uitzendingen op de favo plek van Gijs, het strand. "blokgolven op het strand"

Zaterdag 15 Juni: Mystic Garden, Amsterdam Sloterpark
https://www.mysticgardenfestival.nl/mystic-garden-festival-2024/#intro

The Boom Room heeft een innige ban met Mystic Garden (TBR414, Juni 2022) en Cirque Mystic (TBR448 maar 2023) Mystic Garden is toch wel een van de mooiste en warmste festivals van Amsterdam en omstreken, de aankleding, de mensen, de line up, de overvloed aan Bomen. Een ontzettend fijne plek om uit te zenden.  "je hoeft hier geen bomen te knuffelen, de bomen knuffelen jou"

Zaterdag 29 Juni: (TBR516) Colyn 10HRS, Thuishaven Amsterdam
https://thuishaven.nl/29-jun-thuishaven-w-colyn-10hrs/

Thuishaven is een veilige plek voor alle Ravers. Tijdens "De nacht staat op" 12 Feb 2022 was TBR op Thuishaven, maar ook tijdens de grote desiluusie in 2021, "we mogen weer, Dansen met Jansen" was The Boom Room aanwezig op Thuishaven.
Colyn lanceert 10 uur lang Raketten op Thuishaven, The Boom Room zendt de laatste 4 uur van deze Marathon set uit! "Welkom thuis"

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error