Actie
Donderdag 19 Augustus 2021

Speel mee met Slim Quizzen en win een Samsung Galaxy telefoon

'Tudutudu...' Een ringtone die standaard op je telefoon staat? Dat hoeft tegenwoordig niet meer! Die ene dancetrack of technoplaat is natuurlijk veel lekkerder als je telefoon gaat. Hoe goed ben jij in het herkennen van een ringtone? Lees snel verder, want je maakt door mee te spelen met Slim Quizzen namelijk kans op een Samsung Galaxy A32 4G telefoon, aangeboden door Mobiel.nl! 

Ik wil een Samsung Galaxy winnen, wat moet ik doen? 
Iedere donderdag spelen we Slim Quizzen in Early Birds. Martijn La Grouw bouwt een bekende hit om naar een 8-bit ringtone (denk aan het geluid van Mario). Aan jou de taak te raden welke hit van de afgelopen 20 jaar dit is. Wil je meespelen met dit spel? App dan naar de studio met jouw antwoord of geef je hieronder op. Belt Martijn je op in de uitzending en heb je het antwoord goed? Dan win je een Samsung Galaxy A32 4G telefoon!

Mobiel.nl
Mobiel.nl zet alle telefoons en abonnementen overzichtelijk op een rijtje, zodat jij slim kunt kiezen én kopen wat het beste bij je past. Wie slim kiest, kiest Mobiel.nl!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

Geef je op voor Slim Quizzen

Wil jij op een donderdagochtend meedoen met Slim Quizzen? Geef je dan snel op, raad de ringtone en win een Samsung Galaxy A32 4G telefoon, aangeboden door Mobiel.nl.

Voornaam *
Achternaam *
Geboortedatum *
Telefoonnummer *
E-mail *
Welke bekende hit denk jij dat is omgebouwd tot de ringtone? *

Hou me op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties van SLAM!

Actie
Donderdag 19 Augustus 2021

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL