Actie
Maandag 9 December 2019

Win Don Diablo op jouw huisfeest!

Het decennium zit er bijna op en dat wil je natuurlijk afsluiten met een episch feest. Heb je op zaterdag 21 december een feestje gepland en wil je dat echt onvergetelijk maken? Dan hebben we goed nieuws voor je!  Speciaal voor zijn nieuwe single 'Congratulations' gaat de nummer zes DJ van de wereld, Don Diablo, bij een luisteraar langs om een feestje te bouwen!  

Ik wil Don Diablo op mijn huisfeest, wat moet ik doen?
Vanaf 16 december maak je bij SLAM! kans op een DJ-set van Don Diablo bij jou thuis! Klik onderaan deze pagina op 'DOE MEE' en laat weten waarom Don Diablo op jouw feestje moet komen draaien. Word je teruggebeld op de radio? Dan win je sowieso twee tickets voor zijn show in de Ziggo Dome en kwalificeer je je voor de hoofdprijs, namelijk Don Diablo die een DJ-set komt draaien bij jou thuis.

Elke avond maakt Tom in Club Ondersteboven een dagwinnaar bekend. Alle dagwinnaars komen donderdag langs voor het finalespel tijdens Club Ondersteboven waaruit zal blijken wie de hoofdprijs pakt en Don Diablo op zijn eigen huisfeest te gast krijgt op zaterdag 21 december!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen, de aanvullende actievoorwaarden en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.

DOE MEE
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error