App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Armin van Buuren en Benno de Goeij starten GAIA

Wie kent hem niet, Armin van Buuren. Deze man is zonder twijfels een van de grootste legendes in de geschiedenis van de dancemuziek.

Armin gaat in oktober tijdens het ADE een speciale show doen samen met Benno de Goeij. De heren produceren al samen sinds de jaren ’90. Samen vormen ze een nieuw groep/alterego genaamd GAIA.

Armin: ‘Door de jaren heen hebben we een verscheidenheid aan synths, beats en loops gecreëerd die meer underground waren en die niet altijd bruikbaar waren voor de sound en het genre waar ik vooral bekend om sta. Daarnaast hebben we altijd zoveel plezier gehad met het experimenteren met verschillende genres dat we het tijd vonden hier wat mee te doen, zo is GAIA ontstaan.’

Deze show zal erg speciaal zijn omdat GAIA een andere kant van de dance opzoekt. GAIA gaat een unieke mix doen van hun grootste hits zoals “Tuvan” en “Crossfire”, onuitgebrachte nummers en opvallende visuals die op artistieke wijze blenden met de muziek en zo een geheel vormen.

De show word gehouden in het prachtige Paradiso in Amsterdam op woensdag 17 oktober. Interesse? Check deze site voor meer informatie en tickets!