App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

SLAM! Dance 1000: Bekijk de lijst!

Van Fatboy Slim tot Afrojack, van Tiësto tot Robin Schulz en van Armin tot Calvin Harris… De afgelopen jaren is er zoveel goede dance muziek gemaakt dat het tijd werd voor de SLAM! Dance 1000, dé lijst met de 1000 allerbeste dance tracks ooit gemaakt, in de mix!

Van 4 t/m 8 september kon je elke werkdag tussen 07:00 en 19:00 genieten van de dance beste tracks in de mix. Uiteindelijk eindigde we op vrijdagavond met Born Slippy van Underworld op nummer één! Benieuwd naar de hele lijst? Check ‘m hieronder!

Love the music, love your ears

Heb jij wel eens een piep of ruis in je oren na een festival of avond stappen? Heel irritant en bovendien is dit een teken dat je gehoorschade hebt opgelopen. De piep verdwijnt meestal wel weer, maar hoe vaker je dit hebt hoe groter de gevolgen. Gehoorschade is niet te repareren. Gelukkig kun je met Alpine PartyPlug oordoppen je gehoor beschermen en nog steeds maximaal genieten van de muziek! Meer weten? Kijk op Alpine.nl/SLAM.

 

 

De SLAM! Dance 1000 5CD-box
Kun jij geen genoeg krijgen van de SLAM! Dance 1000? Dan hebben we goed nieuws voor je! We hebben het beste van de SLAM! Dance 1000 voor je op CD gezet. De SLAM! Dance 1000 5CD-box is te koop bij o.a. Bol.com, Mediamarkt en iTunes!