App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

SLAM! Dance 1000

De SLAM! Dance 1000, dé lijst met de 1000 beste dance tracks allertijden in de mix, is terug! Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 september hoor je iedere dag van 07:00 uur ’s morgens tot 19:00 uur ’s avonds de SLAM! Dance 1000. Al meer dan 25 jaar loopt ons kleine landje voorop in de wereld als het om dance muziek gaat. Iedereen kent de klassiekers als Benny Benassi’s Satisfaction of Put Your Hands Up For Detroit van Fedde le Grand. Maar ook de platen van legendes als Faithless en Tiësto tot aan de Happy Hardcore hits van Paul Elstak zullen gegarandeerd in de SLAM! Dance 1000 voorbij komen.

De afgelopen weken heb jij kunnen stemmen op je favoriete dance classics. Met jouw stem maakte je via SLAM! en GAMMA. kans op een compleet nieuwe vloer en je favoriete kleur voor op de muur zodat jij een feestje kunt bouwen met de SLAM! Dance 1000!

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.!

SLAM! Dance 1000 is powered by GAMMA.

Bij GAMMA heb je alles om van je studenten- of slaapkamer helemaal jouw eigen plek te maken. Een nieuw kleurtje, een betaalbare, mooie vloer en handige raambekleding. Of je maakt zelf een bureau omdat je weinig ruimte hebt. Kleine ruimtes zijn knus en gezellig, maar vaak wat lastiger om in te richten. Met slimme keuzes haal je het maximale uit je kleine kamer. Door handig gebruik te maken van meubelen, deuren, kasten en kleurgebruik laat je je kleine ruimte groter lijken. Hier lees je hoe je dat het beste kan doen.

SLAM! Dance 1000 – 2017

Vorig jaar stond Underworld met Born Slippy op nummer 1. Vind jij dat deze klassieker weer bovenaan de lijst moet verschijnen of is er een nieuwe all time favorite?