App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Deze week bij SLAM!

Deze week hebben we natuurlijk weer een aantal hele toffe gasten in de uitzending! En omdat je dit natuurlijk niet mag missen zetten we ze vast voor je op een rijtje.

MAANDAG – Bij Igmar

MONICA GEUZE
Maandag komt Monica Geuze langs Bij Igmar. Monica kennen we als DJ en ex van Lil’ Kleine maar ze vooral één van de bekendste vloggers van Nederland. Over dat vloggen heeft Monica een boek geschreven ‘My Way, Monica Geuze’ en dat boek kwam gelijk binnen op #2 in de besteller 60. Genoeg om over te praten dus!

DINSDAG – Middag Martijn

JAYJAY BOSKE
Dinsdag komt vriend van SLAM! JayJay Boske langs bij Middag Martijn. Afgelopen jaar deed JayJay mee aan Expeditie Robinson en daar bouwde hij een hele mooie vriendschap op met Bertie Steur. Daarnaast kennen we ‘m ook als presentator van Wie Is De Sjaak en momenteel is hij druk met zijn eigen YouTube Kanaal. Dinsdag hoor je zijn vijf favoriete tracks!

DINSDAG – Bij Igmar

TROBI
Dinsdagavond is het in Bij Igmar tijd voor een groot talent. De 17-jarige Trobi komt langs. Deze week heeft hij met zijn track Never Let You Down de GRANDSLAM te pakken en om dat te vieren komt hij een setje draaien Bij Igmar!

WOENSDAG – Bij Igmar

BIZZEY
Als MC van Yellow Claw is Bizzey de hele wereld over gegaan. Vorig jaar besloot hij uit Yellow Claw te stappen en solo door te gaan. Als Bizzey rapt hij en treedt hij op als DJ en samen met Kraantje Pappie scoorde hij een hit met De Manier. Woensdag komt hij langs Bij Igmar om een setje te draaien!

DONDERDAG – Bij Igmar

D-BLOCK & S-TE-FAN
Diederik en Stefan gaan al een tijdje mee en zijn helden in de hardstyle scene. Op veel festivals staan de mannen op de mainstage en donderdag komen ze langs Bij Igmar om nieuwe muziek te laten horen!

Foto: Trobi/Nadia Bozic