App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Deze week bij SLAM!

Deze week hebben we natuurlijk weer een aantal hele toffe gasten in de uitzending! En omdat je dit natuurlijk niet mag missen zetten we ze vast voor je op een rijtje.

MAANDAG – Bij Igmar

KEMPI
Hij kwam al met ‘Vienna’ uit en werkt nu aan z’n nieuwe album. En verder komt hij heel snel met ‘Du Mixtape 4’ uit. Maandag komt hij bijpraten en nieuwe muziek live doen.

DINSDAG – Bij Igmar

SAM FELDT
Sam heeft een mooie zomer voor de boeg. Een bizar schema met volgende week natuurlijk ook SLAM!Koningsdag. Hij stond afgelopen editie van Ultra nog op de Mainstage!. En hij heeft natuurlijk zijn nieuwe single ‘Open Your Eyes’.WOENSDAG – Bij Igmar

THE GALAXY
De dj act van Arjen Lubach & Sascha Harland. Ondanks dat Arjen afgelopen tijd ook erg druk was met ‘Zondag met Lubach’ is er ook gewoon muziek gemaakt. En best wel tof, een track met Lil Debbie, een track met Mike Cervello en een track met Yellow Claw voor op hun album. Ze komen hierover bijpraten en nieuwe muziek laten horen.

ZATERDAG – Midden In Je Weekendshow

GIRL’S LOVE DJ’S
Rob aka Girls Love DJ’s komt langs! Rob staat op bijna elk Nederlands festival en geeft ook met Girls Love Dj’s nog steeds feestjes. Van hun eigen feestje in de Air tot hosting van stages op o.a. Amsterdam Open Air en The Ark. Zijn nieuwe single ‘Dynamite’ is nu uit bij Spinnin’ en hij komt langs in de Midden In Je Weekendshow om een set te draaien.