App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

In de studio bij SLAM!

De komende dagen hebben we natuurlijk weer een aantal hele toffe gasten in de uitzending! En omdat je dit natuurlijk niet mag missen zetten we ze vast voor je op een rijtje.


MAANDAG 25 MAART 19:30: PROJECT NEXT

Maandag komen er twee finalisten langs van Project Next. Ze komen zich voorstellen aan jullie en we gaan wat fragmenten van hun zelf gemaakte tracks laten horen.


MAANDAG 25 MAART 21:00: BLASTERJAXX

Dinsdag is het de beurt aan Blasterjaxx! Deze mannen ken je van hun tracks als ‘Big Room Never Dies’, ‘Narco’ en de track ‘Bizarre’ die we veel op SLAM! hebben gedraaid. Tom en Idir komen dinsdag weer eens gezellig naar de SLAM! studio want hun nieuwe single ‘Super Friends’ is deze vrijdag uitgekomen! Ze gaan natuurlijk een setje draaien en we kletsen gezellig bij met de mannen. 


DISNDAG 26 MAART 19:30: PROJECT NEXT

Ook dinsdag komen er twee finalisten langs van Project Next. Benieuwd welke track zij hebben gemaakt? Lekker luisteren!

WOENSDAG 27 MAART 20:00: GIEL (STUK TV)

Deze man heeft inmiddels geen introductie meer nodig: Giel, de man achter StukTV. Op dit moment komt er elke zaterdag een aflevering online van de ‘Prank Oorlog’, en hier hebben Tom & Bram ook hun steentje aan bijgedragen. Samen met Giel hebben ze namelijk Thomas genaaid, en dat is te zien in de aflevering van aankomende zaterdag!

 

DONDERDAG 28 MAART 20:00: RUBEN VAN DER MEER

Deze man is één van de levende legendes van de Lama’s en komt tijdens Throwback Thursday gezellig een uurtje langs! Het gezelschap is nu misschien niet meer op tv te zien, maar in november 2019 gaan ze twee shows doen in de Ziggo Dome. We gaan het over de Lama’s, zijn leven en muziek hebben!