App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

In de studio bij SLAM!

De komende dagen hebben we natuurlijk weer een aantal hele toffe gasten in de uitzending! En omdat je dit natuurlijk niet mag missen zetten we ze vast voor je op een rijtje.

MAANDAG 

Maurice is één van de grote DJ én producer talenten van ons land. Begin twintig, maar hij heeft al flink wat leuke dingen op zijn CV staan. Zo heeft hij onlangs nog een remix gemaakt voor niemand minder dan Steve Aoki. Hij werkt samen met W&W, R3hab, KSMHR en nog veel meer van dat soort namen. Tijdens ADE host hij op de zondagavond een eigen show in Amsterdam. Dit allemaal is niet gek aangezien deze man gewoon enorme festival bangers maakt en dat komt hij maandag weer eens laten horen in Club Ondersteboven!

DINSDAG

Aanstaande dinsdag komt de bekendste politie-vlogger van Nederland langs in de SLAM! studio. Jan-Willem maakt al jaren vlogs over zijn werkzaamheden als agent op de motor in Almere. Op dit moment heeft hij zo’n 185.000 abonnees op zijn video’s over zijn werk. We gaan het met hem uitgebreid hebben over zijn YouTube-kanaal en over het politiewerk.

WOENSDAG

Aankomende woensdag hebben we weer eens een grote hardstyle artiest te gast in Club Ondersteboven. Deze man komt oorspronkelijk uit Australië maar woont alweer een paar jaar in Nederland. Je kan hem kennen van zijn track ‘Brighter Day’ die we ook veel hebben gedraaid op SLAM!.  Afgelopen augustus heeft hij een album uitgebracht en aankomende woensdag gaat hij een lekker feestje bouwen in Club Ondersteboven!