App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

In de studio bij SLAM!

De komende dagen hebben we natuurlijk weer een aantal hele toffe gasten in de uitzending! En omdat je dit natuurlijk niet mag missen zetten we ze vast voor je op een rijtje.

MAANDAG 20:00: PETER DE HARDER

Aankomende maandag komt Peter de Harder weer langs in Club Ondersteboven. De afgelopen keer kwam hij vertellen over zijn documentaire ‘In 3 Maanden Onderbroekmodel’, maar nu inmiddels een jaar later heeft hij weer een nieuwe docu op de plank liggen ‘Mijn Onzekerheid Fixen met Drugs’ In deze mini-docu gaat hij opzoek naar geluk door middel van een drug. Hij komt hier maandag over vertellen en hij zal aanschuiven in Het Verhoor.


MAANDAG 21:00: LUCAS & STEVE

De Limburgse helden Lucas & Steve komen maandag tussen negen en tien een feestje geven in Club Ondersteboven. Vandaag (afgelopen vrijdag) is namelijk hun nieuwe single ‘Say Something’ uitgekomen. De mannen zullen een setje gaan draaien en komen een hoop gezelligheid brengen!


DINSDAG 20:00: NIENKE PLAS

Drie jaar geleden werkte deze dame nog in een winkel en ondertussen is ze niet meer weg te denken van tv en YouTube. Ze is ex-deelnemer van Expeditie Robinson, en plaats elke maandag en donderdag een nieuwe vlog op haar YouTube-kanaal. Alsof alleen een hoop content maken voor deze jongedame niet genoeg is, is ze ook nog eens een muzikale carrière begonnen. Eind vorig jaar kwam haar single ‘Vrijdag’ uit en nu is haar nieuwe uit ‘Houd Me Vast’.


DINSDAG 21:00: OLIVER HELDENS

Dinsdag komt er een Oliver Heldens weer naar de SLAM! studio, deze man is natuurlijk al elke vrijdag te horen tussen 08:00-09:00 in de SLAM! MixMarathon. Behalve dat hij verantwoordelijk is voor dat uurtje radio in de week is hij 1 van de initiatiefnemers van Project Next samen met SLAM!. De manier om jong producer talent een kickstart te geven. Hij komt hierover vertellen en hij gaat een set draaien!


WOENSDAG 21:00: HET MINISTERIE VAN ANONIEME ZAKEN

Zoals de afgelopen weken is er ook woensdag weer een editie van Het Ministerie Van Anonieme Zaken. Aankomende week gaat iemand vanaf een externe locatie vertellen over zijn leven in de drugsindustrie, en dat is natuurlijk geen leven zonder risico’s…. Hij zal zijn verhaal vertellen en jullie vragen beantwoorden in Club Ondersteboven.