App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

In de studio bij SLAM!

De komende dagen hebben we natuurlijk weer een aantal hele toffe gasten in de uitzending! En omdat je dit natuurlijk niet mag missen zetten we ze vast voor je op een rijtje.

MAANDAG

Maandagavond komt Moti de week van Club Ondersteboven openen! Moti ken je natuurlijk van zijn monsterhit Virus die hij samen met Martin Garrix heeft uitgebracht. Er komen nu flink wat nieuwe featurings aan voor Moti met onder andere Galantis, Tiësto, Icona Pop en Rehab. Daarnaast brengt hij vrijdag ook nog eens een track uit met de mannen van Showtek. Kortom, genoeg reden om Moti weer eens naar de SLAM! Studio te halen!  

 

DINSDAG

Hardstyle it is op je dinsdagavond! Niemand minder dan Headhunterz, Wildstylez, Noisecontrollers én Coone komen langs in Club Ondersteboven. Er kan momenteel weer gestemd worden op de DJ Mag Top 100, en ondanks de meerderheid aan house in de lijst krijgen de hardstyle DJ’s de laatste jaren een steeds groter podium. Deze mannen zijn een campagne gestart om hun scene te vertegenwoordigen dit jaar en laten ze zien waar hardstyle om draait: saamhorigheid. De mannen komen B2B draaien en praten over de DJ Mag Top 100. Ben jij een échte hardstyle fan? Zorg dan dat je dit niet mist!

 

DONDERDAG

Donderdagavond komt er een internationale gast langs in Club Ondersteboven: de Moldavische Andrew Rayel! Hij is één van de grootste trance DJ’s wereldwijd, maar ook van trance & bigroom is hij niet vies. Donderdag komt hij een set draaien en de week van Club Ondersteboven afsluiten.