App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Dit is het SLAM! hitteplan

Zon, zon, zon, er lijkt geen einde aan te komen! Chill jij elke dag op het strand of ben jij een die-hard die fulltime aan het werk is? Hoe dan ook, de zomer vier je met SLAM! en daarom is deze week het hitteplan van kracht!

Zomertracks in de mix
Lig je op het strand of kunnen jij en je collega’s wel wat zomerse muziek gebruiken? Dat komt goed uit! Iedere middag tussen 12:00 en 13:00 uur hoor je een uur lang zomerhits in de mix! Waar luister jij naar de lekkerste zomertracks? Bel of app naar de studio en laat het ons weten!

Zomerse live-sets
Bij hete temperaturen kan je geen genoeg krijgen van zomerse muziek. Daarom komen er van maandag t/m donderdag van 17:30 tot 18:00 uur verschillende DJ’s zomerse live-sets draaien bij Jordi! Heerlijk voor tijdens de BBQ of voor in de auto onderweg naar huis. Deze helden komen jouw middag nóg heter maken:

Maandag: Kav Verhouzer
Dinsdag: Trobi
Woensdag: Pep & Rash
Donderdag: Fedde Le Grand

#koeljecollega
Ben jij aan het werk maar ben je toe aan een kleine pauze? Doe dan mee met #koeljecollega! Pak een emmer water, vul een aantal waterballonnen of pak de tuinslang en neem je collega te grazen! Iedereen kan wel wat verkoeling gebruiken toch? Film het moment en plaats het in je Instagram Story met #koeljecollega. Is het gelukt? Dan plaatsen wij hem door in onze Story! Is jouw bedrijf in voor een geintje…?