Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Juize
DJ

Daniel Lippens

Dit is Daniël!

Daniël is op 19 december 1988 geboren in Amsterdam. Daarna is hij veel bij zijn vader in Frankrijk geweest, waar hij deels is opgegroeid. Vanaf zijn 17e is hij in Nederland gebleven en heeft hij zich op radio gestort.

La radio Française

Als kind luisterde Daniël veel naar de Franse radio, waardoor zijn liefde voor radio is ontstaan. Waar hij ook veel naar luisterde was het programma van Erik-Jan, niet wetende dat ze ooit collega’s zouden worden. Daniël vond zijn jingles toen al geniaal! 😉

Streamen en slap lullen!

Wat Daniël in zijn vrije tijd doet? Streamen, slap lullen, muziek draaien en een beetje gamen. Wil je het een keer checken? Twitch.tv/daniellippens!

Favoriete track?

Dat is héél lastig, dus gaat hij voor een originele: Knobs met Red Blood. Volgens Daniël is dit de meest smerige technoplaat ooit gemaakt. “Stel je voor dat je in je eentje met een zaklamp door een verlaten gebouw loopt met deze track op de achtergrond…” aldus Daniël.

Je hoort Daniël iedere maandag t/m donderdag van 16:00 en 19:00 uur met de SLAM! Middagshow en ook iedere zaterdag van 18u-20u met de SLAM! WKNDMX.

Deel dit bericht:

Gemist

Laad meer gemiste programma's
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error