Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Juize
DJ

Joost Burger

Radio-DJ en station voice: Dit is Joost!

Een vroege vogel is Joost zeker! Jarenlang heeft hij de ochtendshow gepresenteerd op SLAM!. Nu gaat zijn wekker eens per week weer zo onmenselijk vroeg, om op vrijdag voor de lekkerste kick-off van de MixMarathon te zorgen!

Joost woont in Amsterdam, waar hij graag samen met zijn vrienden tijd doorbrengt in de kroeg. Eigenlijk gunt Joost zichzelf veel te weinig vrije tijd, maar de vrije tijd die hij heeft brengt hij zomers graag door op leuke festivals. Geef hem een ijskoud biertje in zijn hand en hij is blij!

Beste track

Als mini-Joost heeft hij ongegeneerd mee staan brullen met de meest foutje liedjes van Gigi D’Agostino – The Riddle. En nog steeds gaat zijn radio harder wanneer deze track voorbij komt.

Maar zijn beste track aller tijden? Dit is eigenlijk een onmogelijke keuze voor Joost. Maar de beste van de afgelopen paar jaar op SLAM! vindt hij Major Lazer met Lean On.

Joost is op vrijdag tijdens de MixMarathon van 06.00 uur tot 10.00 uur én van 18.00 uur tot 20.00 uur te horen. Ook op zaterdag van 16.00 uur tot 18.00 uur hoor je hem op SLAM!.

Deel dit bericht:

Highlights

Laad meer nieuwsartikelen

Gemist

Laad meer gemiste programma's
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error