Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM!
SLAM! 40
SLAM! Dance 1000
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
DJ

Joost Burger

Radio-DJ en station voice: Dit is Joost!

Een vroege vogel is Joost zeker! Jarenlang heeft hij de ochtendshow gepresenteerd op SLAM!, en nu helpt hij je van maandag t/m donderdag van 09:00 tot 12:00 uur met het opstarten van je werkdag!

Joost woont in Amsterdam waar hij graag samen met zijn vrienden tijd doorbrengt in de kroeg. Eigenlijk gunt Joost zichzelf veel te weinig vrije tijd, maar de vrije tijd die hij heeft brengt hij zomers graag door op leuke festivals. Geef hem een ijskoud biertje in zijn hand en hij is blij!

Station voice

Heb je het idee dat je Joost zijn stem kent, maar niet áltijd trouw tussen 09:00 en 12:00 uur luistert? Dat kan kloppen! Eigenlijk hoor je Joost namelijk het meest van alle jocks op de radio. Joost is naast DJ namelijk ook onze station voice, waardoor je hem bijna ieder uur wel voorbij hoort komen!

Beste track

Als mini-Joost heeft hij ongegeneerd mee staan brullen met de meest foutje liedjes van Gigi D’agostino – The Riddle. En nog steeds gaat zijn radio harder wanneer deze track voorbij komt.

Maar zijn beste track aller tijden? Dit is eigenlijk een onmogelijke keuze voor Joost. Maar de beste van de afgelopen paar jaar op SLAM! vindt hij Major Lazer met Lean On.

Joost is van maandag t/m donderdag te horen van 09:00 – 12:00 uur.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error